הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש שמשהוא לא נכון בתוכנית אימונים הזאת

batman.

משתמש מתחיל
68
11
נק' מוניטין:
14
68
11
היי התחלתי להתאמן לא מזמן ab (קרוב ל4 חודשים כבר במכון והתוכנית הולכת ככה (תוכנית שאחד המאמנים הביא לי במכון)

a חזה גב יד קדמית

b רגליים כתפיים יד אחורית

יש כמה דברים שמפריעים לי בתוכנית הזאת

1.החלוקה נראית לי בעיתית חזה וגב באותו יום לא יודע לא מסתדר לי.להשאיר ככה או שיש חלוקה אחרת?

2.יש לי בתוכנית 4 סוגים שונים של תרגילים לחזה בעצימות של 10-15 חזרות לכל תרגיל ו 3 סטים כל אחד זה לא עמוס מדי?

3.ברגליים אחרי הסקוואט רשום לי לגשת למכונה של ה4 ראשי והמכונה של התאומים כמה סטים וחזרות צריך לעשות לתרגילים האלו?
והאם סקוואט זה התרגיל הראשי היחידי שצריך לעשות לרגלים או עוד דברים שצריך לעשות וכדאי להוסיף/לגוון לתוכנית ביום רגליים?

4.יד קדמית 2 תרגילים . יש לי מוט ויש לי תרגיל עם דאמבלים לעשות 3 סטים כפול 12 חזרות כל אחד נחשב בסדר?

5.המאמן רשם לי בצד לעשות גם דדליפט לא ציין באיזה קבוצת שריר?לא ציין חזרות וסטים וכמה פעמים כדאי לבצע את התרגיל הזה?

מרגיש המון חורים בתוכנית הזאת אשמח לקצת סדר ממתאמנים מנוסים כאן תודה

• פותח/ת השרשור
תקח תוכנית fbw מהלינקייה ואל תסתבך
תודה אבל עברתי תוכנית בכוונה ההיתי fbw הרבה זמן וזה באמת הזמן להחליף לab פשוט התוכנית עצמה שנתנו לי מרגישה לא טוב מבחינת הנקודות שציינתי

תודה אבל עברתי תוכנית בכוונה ההיתי fbw הרבה זמן וזה באמת הזמן להחליף לab פשוט התוכנית עצמה שנתנו לי מרגישה לא טוב מבחינת הנקודות שציינתי
עצם זה שאתה לא יודע את כל הדברים הבסיסיים האלה שצריך לדעת אומר לי שאתה צריך להשאר בfbw
בכל מקרה אין כל כך מה שנוכל לעזור לך עד שלא תשלח את התוכנית
אבל כן אתה צודק
1. החלוקה באמת לא משהו, שתדע- היד האחורית והכתפיים עובדים ביחד עם החזה, לכן יותר הגיוני לשים אותם ביחד. והיד קדמית עובדת עם הגב, ואפשר גם להגיד הכתף האחוריץ, לכן עדיף לשים אותם ביחד. ואת הרגליים ביחד עם הגב.
2. 4 תרגילים ולכל תרגיל 3 סטים זה כנראה באמת יותר מדי עומס. שלא לדבר שמה זה אמוא להביע 10-15 חזרות אז זה כנראה בכלל לא טוב

3. זה תלוי.. אין כמות מסויימת של סטין וחזרות שצריך לעשות.. ספציפית למקרה הזה אני מניח שסקוואט אתה עושה לחזרות 6-8(אם המטרה היא מסת שריר), לכן את התרגיל לארבע ראשי אתה יכול לקחת ולעשות אותו ל8-12 חזרות. והתאומים לעומת זאת הם שריר ממש עם סיבי סיבולת, לכן עדיף לעבוד עליהם בטווח חזרות גבוה יותר של 10-20
ואם זה מאמן רגיל במכון כמעט כל המאמנים במכון לא מבינים כלום אז פשוט אל תקח צאנסים ואל תקשיב להם..
דד ליפט עובד לך בעיקר על הגב תחתון האמסטרינגס ותחת. ביחד עם עבודנ על עמוד השדרה, שרירי הליבה, טרפזים, אמות, ויש גם שיגידו רחב גבי

• פותח/ת השרשור
עצם זה שאתה לא יודע את כל הדברים הבסיסיים האלה שצריך לדעת אומר לי שאתה צריך להשאר בfbw
בכל מקרה אין כל כך מה שנוכל לעזור לך עד שלא תשלח את התוכנית
אבל כן אתה צודק
1. החלוקה באמת לא משהו, שתדע- היד האחורית והכתפיים עובדים ביחד עם החזה, לכן יותר הגיוני לשים אותם ביחד. והיד קדמית עובדת עם הגב, ואפשר גם להגיד הכתף האחוריץ, לכן עדיף לשים אותם ביחד. ואת הרגליים ביחד עם הגב.
2. 4 תרגילים ולכל תרגיל 3 סטים זה כנראה באמת יותר מדי עומס. שלא לדבר שמה זה אמוא להביע 10-15 חזרות אז זה כנראה בכלל לא טוב

3. זה תלוי.. אין כמות מסויימת של סטין וחזרות שצריך לעשות.. ספציפית למקרה הזה אני מניח שסקוואט אתה עושה לחזרות 6-8(אם המטרה היא מסת שריר), לכן את התרגיל לארבע ראשי אתה יכול לקחת ולעשות אותו ל8-12 חזרות. והתאומים לעומת זאת הם שריר ממש עם סיבי סיבולת, לכן עדיף לעבוד עליהם בטווח חזרות גבוה יותר של 10-20
ואם זה מאמן רגיל במכון כמעט כל המאמנים במכון לא מבינים כלום אז פשוט אל תקח צאנסים ואל תקשיב להם..
דד ליפט עובד לך בעיקר על הגב תחתון האמסטרינגס ותחת. ביחד עם עבודנ על עמוד השדרה, שרירי הליבה, טרפזים, אמות, ויש גם שיגידו רחב גבי
תודה רבה אחי התשובה שלך עזרה לי מאד ועשתה לי סדר

החלוקה באמת לא משהו, שתדע- היד האחורית והכתפיים עובדים ביחד עם החזה, לכן יותר הגיוני לשים אותם ביחד.

למה? אם אתה מבצע גם חזה וגם כתפיים באותו היום, אתה צריך לוותר או על הכוח שלך בפרס או על הכוח בבנץ', תלוי מה אתה מבצע קודם.
תסכים איתי שלא תוכל להרים את הפרס המקסימלי שלך לחזרות אחרי שהרמת את הבנץ'-פרס המקסימלי שלך לחזרות.
הרבה מאוד תוכניות פופולריות משתמשות ברוטציה בין 2 התרגילים או פשוט מפרידות בין החזה לכתפיים (כמובן שתלוי בעצימות. אפשר לשים פרס קל אחרי בנץ' כבד. אבל צריך לדעת לתכנן זאת בחוכמה).

לפותח הנושא: הדבר שהכי חסר בתוכנית הזו הוא ההתקדמות (פרוגרסיב אוברלואד).

• פותח/ת השרשור
למה? אם אתה מבצע גם חזה וגם כתפיים באותו היום, אתה צריך לוותר או על הכוח שלך בפרס או על הכוח בבנץ', תלוי מה אתה מבצע קודם.
תסכים איתי שלא תוכל להרים את הפרס המקסימלי שלך לחזרות אחרי שהרמת את הבנץ'-פרס המקסימלי שלך לחזרות.
הרבה מאוד תוכניות פופולריות משתמשות ברוטציה בין 2 התרגילים או פשוט מפרידות בין החזה לכתפיים (כמובן שתלוי בעצימות. אפשר לשים פרס קל אחרי בנץ' כבד. אבל צריך לדעת לתכנן זאת בחוכמה).

היי מה הכוונה חסר התקדמות?

בסדר אז אפשר לתכנן
לא תוכל גם להרים את הפרס המקסימלי שלך יום אחרי הבנץ אז איך תפריד את החזה מהכתפיים? עדיף כבר באותו יום

בתור מתאמן מתחיל אתה יכול לעשות חזה וכתפיים באותו יום בלי שום בעיה, אחרי שתרגיש שאתה מתקשה
להתקדם במשקלים בכתפיים תוכל להחליף את הסדר לפעמים / לעשות גב-כתפיים-רגליים או כל דבר אחר שיפריד את החזה מהכתפיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית