הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט וריאציות

• פותח/ת השרשור Ln_726
  • פורסם בתאריך

Ln_726

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
16
56
16
הראו לי סקוואט שעומדים על שתי מדרגות ושמים משקולת של קטלבלס בין הרגליים ובעצם מרימים ומורידים את הקטלבלס לקרקע בסקוואט (מקווה שהבנתי אותי נכון חח) עכשיו בתכלס אני עושה גובלט סקוואט, ואם כבר לשנות וריאציה אני מעדיפה כבר להתחיל מוט. ועכשיו הרגשתי שהתרגיל עם הקאלבלס עבד לי על שרירים שונים שזה גם מוסיף . עכשיו לדעתכם כדאי לי להוסיף את זה גם לתוכנית או לחכות למעבר למוט ולהתחיל שם לשחק עם הורירציות של התרגיל כי הבנתי שיש מלא אפשריות לבצע עם מוט .

• פותח/ת השרשור
אל תצפי להתחטב בבטן אם את לא מתחטבת בכללי.
כן אפשר לראות שינויים לטובה במבנה הבטן, אבל חיטוב זה חיטוב
אז איך זה שאני מתחטבת ברגליים ?
או שאני פשוט עולה שם במסה וזה בכלל לא חיטוב..

• פותח/ת השרשור
כנראה היה הרבה מקום למסה ברגליים ופיתחת הרבה ומהר, יותר מהר ממה שצברת שם מסת שומן[/QUOTE
יש אולי איזה מאמר בנוגע לעלייה במסת שריר באתר ? כי מתחילות לעלות לי עוד אלף שאלות אני כבר לא בטוחה אם אני פועלת כמו שצריך ..

טוב לדעת , אני עד עכשיו חשבתי שאני עושה משהו לא בסדר.
אגב עוד שאלה קטנה בנושא (אולי קצת טיפשית ) אני מתאמנת כבר זמן מה אל אני פחות משלבת תרגילים של בטן) ואני לא רואה אני מתחטבת בבטן ,אני כעיקרון נמצאת בתקופת מסה יכול להיות שזה בגלל זה ? כי הבנתי שיש הפעלה של שרירי הבטן בעיקר התרגילים עם משקולות חופשיות שזה גם עיקר האימון שלי.

הבטן עובדת מספיק בתרגילים מורכבים, עם זאת אפשר להוסיף כמה סטים שבועיים.
הבעיה אצלך היא שבמסה את מצפה להוריד אחוז שומן בבטן שזה קצת סותר, ברגע שתעשי חיטוב את תראי גם את הבטן מתחטבת בלי שום קשר לתרגילי בטן.

הראו לי סקוואט שעומדים על שתי מדרגות ושמים משקולת של קטלבלס בין הרגליים ובעצם מרימים ומורידים את הקטלבלס לקרקע בסקוואט (מקווה שהבנתי אותי נכון חח) עכשיו בתכלס אני עושה גובלט סקוואט, ואם כבר לשנות וריאציה אני מעדיפה כבר להתחיל מוט. ועכשיו הרגשתי שהתרגיל עם הקאלבלס עבד לי על שרירים שונים שזה גם מוסיף . עכשיו לדעתכם כדאי לי להוסיף את זה גם לתוכנית או לחכות למעבר למוט ולהתחיל שם לשחק עם הורירציות של התרגיל כי הבנתי שיש מלא אפשריות לבצע עם מוט .
לדעתי, אם "הראו לי" זה מאמנ\ת, תקשיבי להם ולא למומחים כאן.
אם יש לך מישהי\ו, שמאמן אותך, ונמצא לידך, ומכיר אותך טוב יותר, תעשי את מה שהם ממליצים. אם זה סתם חברים או חברות שלא מבינים, כנראה שהעיצות כאן יעזרו לך וחכימו.

לגבי הסקוואט שתיארת עם הקטלבל, זהו סקוואט שהמאמן בורס שייקו השתמש לא מעט בשביל המתאמנים שלו, בין אלה שעשו עשו את זה, יש כמה אלופי עולם. הוא תרגיל מעולה במידה ומי שנתן לך את זה יודע למה הם נתנו לך את זה.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך מישהי\ו, שמאמן אותך, ונמצא לידך, ומכיר אותך טוב יותר, תעשי את מה שהם ממליצים. אם זה סתם חברים או חברות שלא מבינים, כנראה שהעיצות כאן יעזרו לך וחכימו.

אני לא הכי מסכימה איתך .. גם בדרכ כל מאמן שאת
לגבי הסקוואט שתיארת עם הקטלבל, זהו סקוואט שהמאמן בורס שייקו השתמש לא מעט בשביל המתאמנים שלו, בין אלה שעשו עשו את זה, יש כמה אלופי עולם. הוא תרגיל מעולה במידה ומי שנתן לך את זה יודע למה הם נתנו לך את זה.

אני ממש אוהב את האופטימיות שלך, אבל יש מאמן ויש מאמן חדר כושר בישראל.
מהניסיון שלי ושל רבים אחרים צריך להתרחק מעצות ושיטות של מאמני חדר כושר.
אני שמח שמצאת מאמן איכותי שיודע מה הוא עושה וגם רואים את זה עם התוצאות אצלך אבל זה באמת מקרה נדיר לצערי.

אני ממש אוהב את האופטימיות שלך, אבל יש מאמן ויש מאמן חדר כושר בישראל.
מהניסיון שלי ושל רבים אחרים צריך להתרחק מעצות ושיטות של מאמני חדר כושר.
אני שמח שמצאת מאמן איכותי שיודע מה הוא עושה וגם רואים את זה עם התוצאות אצלך אבל זה באמת מקרה נדיר לצערי.
אני מסכים איתך.
אבל קשה לי לומר שהפורום כאן הוא מקור ידע עשיר יותר מהמאמן הגרוע במכון.
כן, זה מקום מאוד טוב ללמוד ולהחכים, ולשמוע ממתאמנים על האימונים שלהם, או המאמן שלהם.

אבל אני לא יודע אם זה יותר טוב מהמאמן שלה, אולי כן אולי לא.
אם המאמן שלה אכן גרוע, ויהיה קשה לי לשפוט על סמך תרגיל בודד, בהחלט אומר את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית