הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי חלוקת אימונים

• פותח/ת השרשור Lps1
  • פורסם בתאריך

Lps1

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
אהלן אני בחיטוב חצי שנה כבר הייתי על 26 אחוז שומן כרגע על 17 רוצה להגיע ל12 לעשות מסה
המסת שריר שלי לא ממש גבווה ובולטת אבל בכל אופן מעדיף להמשיך חיטוב למרות שאין הרבה מסת שריר
בקשר לתוכנית אימונים אני עושה ראשון שני רביעי חמישי ועובד בכל אימון על 3 שרירים בגוף ובאלי להחליף תוכנית שאני עובד בכל אימון רק על שתי שרירים בגוף ומגיע עדיין 4 פעמים לחדר כושר
יש תוכנית כזאת ואם כן איזו? ומה החלוקה

זה פשוט פיצול abc. לא מומלץ לארבע פעמים בשבוע, כי תהיה פחות עבודה כל פעם על חלק מהשרירים

חפש פה יש תבניות לכל תוכנית אימון,
בכל זאת, לא מומלץ לך.

מה המשקלי עבודה שלך שאתה להוט לפצל עוד?

• פותח/ת השרשור
חפש פה יש תבניות לכל תוכנית אימון,
בכל זאת, לא מומלץ לך.

מה המשקלי עבודה שלך שאתה להוט לפצל עוד?
רוצה לפצל בגלל שבאימון שאני עובד על 3 שרירים לוקח לי המון זמן וניסיתי לעשות אימון של שני שרירים באימון וזה הרבה יותר נוח לי לעבוד ככה אין לי בעיה להגיע לחדר כושר גם 5 פעמים בשבוע אבל 4 פעמים שני שרירים באימון אי אפשר?
משקלים לא גבוהים בנץ פרס 80 קילו סקוואט 70 נמצא בחיטוב

רוצה לפצל בגלל שבאימון שאני עובד על 3 שרירים לוקח לי המון זמן וניסיתי לעשות אימון של שני שרירים באימון וזה הרבה יותר נוח לי לעבוד ככה אין לי בעיה להגיע לחדר כושר גם 5 פעמים בשבוע אבל 4 פעמים שני שרירים באימון אי אפשר?
משקלים לא גבוהים בנץ פרס 80 קילו סקוואט 70 נמצא בחיטוב

במשקלים האלו אין סיבה לפצל את האימון, יש לך דרכים הרבה יותר פשוטות להגיע למטרה שלך.
לוקח לך המון זמן לעבוד על שרירים נטו כי השיטת עבודה שלך כנראה לא נכונה (עומסים / זמני מנוחה / סתם התעסקות בשטויות).

כמה זמן לוקח לך אימון חזה - כתפיים - יד אחורית? וכמה סטים את מבצע?

• פותח/ת השרשור
במשקלים האלו אין סיבה לפצל את האימון, יש לך דרכים הרבה יותר פשוטות להגיע למטרה שלך.
לוקח לך המון זמן לעבוד על שרירים נטו כי השיטת עבודה שלך כנראה לא נכונה (עומסים / זמני מנוחה / סתם התעסקות בשטויות).

כמה זמן לוקח לך אימון חזה - כתפיים - יד אחורית? וכמה סטים את מבצע?

4 תרגילים לשריר גדול 6 עד 10 חזרות ab יכול לקחת לי אימון שעה וחצי גג בלי בטן או אירובי אם אני מוסיף אחד משתיהם קצת יותר משעה וחצי

נו וכמה סטים?
נגיד חזה 12 סטים? כתפיים 8-10 סטים? יד אחורית 6-8 סטים? והלכתי לקראתך.

כל זה לא אמור לקחת יותר משעה, שעה וחצי אם באמת אתה לא מרוכז ולא הולך וזה גם בסדר.

עצם הפיצול לא יקצר לך את האימון פשוט תצטרך להעמיס עוד על כל שריר אבל אתה תבצע בערך את אותו מס' סטים פר אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית