הגזמתי ביום ציט

Mister7

משתמש מתחיל
16
4
נק' מוניטין:
25
16
4
אכלתי ביום איזה 3000 4000 קלוריות של חרא אוכל קרונפלקסים שוקולדים בגט וזה
זה יקלקל לי משהו? הגזמתי? שאדע להבא אם זאת הגזמה כי אמרו לי שאפשר להתפרע ביום ציט אבל אם זה ככ פוגע אעשה זאת פעם לחודש

אל תעשה את זה בכלל.
יום אחד זה לא נורא בטווח הרחוק אם כי זה בהחלט משפיע לטווח הקרוב (יכול להרוס גירעון של שבוע שלם).
אם זה היה חד-פעמי אין לך מה לדאוג.

לדעתי זאת הגזמה, אין סיבה טובה לעשות את זה. זה אומר שיקח זמן עד שתמשיך לרדת. לפי דעתי אם חשוב לך להתקדם (בחיטוב אני מניח) אז
עזוב אותך מ-"יום צ'יט", במקום זה תעשה ארוחת צ'יט, תבחר מה הכי בא לך לאכול ותנסה לחשב ולסדר את שאר הארוחות ככה שתגיע לערכים
היומיים שלך (או לפחות קרוב עד כמה שניתן). מבחינתי זאת המשמעות האמיתית של צ'יט, כי לכאורה אתה מגיע לערכים היומיים שלך למרות שאכלת משהו שאתה לא אמור.

זה משהו שאפשר לעשות פעם בשבוע, או יותר טוב על פי נקודות ציון דרך, להציב לעצמך יעד משקל מסוים שתוכל לעשות ארוחת צ'יט כשתגיע אליו.

מה שאתה עשית (ועוד אנשים כנראה עושים) זה סתם יום של חזירות, פעם אחת זה "לא נורא", אבל אם זה לא נורא אז פעם אחת יכולה להפוך לעוד פעם ועוד פעם ופתאום זה "טוב נו נעשה מסה...".

• פותח/ת השרשור
לדעתי זאת הגזמה, אין סיבה טובה לעשות את זה. זה אומר שיקח זמן עד שתמשיך לרדת. לפי דעתי אם חשוב לך להתקדם (בחיטוב אני מניח) אז
עזוב אותך מ-"יום צ'יט", במקום זה תעשה ארוחת צ'יט, תבחר מה הכי בא לך לאכול ותנסה לחשב ולסדר את שאר הארוחות ככה שתגיע לערכים
היומיים שלך (או לפחות קרוב עד כמה שניתן). מבחינתי זאת המשמעות האמיתית של צ'יט, כי לכאורה אתה מגיע לערכים היומיים שלך למרות שאכלת משהו שאתה לא אמור.

זה משהו שאפשר לעשות פעם בשבוע, או יותר טוב על פי נקודות ציון דרך, להציב לעצמך יעד משקל מסוים שתוכל לעשות ארוחת צ'יט כשתגיע אליו.

מה שאתה עשית (ועוד אנשים כנראה עושים) זה סתם יום של חזירות, פעם אחת זה "לא נורא", אבל אם זה לא נורא אז פעם אחת יכולה להפוך לעוד פעם ועוד פעם ופתאום זה "טוב נו נעשה מסה...".
בדיוק הגעתי למטרה שלי ואכלתי נקי שבועיים אז אמרתי לעצמי טוב נתפנק
אבל עכשיו עזרתם לי מאוס עם התשובות והבנתי שציט זה לא בשביל להיות חזיר אלא שצריך להשלים אם זה ערכים גם
יאללה נתן תפוש חודש הזה בלי ציטים נעבור את זה
לא עושה שום מסה! מסיים תחיטוב

• פותח/ת השרשור
יכולת להתפנק על כריות ובזבזת 4,000 קלוריות על ברנפלקס?
לא מבין אותך בכלל.
זה היום ציט הכי מבוזבז שהיה לי אי פעם בגלל זה אני גם מרגיש חרטה
בזבזתי רק 1400 על קרונפלקס כל השאר על שוקולדים בייגלה בגט חזה עוף

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך שזו טעות שלי
באתי לשאול רק אם יש לזה השלכות ממש גרועות או שאני בסדר

לא צריך להיות דרמטי...
לא יודע מה התדירות שאתה עושה את זה וכמה זמן אתה נמצא בחיטוב, אבל זה לכל הפחות עיכב אותך.
אם צ'יט זה משהו שאתה חייב תעשה את זה אחת לחודש +-, רק תעשה לעצמך טובה, שזה יהיה ארוחה ולא יום שלם.
חוץ מזה, זה כבר היה, אל תהרוג את עצמך. תחזור למוטב...

פשוט תמשיך כרגיל? אם אתה מרגיש יום למחרת שאתה יכול לאכול טיפה פחות תאכל טיפה פחות (שוב לפי תחושה שלך) אבל זה לא כזה נורא, 4000 קלוריות זה משהו שמתאפס אחרי מספר ימים של גירעון קלורי שאתה נמצא בו כרגע ולכן זה מינורי, מה שהייתי מציע לך זה להשכיל את עצמך לגבי דיאטה יותר גמישה כי כשבן אדם אומר "חרא אוכל" יש פה משהו לוקה, אני בחיטוב הייתי אוכל המבורגר בימים מסוימים בגלל שזה מה שרציתי, פשוט תכניס את זה לערכים היומיים שלך ופעם ב אם אתה מרגיש צורך בצ'יט תעשה יום-שבוע תלוי בחוזק המנטאלי שלך של הפסקת דיאטה (אכילה בניטרלי מוערך), שוב מה שחשוב זה גירעון לאורך תקופת זמן על מנת לרדת במשקל ו1500 קלוריות זה אקסטרא שאתה תשרוף תוך 4 ימים במקסימום

כל כך מזדהה איתך 🤣
אם זה פעם ב.... הכל הסדר. גם אני מרשה לעצמי לעשן ולהתפרע עם מאנצ׳ מטורף ולא קורה שום דבר חוץ מעליה בכמה קילוגרמים טובים של נוזלים שיורדים לאחר כמה ימים.

• פותח/ת השרשור
כל כך מזדהה איתך 🤣
אם זה פעם ב.... הכל הסדר. גם אני מרשה לעצמי לעשן ולהתפרע עם מאנצ׳ מטורף ולא קורה שום דבר חוץ מעליה בכמה קילוגרמים טובים של נוזלים שיורדים לאחר כמה ימים.
חרא אחי נראלי צריך להפסיק לתקופת חיטוב לעשן לסיים תחיטוב ולחזור אבל קשה

חרא אחי נראלי צריך להפסיק לתקופת חיטוב לעשן לסיים תחיטוב ולחזור אבל קשה
שים לעצמך גבול. כשהייתי בחיטוב, הייתי מעשן פעם בשבועיים כזה ואז אוכל מה שבא לי. תמיד אפשר לעשות אירובי ולהגדיל את הגרעון הכל טוב..

כל כך מזדהה איתך 🤣
אני דומה רק בלי הירוק.
יום אחד שאני באטרף של אכילה כיאילו מינימום נגמר האוכל מחר....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית