הגזמתי ביום ציט

Mister7

משתמש מתחיל
16
4
נק' מוניטין:
25
16
4
אכלתי ביום איזה 3000 4000 קלוריות של חרא אוכל קרונפלקסים שוקולדים בגט וזה
זה יקלקל לי משהו? הגזמתי? שאדע להבא אם זאת הגזמה כי אמרו לי שאפשר להתפרע ביום ציט אבל אם זה ככ פוגע אעשה זאת פעם לחודש

אחרי הדבר הזה לא רק שבכיתי על קלוריות (תכלס לא) גם לא יכלתי לזוז במשך שעה
מקווה שזה יעודד אותך חביבי

37874935_2212024425505145_2874621357809729536_o.jpg

• פותח/ת השרשור
אחרי הדבר הזה לא רק שבכיתי על קלוריות (תכלס לא) גם לא יכלתי לזוז במשך שעה
מקווה שזה יעודד אותך חביבי

37874935_2212024425505145_2874621357809729536_o.jpg
אני לא מאלה שמתבכיינים על קלוריות
הייתי ככ מבואס שהתעצלתי ולא יצאתי לאכול משו ממש גבולי
דרך אגב אכלתי יותר קלוריות מזה

פעם נפלתי למאנצ׳ של קורנפלקס דליפקאן(שלם) ובקבוק חלב:🤦‍♂️:

חחחחחח אצלי 3-4 כוסות של קורנפלקס נחשב בולמוס מטורף וחסר תקנה 🤦‍♂️
קרה לי פעם אחת, לפני 3 שנים בערך. התחושה הייתה איומה.
ובתקופה של ממש ממש מזמן (5 שנים, כשהייתי עוד בתחום האפל של חיי) היה לי בולמוס על אוזן המן (אחת ויחידה 🤣) להערכתי היה בה 250-300 קל'... שזה היה בעבורי אוכל לחצי יום...
קיצר כל אחד והצ'יט שלו... אבל אני לגמרי מכירה את התחושה של לדחוף אוכל בלי שליטה ואז להזדעדע: "וואט דה פאק עשיתי עכשיו??"

מסתבר שיש סוטים בפורום..
חכה שתראה אותי נופלת לקופסאת חמאת בוטנים עם כפית:79nb:
חחחחחח אצלי 3-4 כוסות של קורנפלקס נחשב בולמוס מטורף וחסר תקנה 🤦‍♂️
קרה לי פעם אחת, לפני 3 שנים בערך. התחושה הייתה איומה.
ובתקופה של ממש ממש מזמן (5 שנים, כשהייתי עוד בתחום האפל של חיי) היה לי בולמוס על אוזן המן (אחת ויחידה 🤣) להערכתי היה בה 250-300 קל'... שזה היה בעבורי אוכל לחצי יום...
קיצר כל אחד והצ'יט שלו... אבל אני לגמרי מכירה את התחושה של לדחוף אוכל בלי שליטה ואז להזדעדע: "וואט דה פאק עשיתי עכשיו??"
אצלי זה פשוט מודע. זה יום שאני יודעת שאני הולכת לאכול בו כל כך הרבה. ולא יום שבלי כוונה או בטעות חרגתי. יש לי כוח רצון מטורף. פשוט יש ימים שאני משחררת ונהנית....(לא נתייחס לחריגת קלוריות. פאק איט אול)

@ליאמוש
את יודעת, כבר כמה זמן שאני חושבת על לתכנן לי יום צ'יט של 2500- 3000 קל'.
כאילו, להגדיר את זה ככה מראש ולבוא מוכנה. לתכנן מה אני הולכת לאכול וכו'....
אבל כרגע אני לא מסוגלת, מאחר ואני רואה שאני עולה בקצב מ1,600 עלובים. (עליתי 700 גרם השבוע ☠️ מנסה לשקר לעצמי שזה רק מכורח הנסיבות)

בעבר הייתי יכול לסיים ג'אר (וסיימתי כמה כאלה)
היום לא יכול לראות חמאת בוטנים כמעט
כמובן שגם אני. עד היום...
אם כי אני מנסה לרסן את עצמי לאחרונה
@ליאמוש
את יודעת, כבר כמה זמן שאני חושבת על לתכנן לי יום צ'יט של 2500- 3000 קל'.
כאילו, להגדיר את זה ככה מראש ולבוא מוכנה. לתכנן מה אני הולכת לאכול וכו'....
אבל כרגע אני לא מסוגלת, מאחר ואני רואה שאני עולה בקצב מ1,600 עלובים. (עליתי 700 גרם השבוע ☠️ מנסה לשקר לעצמי שזה רק מכורח הנסיבות)
סגרי אותי בחדר סגור עם 2 לאפות שווארמה תראי מה זה קלוריות טהורות:crazy:
תראי אני לא מעודדת את זה. אומנם לא יקרה שום דבר אם תעשי את זה פעם אחת או פעם באף פעם. אבל זה לא שיש בזה תועלת(רק פסיכולגית,ולאנשים שאוכל זה אהבת חייהם) אני אומרת בכנות מוחלטת-אני מגזימה בטירוף.אני יכולה לאכול אלפי קלוריות בארוחה וזה נטו מעכב אותי. אבל אני לומדת לאזן את זה ושמחה שזה רק מעכב ולא מחזיר אחורה. למרות שלא אכפת לי לעלות קילו או שתיים כי אני אדע לרדת אותם חזרה....

תראי אני לא מעודדת את זה. אומנם לא יקרה שום דבר אם תעשי את זה פעם אחת או פעם באף פעם. אבל זה לא שיש בזה תועלת(רק פסיכולגית,ולאנשים שאוכל זה אהבת חייהם) אני אומרת בכנות מוחלטת-אני מגזימה בטירוף.אני יכולה לאכול אלפי קלוריות בארוחה וזה נטו מעכב אותי. אבל אני לומדת לאזן את זה ושמחה שזה רק מעכב ולא מחזיר אחורה. למרות שלא אכפת לי לעלות קילו או שתיים כי אני אדע לרדת אותם חזרה....
אני מתה לרדת את שני (שלושה?) הקילו שעליתי 🤦‍♂️

אבל בשביל זה אני צריכה לחזור לאכול 1,000 קלוריות לבערך חודש.
זה חתיכת רגרסיה בשבילי, ואני לא חושבת שאצליח לעצור אחרי החודש הזה ולהעלות שוב את הקלוריות. בפעם האחרונה לקח לי 5 חודשים להשתחרר מזה ולאכול שוב כמו בנאדם.

ואם אני אעשה דבר כזה זה יהיה נטו לתחושה הפסיכולוגית.... סוגשל אתגר בשביל עצמי. אבן דרך... :>
אבל ממש לא אעשה את זה בתקופה הקרובה.
יש לי שתי חתונות בשבוע הבא, יום אחרי יום.
אני צריכה לתכנן את האוכל שלי ממש בקפידה לימים האלה.
אכוון ל600 למהלך היום ואשאיר 1,000 לאירוע, זה מספיק. ועם כל הריקודים ששם (מבחינתי לפחות שעה וחצי של התקרחנות חחח) אני בטח לא אגיע לעודף היסטרי....

• פותח/ת השרשור

זה הקטע הטוב מאז שהתחלתי את החיטוב למדתי איך לשחק עם הגוף ואיך לרדת במשקל
זה מעודד אותי כשאני עולה במשקל
פעם הייתי חסר אונים

אני מפחדת שאני לא אצליח לרדת שוב במשקל 😭
בפעם שעברה לקחת לי 4-5 חודשים לרדת 2 קילו.
ולפני כן ירדתי מ59 ל54 במשך שנה שלמה.
הגוף שלי בטראומה. הוא אוגר מזון ושומן כמו דוב לפני שנת החורף.

אני מפחדת שאני לא אצליח לרדת שוב במשקל 😭
בפעם שעברה לקחת לי 4-5 חודשים לרדת 2 קילו.
ולפני כן ירדתי מ59 ל54 במשך שנה שלמה.
הגוף שלי בטראומה. הוא אוגר מזון ושומן כמו דוב לפני שנת החורף.
הגוף לא אוגר שומן בצורה מיוחדת. את פשוט לא פעילה מספיק (הכוונה היא לא לריצות או להליכות).
איך התחושות ביומיום? עייפות כלשהי? תשישות בזמן ביצוע פעולות מורכבות? כשאת שומעת שיר את מזמזמת את המילים?

הגוף לא אוגר שומן בצורה מיוחדת. את פשוט לא פעילה מספיק (הכוונה היא לא לריצות או להליכות).
איך התחושות ביומיום? עייפות כלשהי? תשישות בזמן ביצוע פעולות מורכבות? כשאת שומעת שיר את מזמזמת את המילים?

יום ראשון - נסיעה 20 ד' באופניים במצטבר, עלייה במדרגות, לפחות 10-12 קומות במצטבר במהלך היום... + אימון כח.
שני - כנ"ל
יום שלישי - הליכה של כ 20 דקות + המדרגות הנ"ל. משתדלת גם ללכת לשיעור זומבה של כשעה.
יום רביעי - יחסית יום רגוע. רק אימון כח. (בקרוב אתחיל לעבוד , אז גם אופניים 20 דק במצטבר)
יום חמישי - גם יחסית רגוע. יש לי קצת הליכות לפה לשם. בקרוב זה גם יהיה יום פעיל עם לפחות 20 דק' אופניים.
יום שישי - כל היום אני על הרגליים בהכנות לשבת.
שבת - יום שביזות מוחלט. לפעמים כשיש מזג אויר טוב יוצאים לסיבוב של כחצי שעה בשכונה. מוצאי שבת - אימון כח.

זה השבוע שלי בערך.

ואפרופו - שבת נכנסת... אז שבת שלום! :>

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית