תמונה כמה תמונות שלי

• פותח/ת השרשור
תודה, אנסתי? זה לא מילה 😣 הייתי משתולל באימונים, במיוחד שזה אימון רגליים, האימון הכי אהוב עלי 🙌
בסייקל כל אימון הייתי באטרף, אפילו אם זה היה אימון כתפיים, אני צריך ללמוד את הטכניקות של הפוזות, פריסת גב במיוחד.

זה לא שחסר לו רוחב פשוט הוא חולה במחלת המתניים 😛 רוחב בלי עין הרע דווקא לא חסר לו זאת ועוד היה לו עוד לפרוס והוא לא ביצע את הפוזה כמו שצריך, בכלליות התרשמתי מאוד מהרגליים באמת יש לך מה להראות, התאומים מה שכן נראים חלשים במיוחד שאתה בסייקל הייתי מציע לך לנצל זאת ולאנוס אותם, אבל בגדול הייתי מציע שתצלם אותם מזווית קצת שונה.

תגדיר לאנוס

תודה, אנסתי? זה לא מילה 😣 הייתי משתולל באימונים, במיוחד שזה אימון רגליים, האימון הכי אהוב עלי 🙌
בסייקל כל אימון הייתי באטרף, אפילו אם זה היה אימון כתפיים, אני צריך ללמוד את הטכניקות של הפוזות, פריסת גב במיוחד.

אחת הטעויות הנפוצות של אנשים שמנסים לפרוס זה שהם בלי לשים לב מפעילים את הטרפזים וזה דופק את כל הפריסה.

נ.ב

גם אני בזמן האחרון התחלתי ממש לאהוב אימוני רגליים 🤪

תגדיר לאנוס

לעבוד עליהן ישירות עם סטים בהתאם, רוב המתאמנים שעובדים רגליים שוכחים את התאומים... כפי שידוע זה אזור גנטי שקשה לשפר אותו במידה ויש לך תאומים של כוסית בת 15 אבל סייקל+טיפול נמרץ ישירות לתאומים מסדר זאת.

• פותח/ת השרשור
רגליים ממש גדולות .
איך אתה מאמן אותן ?

זה התוכנית אימון שלי:

סקווט חופשי, 2 סטים חימום, 4 סטים טווח חזרות 6-8.
פשיטת ברכיים 4 סטים
כפיפת ברכיים 4 סטים
תאומים במכשיר 4 סטים
קירוב ירך(היפ-אדוקטור) 3 סטים

תכלס, זה לא רק האימון עצמו, זה בעיקר גנטיקה. כי כל האימונים שלי עצימים. עם התוכנית הזו של הרגליים אני כבר הרבה זמן, אני לא מחליף אותה.

זה התוכנית אימון שלי:

סקווט חופשי, 2 סטים חימום, 4 סטים טווח חזרות 6-8.
פשיטת ברכיים 4 סטים
כפיפת ברכיים 4 סטים
תאומים במכשיר 4 סטים
קירוב ירך(היפ-אדוקטור) 3 סטים

תכלס, זה לא רק האימון עצמו, זה בעיקר גנטיקה. כי כל האימונים שלי עצימים. עם התוכנית הזו של הרגליים אני כבר הרבה זמן, אני לא מחליף אותה.

למה אתה לא מחליף ?

• פותח/ת השרשור
אין לי במה, למשל את הכפיפת ברכיים הייתי מחליף לפעמים בסטיף לג דד ליפט, אבל יש לי בעיה עם הטכניקה.
במקום סקווט הייתי עושה לפעמים מכרעים סטטים, אבל הבעיה היא שאז מתחילים הכאבים בברכיים.

לכן אני בבעיה עם מגוון תרגילים על הרגליים

ניסית את זה?
http://www.t-nation.com/free_online...training_performance/real_men_do_sissy_squats
תרגיל די מבודד ל4-ראשי, קשה למדי. שים לב שכאן צריך לשים הגבהה מתחת לעקבים; אין צורך לרדת מאד נמוך.
http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/WTSissySquat.html

והנה מישהו עושה את זה עם מכונה:

הגוף צריך להיות ישר כל התרגיל; רק הברכיים מתכופפות. לוקח כמה אימונים להפנים..😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אאוץ', איזה לחץ על הברכיים. מה גם שאין לי את המכשיר הזה.
אין כמו סקווט חופשי במוט 🙌

אאוץ', איזה לחץ על הברכיים. מה גם שאין לי את המכשיר הזה.
אין כמו סקווט חופשי במוט 🙌
דווקא הסיסי סקוואט הוא תרגיל עזר מצויין ולא צריך בשבילו מכשיר או משהו, רק משקל חופשי (דאמבל\פלטות)

דווקא הסיסי סקוואט הוא תרגיל עזר מצויין ולא צריך בשבילו מכשיר או משהו, רק משקל חופשי (דאמבל\פלטות)

ואם עושים נכון, אין לחץ על הברכיים. תנסה לעשות את זה חופשי(לא עם מכונה) בלי משקל, ותראה שאתה חייב להטות את הגוף אחורה בשביל שיווי משקל, ואז אין עומס על הברכיים. זה די קשה גם בלי תוספת משקל. תתמקד בהסבר ובתמונה שבמאמר מT-NATION.
אל תשכח להגביה עקבים, ולא לכופף את המתניים. הגוף נשאר ישר.

אחלה רגליים =)
גב טיפה נוזלי אבל רואים שהוא מסיבי
תביא גם תמונות של ידיים ופרונט

לדעתי התאומים אצלך צריכים לקבל קצת יותר תשומת לב...
הם נראים קטנים מאוד ביחס ל4 ראשי וזה הופך את הרגל שלך לחסרת פרופורציות.

משהו על "הפריסה" - עכשיו אני שם לב שאתה מתכופף קדימה, מה שמותח את הגב - זה כמו "לעשות שריר" בזרוע ישרה. תעמוד זקוף, תמתח את הכתפיים החוצה ולמעלה. תעמוד מול מראה עם מראה שנייה ביד ותוכל לראות איך זה משנה את התמונה.
4-ראשי זה בהחלט החלק החזק:193ek:

• פותח/ת השרשור
תודה, בהזדמנות אני אלך למישהו שילמד אותי איך פורסים את הגב, עדיין לא קלטתי את הטכניקה.

התיאומים שלי נראים קטנים בתמונה, במציאות יותר גדולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית