היי חבר'ה,
אתחיל ואומר תודה לכל העונים בנושא הקודם שלי, יישמתי חלק מהדברים ואני מרגיש מעולה עם השינויים.
אני בעיקר מרגיש תחושת "סחטיין עליי" למרות שסביר להניח שאין בה באמת צורך או בסיס 😃
אני עולה במשקלי עבודה, שאני מניח שזה כשלעצמו דבר חיובי.
סקוואט - 70 קילו
לחיצת חזה - 50 קילו (!!!)
כפיפת מרפקים עם דאמבלים 12.5 קילו, ואני משתעשע בסט אחרון עם 15 קילו ל-6 חזרות.
אז כן, אני ממש מבסוט בהתקדמות.
מתחילים לי ורידים בידיים, גם מבסוט על זה, ובכללי אני שם לב ששרירים שלעולם לא הרגשתי פתאום "קופצים" או שאני מרגיש אותם עובדים (חזה, אמה, כל מיני שרירים ברגליים)
הבעיה היא, שאני לא מבצע טכניקה מושלמת בתרגילים מורכבים, ומתעקש לעלות במשקלים.
זאת אומרת, אתחיל לעשות בנץ' עם שתי צלחות של 10 (40 קילו סה''כ), אעשה 12 חזרות, מפמפם, מוריד עד החזה והכל אחלה.
סט שני מוסיף שתי צלחות של 5 (50 קילו סה''כ), ומפמפם 10 חזרות באופן סבבה פלוס.
סט שלישי? 8 חזרות, שהשתיים האחרונות מקרטעות.
וסט רביעי, 7 חזרות ממש ממש בלחץ, ולא מצליח לרדת עד לחזה בשתי חזרות באחרונות בכלל, מבצע חצאי תנועה.
אני נח 2 דק' בין סט לסט, פחות מזה פשוט לא אצליח לעשות כלום.
כנ''ל לסקוואט,
אתחיל עם 50 קילו, יורד הכי נמוך והכל בסדר ל-12 חזרות,
סט שני, 60 קילו, 10 חזרות במאמץ כיפי,
סט שלישי, גם 60 קילו ל-8 חזרות,
סט רביעי עם 70 קילו, לא מדהים - לא מצליח לרדת יותר נמוך.
אז מה אומרים?
האם כדאי להמשיך להתעקש על המשקלים? או להוריד?
כאמור אני עדיין בוחן את הגבולות של מה אני מסוגל.
המטרה שלי לעוד חודש-חודשיים היא קודם כל לרדת עוד במשקל (שוקל עדיין 75, אני מניח אבל שהקריאטין ניפח אותי באיזה 2 קילו), להיות איזה חודש על מאזן קלורי ניטרלי, ואז להתחיל מסה.
אני כן קצת מתוסכל שאני נראה עדיין "שמן", וכשאני משוואה את הגוף שלי לעומת משקלים של מתאמנים אחרים בגובה שלי הם אומרים לי שהם שוקלים 64-65, שזה אשכרה עוד 10 קילו פחות מהמשקל הנוכחי שלי, אומנם הם לא "buffed" אבל בהחלט נראים טוב ומשקלי העבודה שלהם כפול משלי.
לא שאני חלילה נמצא במקום נגיטיבי שאני משוואה את עצמי לאחרים ובוכה בלילות, אלא נטו אומר לעצמי "וואי... יש לי עוד עבודה".
סה''כ אני מרוצה, אני מרגיש שהיעד שאני בוחר בו הוא מאוד מאוד hardcore, מנגד זה נותן לי מוטיבציה, אז חצי נחמה.
המטרה שלי להגיע למסה ולעבוד עם משקלים נכבדים, ולכן אני נוטה לכיוון של העמסה של משקלים, ובתקווה לחדד את הטכניקה בהמשך הדרך.
הייתי שמח לשמוע את דעתכם.
אתחיל ואומר תודה לכל העונים בנושא הקודם שלי, יישמתי חלק מהדברים ואני מרגיש מעולה עם השינויים.
אני בעיקר מרגיש תחושת "סחטיין עליי" למרות שסביר להניח שאין בה באמת צורך או בסיס 😃
אני עולה במשקלי עבודה, שאני מניח שזה כשלעצמו דבר חיובי.
סקוואט - 70 קילו
לחיצת חזה - 50 קילו (!!!)
כפיפת מרפקים עם דאמבלים 12.5 קילו, ואני משתעשע בסט אחרון עם 15 קילו ל-6 חזרות.
אז כן, אני ממש מבסוט בהתקדמות.
מתחילים לי ורידים בידיים, גם מבסוט על זה, ובכללי אני שם לב ששרירים שלעולם לא הרגשתי פתאום "קופצים" או שאני מרגיש אותם עובדים (חזה, אמה, כל מיני שרירים ברגליים)
הבעיה היא, שאני לא מבצע טכניקה מושלמת בתרגילים מורכבים, ומתעקש לעלות במשקלים.
זאת אומרת, אתחיל לעשות בנץ' עם שתי צלחות של 10 (40 קילו סה''כ), אעשה 12 חזרות, מפמפם, מוריד עד החזה והכל אחלה.
סט שני מוסיף שתי צלחות של 5 (50 קילו סה''כ), ומפמפם 10 חזרות באופן סבבה פלוס.
סט שלישי? 8 חזרות, שהשתיים האחרונות מקרטעות.
וסט רביעי, 7 חזרות ממש ממש בלחץ, ולא מצליח לרדת עד לחזה בשתי חזרות באחרונות בכלל, מבצע חצאי תנועה.
אני נח 2 דק' בין סט לסט, פחות מזה פשוט לא אצליח לעשות כלום.
כנ''ל לסקוואט,
אתחיל עם 50 קילו, יורד הכי נמוך והכל בסדר ל-12 חזרות,
סט שני, 60 קילו, 10 חזרות במאמץ כיפי,
סט שלישי, גם 60 קילו ל-8 חזרות,
סט רביעי עם 70 קילו, לא מדהים - לא מצליח לרדת יותר נמוך.
אז מה אומרים?
האם כדאי להמשיך להתעקש על המשקלים? או להוריד?
כאמור אני עדיין בוחן את הגבולות של מה אני מסוגל.
המטרה שלי לעוד חודש-חודשיים היא קודם כל לרדת עוד במשקל (שוקל עדיין 75, אני מניח אבל שהקריאטין ניפח אותי באיזה 2 קילו), להיות איזה חודש על מאזן קלורי ניטרלי, ואז להתחיל מסה.
אני כן קצת מתוסכל שאני נראה עדיין "שמן", וכשאני משוואה את הגוף שלי לעומת משקלים של מתאמנים אחרים בגובה שלי הם אומרים לי שהם שוקלים 64-65, שזה אשכרה עוד 10 קילו פחות מהמשקל הנוכחי שלי, אומנם הם לא "buffed" אבל בהחלט נראים טוב ומשקלי העבודה שלהם כפול משלי.
לא שאני חלילה נמצא במקום נגיטיבי שאני משוואה את עצמי לאחרים ובוכה בלילות, אלא נטו אומר לעצמי "וואי... יש לי עוד עבודה".
סה''כ אני מרוצה, אני מרגיש שהיעד שאני בוחר בו הוא מאוד מאוד hardcore, מנגד זה נותן לי מוטיבציה, אז חצי נחמה.
המטרה שלי להגיע למסה ולעבוד עם משקלים נכבדים, ולכן אני נוטה לכיוון של העמסה של משקלים, ובתקווה לחדד את הטכניקה בהמשך הדרך.
הייתי שמח לשמוע את דעתכם.