עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק הגעתי למטרה שלי ואכלתי נקי שבועיים אז אמרתי לעצמי טוב נתפנקלדעתי זאת הגזמה, אין סיבה טובה לעשות את זה. זה אומר שיקח זמן עד שתמשיך לרדת. לפי דעתי אם חשוב לך להתקדם (בחיטוב אני מניח) אז
עזוב אותך מ-"יום צ'יט", במקום זה תעשה ארוחת צ'יט, תבחר מה הכי בא לך לאכול ותנסה לחשב ולסדר את שאר הארוחות ככה שתגיע לערכים
היומיים שלך (או לפחות קרוב עד כמה שניתן). מבחינתי זאת המשמעות האמיתית של צ'יט, כי לכאורה אתה מגיע לערכים היומיים שלך למרות שאכלת משהו שאתה לא אמור.
זה משהו שאפשר לעשות פעם בשבוע, או יותר טוב על פי נקודות ציון דרך, להציב לעצמך יעד משקל מסוים שתוכל לעשות ארוחת צ'יט כשתגיע אליו.
מה שאתה עשית (ועוד אנשים כנראה עושים) זה סתם יום של חזירות, פעם אחת זה "לא נורא", אבל אם זה לא נורא אז פעם אחת יכולה להפוך לעוד פעם ועוד פעם ופתאום זה "טוב נו נעשה מסה...".
איזה?קרונפלקסים
בריאים של ברנפלקס והתרנגולאיזה?
יכולת להתפנק על כריות ובזבזת 4,000 קלוריות על ברנפלקס?בריאים של ברנפלקס והתרנגול
זה היום ציט הכי מבוזבז שהיה לי אי פעם בגלל זה אני גם מרגיש חרטהיכולת להתפנק על כריות ובזבזת 4,000 קלוריות על ברנפלקס?
לא מבין אותך בכלל.
נו,זה הוצאה מוכרת אחיבריאים של ברנפלקס והתרנגול
צחוקים אבל מאנצים ועצלנותחבל,הכי צחוקים
🚬🤪🚬
מסכים איתך שזו טעות שליאם כבר צ'יט, למה יום שלם?
מסכים איתך שזו טעות שלי
באתי לשאול רק אם יש לזה השלכות ממש גרועות או שאני בסדר
חרא אחי נראלי צריך להפסיק לתקופת חיטוב לעשן לסיים תחיטוב ולחזור אבל קשהכל כך מזדהה איתך 🤣
אם זה פעם ב.... הכל הסדר. גם אני מרשה לעצמי לעשן ולהתפרע עם מאנצ׳ מטורף ולא קורה שום דבר חוץ מעליה בכמה קילוגרמים טובים של נוזלים שיורדים לאחר כמה ימים.
שים לעצמך גבול. כשהייתי בחיטוב, הייתי מעשן פעם בשבועיים כזה ואז אוכל מה שבא לי. תמיד אפשר לעשות אירובי ולהגדיל את הגרעון הכל טוב..חרא אחי נראלי צריך להפסיק לתקופת חיטוב לעשן לסיים תחיטוב ולחזור אבל קשה
אבל קשה פעם בשבועיים אחישים לעצמך גבול. כשהייתי בחיטוב, הייתי מעשן פעם בשבועיים כזה ואז אוכל מה שבא לי. תמיד אפשר לעשות אירובי ולהגדיל את הגרעון הכל טוב..
אני דומה רק בלי הירוק.כל כך מזדהה איתך 🤣
אם זה פעם ב.... הכל הסדר. גם אני מרשה לעצמי לעשן ולהתפרע עם מאנצ׳ מטורף ולא קורה שום דבר חוץ מעליה בכמה קילוגרמים טובים של נוזלים שיורדים לאחר כמה ימים.