הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפני לפני איזה שש שבע שנים היו אומרים לנוח 30 שניות בכל סט?

Tamir905

משתמש מתחיל
101
3
נק' מוניטין:
0
101
3
30, 45,60, 75

ולמה היו אומרים שעד כשל מוחלט זה הכי טוב

ולמה לאלף עזאזאל היו נותנים תוכניות בטן של 30 חזרות, 30 שניות מנוחה בין כל סט, 16 סטים סך הכל והיו אומרים על זה "זה מה שצריך בשביל התקדמות אידיאלית"

מה כאילו, מאמנים באו להכשיל אנשים בכוונה? אנשים לא עשו ניסויים? מאיפה הגיעו למסקנה שזה מה שצריך בשביל לגדול?

כי אנשים היו מסתמכים על שמועות ודעה דווחת של אנשים אחרים שמסתמכים על דעה רווחת, חוסר מקצועיות, זה הכל.

• פותח/ת השרשור
כי אנשים היו מסתמכים על שמועות ודעה דווחת של אנשים אחרים שמסתמכים על דעה רווחת, חוסר מקצועיות, זה הכל.
אנשים סבלו לחינם... מה זה

היום מתאמן שנתיים צריך לעשות כולה 6 סטים לבטן 2 דקות מנוחה עד דקה

...

אנשים שאמרו את זה לפני שבע שנים אומרים את זה גם היום.
זאת אף פעם לא הייתה הדעה הרווחת לאימון נכון של מתאמנים טבעיים.

• פותח/ת השרשור
אנשים שאמרו את זה לפני שבע שנים אומרים את זה גם היום.
זאת אף פעם לא הייתה הדעה הרווחת לאימון נכון של מתאמנים טבעיים.

לא נכון, מאמנים ממזמן התחילו להגיד לעשות כמעט עד כשל, 90 עד 3 דקות מנוחה, ושאין צורך להחליף תוכנית אימון בשביל "לבלבל את השריר כי הגוף מתרגל"

לא שמעתי שמישהו אומר לעשות 60-30 שניות מנוחה, ואף אחד כבר לא נותן סופר סטים לאותו השריר (חוץ מכמה שמנסים דברים או שעדיין מחרטטים אנשים...)

לא נכון, מאמנים ממזמן התחילו להגיד לעשות כמעט עד כשל, 90 עד 3 דקות מנוחה, ושאין צורך להחליף תוכנית אימון בשביל "לבלבל את השריר כי הגוף מתרגל"

לא שמעתי שמישהו אומר לעשות 60-30 שניות מנוחה, ואף אחד כבר לא נותן סופר סטים לאותו השריר (חוץ מכמה שמנסים דברים או שעדיין מחרטטים אנשים...)

אוקיי ו...
איך זה סותר את דבריי?

אנשים סבלו לחינם... מה זה

היום מתאמן שנתיים צריך לעשות כולה 6 סטים לבטן 2 דקות מנוחה עד דקה

...

בשביל מה לעשות 6 סטים לבטן?
צריך להבין מה המטרה של התרגיל... באופן כללי רוב המתאמנים לא ירוויחו הרבה מזה. במיוחד אם אתה לא על אחוז שומן נמוך.

• פותח/ת השרשור
כנראה שהם עדיין ממשיכים לומר את זה, פשוט נהיית אדם חכם והפסקת להקשיב להם.

אבל השאלה למה מלכתחילה... אני לא מבין את זה

למכור אימונים אישיים?
בשביל מה לעשות 6 סטים לבטן?
צריך להבין מה המטרה של התרגיל... באופן כללי רוב המתאמנים לא ירוויחו הרבה מזה. במיוחד אם אתה לא על אחוז שומן נמוך.

זה מה שמייק אמר לחבר שלי בייעוץ

ופאקינג הל, 6 לא מספיק? אז סבבה, 9, 12, גם ככה 2 דקות מנוחה זה כלום

לי זה נראה יותר מדי, אבל מייק מאוד מבוסס מדע ואני מניח שיש לו סיבות מאחורי זה.

מעבר לך, אני מבצע המון עבודה שמערבת את השרירי בטן ככה שיכול להיות שהמצב שונה.

• פותח/ת השרשור
לי זה נראה יותר מדי, אבל מייק מאוד מבוסס מדע ואני מניח שיש לו סיבות מאחורי זה.

מעבר לך, אני מבצע המון עבודה שמערבת את השרירי בטן ככה שיכול להיות שהמצב שונה.
6 זה יותר מדיי? זה כלום

הבטן עובדת חזק מאוד בדדליפט וגם בסקוואט אחרי ה2 תרגילים האלה אין צורך להוסיף בטן
זה לא נכון. צאו מהסרט הזה כבר. אולי למתאמן מתחיל אין צורך להוסיף תרגילי בטן/יד קידמית/יד אחורית וכו וכו. אבל למתאמן בינוני ומתקדם זה ממש לא יזיק. מי שרוצה לגדול, יאמן גם את השרירים שציינתי. נסה לעשות גלגל בטן בעמידה ותעדכן אותנו כמה הבטן שלך חזקה רק מסקוואט ודדליפט.

נערך לאחרונה:
זה לא נכון. צאו מהסרט הזה כבר. אולי למתאמן מתחיל אין צורך להוסיף תרגילי בטן/יד קידמית/יד אחורית אבל למתאמן בינוני ומתקדם זה ממש לא יזיק. מי שרוצה לגדול, יאמן גם את השרירים שציינתי. נסה לעשות גלגל בטן בעמידה ותעדכן אותנו כמה הבטן שלך חזקה רק מסקוואט ודדליפט.
אני אישית לא דוגמה כי אני כן מבודד את הבטן והיא מאוד חזקה אצלי אז כנראה שאצליח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית