עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןכן בוואריציה הרגילה שלה הכל סבבה אני יודע שאין מה להסתבך אבל כן יש חי כמה שאלות(למי שעשה את התוכנית)אין מה להסתבך
זה מאוד דומה לSS רק עם נפח טיפה יותר גבוה.
למה?תכנית מאתגרת מאוד.
תיקח בחשבון שתצטרך להיות בפלוס קלורי די גדול על מנת להתאושש כמו שצריך.
למה לא?למה?
אם בתוכנית כמו טקסס שיש בה נפח יותר גבוה לא צריך להיות בפלוס קלורי מטורף, למה שבstronglifts הוא כן? מתאמן מתחיל יכול אפילו להתקדם כל אימון על נייטרלי.למה לא?
לא מכיר את strong lifts אבל אם ההתקדמות במשקלי העבודה מאד מהירה אפשר להבין למה היא דורשת הרבה קלוריות. בטקסס ההתקדמות לא מהירה מאד, לכן היא לא דורשת הרבה קלוריות.אם בתוכנית כמו טקסס שיש בה נפח יותר גבוה לא צריך להיות בפלוס קלורי מטורף, למה שבstronglifts הוא כן? מתאמן מתחיל יכול אפילו להתקדם כל אימון על נייטרלי.
בטקסס אין נפח מטורף, וגם לא ב-SL.אם בתוכנית כמו טקסס שיש בה נפח יותר גבוה לא צריך להיות בפלוס קלורי מטורף, למה שבstronglifts הוא כן? מתאמן מתחיל יכול אפילו להתקדם כל אימון על נייטרלי.
זה בדיוק מה שרשמת בהתחלהאין צורך להיות על פלוס קלורי מטורף בשום מצב.
איך מה שרשמתי עכשיו סותר את מה שרשמתי בהתחלה?זה בדיוק מה שרשמת בהתחלה
אתה קצת סותר את עצמך אחי כי זה לא מה שרשמתה בהתחלה. פלוס קלורי גבוה מידי בהחלט עוזר אבל זה מיותר לחלוטין.איך מה שרשמתי עכשיו סותר את מה שרשמתי בהתחלה?
האם חייב להיות בפלוס קלורי גבוה? לא.
האם זה עוזר? כן.
בחירה שלך. אני בעצמי נמצא על עודף קלורי מתון כרגע (200+) אז זה לא משהו עקרוני בעיניי.
מה שנוח לך.
אני עושה סקוואט 3x5, וריצות אני לא מכניס יום לפני אימון כי אז זה באמת יפגע בהתאוששות, אני כנראה אכניס ריצה אחת בשבוע(של איזה 2-3 קילומטר) אחרי אימון כלשהו בשבוע.לשלב ריצה עם סקווט 5x5 שלוש פעמים בשבוע זה לא מומלץ. תחליט מה יותר חשוב ותעשה תעדוף בהתאם. ממליץ קודם לבנות את הכוח ורק אחר כך לעבוד על ריצה בזמן שאתה משמר את הסקווט.
אני עושה סקוואט 3x5, וריצות אני לא מכניס יום לפני אימון כי אז זה באמת יפגע בהתאוששות, אני כנראה אכניס ריצה אחת בשבוע(של איזה 2-3 קילומטר) אחרי אימון כלשהו בשבוע.
ואם ממש ארצה אז אכניס עוד ריצה יום אחרי האימון האחרון של השבוע כך שיהיה חי אחרי הריצה יום חופש
אבל קודם אני אתחיל עם ריצה אחת בשבוע בסוך אימון כלשהו
בעקרון אפשר לקרוא לזה ss כי אני גם עושה מתח במקום חתירה חחח, אבל פשוט מתח ולחיצות אני עושה 5x5 וסקוואט 3x5 ודד ליפט רגיל 1x5
אני סתרתי את עצמי? (מקווה שזה לא יוצא מאשים או כועס חס וחלילה)אתה קצת סותר את עצמך אחי כי זה לא מה שרשמתה בהתחלה. פלוס קלורי גבוה מידי בהחלט עוזר אבל זה מיותר לחלוטין.
טוב נו זה לא SL.
זה וריאציה שיצרת בעצמך ☝️😆.
מקווה שהשילוב יעבוד לך. בהצלחה.
אין סיבה שלא
אם ss עובד ו sl עובד.
עדיף לך להשאיר גם את הלחיצות והמתח על 3X5. וברגע שאתה נתקע לעלות ל5X5, אבל איך שבא לךאני עושה סקוואט 3x5, וריצות אני לא מכניס יום לפני אימון כי אז זה באמת יפגע בהתאוששות, אני כנראה אכניס ריצה אחת בשבוע(של איזה 2-3 קילומטר) אחרי אימון כלשהו בשבוע.
ואם ממש ארצה אז אכניס עוד ריצה יום אחרי האימון האחרון של השבוע כך שיהיה חי אחרי הריצה יום חופש
אבל קודם אני אתחיל עם ריצה אחת בשבוע בסוך אימון כלשהו
בעקרון אפשר לקרוא לזה ss כי אני גם עושה מתח במקום חתירה חחח, אבל פשוט מתח ולחיצות אני עושה 5x5 וסקוואט 3x5 ודד ליפט רגיל 1x5
עדיף לך להשאיר גם את הלחיצות והמתח על 3X5. וברגע שאתה נתקע לעלות ל5X5, אבל איך שבא לך
ההפך, לחיצות בדרך כלל דורשות יותר נפח. בגלל זה מתחילים נמוך וכשנתקעים מעלים כדי להצליח להתקדםכשאני אתקע על 5x5 אוריד ל3x5
אני יודע ש3x5 יקדם אותי טיפה יותר במשקלים אבל בכל זאת כן בא לי לעלות קצת יותר במסת שריר
מה יתן להיות בפלוס קלורי של 1000? הרי שאתה מתאמן קשה אתה שורף X קלוריות, בשביל מה צריך הרבה יותר ממה שאתה שורף? הגוף לא ימיר את ה1000+ קלוריות אקסטרא במאסת שריר.למה לא?