הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפני לפני איזה שש שבע שנים היו אומרים לנוח 30 שניות בכל סט?

Tamir905

משתמש מתחיל
101
3
נק' מוניטין:
0
101
3
30, 45,60, 75

ולמה היו אומרים שעד כשל מוחלט זה הכי טוב

ולמה לאלף עזאזאל היו נותנים תוכניות בטן של 30 חזרות, 30 שניות מנוחה בין כל סט, 16 סטים סך הכל והיו אומרים על זה "זה מה שצריך בשביל התקדמות אידיאלית"

מה כאילו, מאמנים באו להכשיל אנשים בכוונה? אנשים לא עשו ניסויים? מאיפה הגיעו למסקנה שזה מה שצריך בשביל לגדול?

• פותח/ת השרשור
אז כשתגיע למשקלים רציניים יותר ולא סתם ל1 (לא מזילזול חלילה) אז מבטיח לך שיהיו לך אחלה קוביות. אם אתה יודע להשתמש בבטן בזמן התרגילים הללו, אין שום סיבה בעולם שהבטן לא תתחזק לך.
ד.א גם אני חשבתי שהבטן שלי מאוד חזקה עד שהתחלתי לעשות את התרגיל הנוראי הזה - גלגל בטן. נסה לעשות 8*3 בעמידה. יום למוחרת לא תצליח לקום מהמיטה.

• פותח/ת השרשור
אז כשתגיע למשקלים רציניים יותר ולא סתם ל1 (לא מזילזול חלילה) אז מבטיח לך שיהיו לך אחלה קוביות. אם אתה יודע להשתמש בבטן בזמן התרגילים הללו, אין שום סיבה בעולם שהבטן לא תתחזק לך.
ד.א גם אני חשבתי שהבטן שלי מאוד חזקה עד שהתחלתי לעשות את התרגיל הנוראי הזה - גלגל בטן. נסה לעשות 8*3 בעמידה. יום למוחרת לא תצליח לקום מהמיטה.

כי עבדת על המייצבים בצורה חדשה לגמרי

אני גם מבצע בטן אבל זה למטרות פונקציונליות לא ל״יופי״.

העניין שלי שאני חושב שלהשקיע תשומת לב מיוחדת לבטן שמצד אחד על א.ש נמוך אפשר לראות ריבועים יפים בלי עבודה מבודדת ומצד שני על א.ש בינוני ומעלה לא רואים כלום לא משנה כמה עבודה נותנים... דעה סובייקטיבית שלי שזה לא עושה הרבה הבדל מבחינה אסטטית.

העניין שלי שאני חושב שלהשקיע תשומת לב מיוחדת לבטן שמצד אחד על א.ש נמוך אפשר לראות ריבועים יפים בלי עבודה מבודדת ומצד שני על א.ש בינוני ומעלה לא רואים כלום לא משנה כמה עבודה נותנים... דעה סובייקטיבית שלי שזה לא עושה הרבה הבדל מבחינה אסטטית.
אז לדעתך, בזמן עליה במסת השריר, הקוביות לא גדלות?

דעתי בנושא- דד ושאר המורכבים בהחלט יכולים לבנות לך בטן יפה אבל לעשות עוד שלוש סטים של בטן סוף כול אימון לא באמת יעשה שום נזק

לא ברמה שתעשה הבדל ויזואלי ע״י הוספת עוד X סטים בשבוע.
ואם אני לא על א״ש גבוה כל כך? לא מבין איך אתה מגיע למסקנות הללו שהרי זה הרבה תלוי בגנטיקה. יש אנשים שרואים להם קוביות גם כשהם על 18 א׳ש..

ואם אני לא על א״ש גבוה כל כך? לא מבין איך אתה מגיע למסקנות הללו שהרי זה הרבה תלוי בגנטיקה. יש אנשים שרואים להם קוביות גם כשהם על 18 א׳ש..
נכון ולרוב האנשים האלה לא עושים בטן 6 סטים...

נכון ולרוב האנשים האלה לא עושים בטן 6 סטים...
נראה לי יש בנינו אי הבנה. עזוב את ה 6 סטים בצד - כמות סטים כזאת אכן מיותרת על כמה וכמה בתרגיל כמו גלגל בטן. התייחסתי לזה בכלל - ״העניין שלי שאני חושב שלהשקיע תשומת לב מיוחדת לבטן שמצד אחד על א.ש נמוך אפשר לראות ריבועים יפים בלי עבודה מבודדת ומצד שני על א.ש בינוני ומעלה לא רואים כלום לא משנה כמה עבודה נותנים״.

בתקופה שעשיתי ג'יו ג'יטסו ברזילאי (כל אימון זה כמו אימון בטן מרובה סטים) התחילו לצאת ריבועים למעלה בזמן שלמטה עוד הייתה לי כרס, אולי
יש פה רכיב גנטי אבל יש לי מעט מאוד ספק בזה שהעבודה של הבטן תרמה לזה. מה שבטוח זה שעל אחוז שומן נמוך מספיק לכל אחד שהוא לא שחיף
על סף המוות יראו קוביות.

אבל לדעתי יש סיבות טובות (לא רק אסתטיות) לאמן את שרירי הבטן, מניעה של APT ו/או בעיות של חולשה לעומת הזוקפים. ויש מצב שזה גם יכול
לעזור בתרגילים אחרים.

אבל לדעתי יש סיבות טובות (לא רק אסתטיות) לאמן את שרירי הבטן, מניעה של APT ו/או בעיות של חולשה לעומת הזוקפים. ויש מצב שזה גם יכול
לעזור בתרגילים אחרים.
זה כבר סיפור אחד לגמרי כמובן ואני מסכים עם זה לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית