הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונה|תמונות מהמאסה

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
פרטים ונתונים:

א''ש - אין לי מושג, פעם שעברו אמרו 14-15% אבל אני מהמר על 17%.

גובה - 1.81
משקל - אין לי מושג, אבל לפני שבוע וחצי מדדתי בחדר כושר והיה כתוב 96 והמדריך אמר שהמשקל הוא מעלה ב5-6 קילו אז כנראה 90 אבל בחג הזה עליתי , אוליי בקילו - 2 או אפילו 3.

זמן מאסה - נראלי חודשיים או חודשיים וחצי, ד''א לא יכלתי לעשות מאסה נורמלית בגלל שאין מספיק אוכל בבית ואני הייתי צריך להתחשב. ד''א, עשיתי כמובן מאסה מלוכלת.

סוג אימון - FBW (לא יכול לעשות SS בגלל שזה חדר כושר ואין שם כלוב וכאלה והמדריך לא מסכים לעשות תרגילים מורכבים חוץ מבנץ', סקוואט בסמית' ובנט אובר רואו, אוליי הוא יסכים אני אשאל אותו).

זמן אימון - מתאמן 8 וחצי חודשים (חודשיים ראשונים לא הייתי רציני בגרוש עד שהתחלתי ליקרוא כמו כולם).

ד''א יש להתחשב בגלל שבאתי לחדר כושר כבחור בלי מאסת שריר בגרוש וגם עודף משקל של כמעט 20 קילו (הייתי 20% שומן). ד''א, היקפים - לא בדקתי שומדבר חוץ מיד, היד היקף 40 מצב קר אחרי מקלחת (בדקתי לפני יומיים).
תמונות:

גבבב

פריסהה

[/URL

ד''א, מה אתם אומרים להמשיך מאסה או חיטוב? אני קצת יהיה מאוכזב לבוא ליום שמנמן אבל לא אכפת לי, אני גם לא ממהר עם החיטוב כי אני עדיין לא הגעתי למטרת הגודל שלי... קיצר מה אתם מציעים?

נערך לאחרונה:
תביא תמונה מהצד אי אפשר לבדוק ככה..ואתה לא נראה לי מעל 15% לפי דעתי תמשיך מסה זה מבאס לחטב עם כזו כמות של שריר

• פותח/ת השרשור
תביא תמונה מהצד אי אפשר לבדוק ככה..ואתה לא נראה לי מעל 15% לפי דעתי תמשיך מסה זה מבאס לחטב עם כזו כמות של שריר
מה רע בכמות השריר? אני לא מתכוון לחטב עכשיו אלה עוד חודש, אבל אני פשוט רוצה לישמוע חוות דעת מאנשים שמבינים (אם יגידו לי להמשיך ת'מאסה עוד חצי שנה אפילו אני ימשיך) כי אני עצמי לא יודע מה טוב בשבילי. ד''א, אבל אני לא חושב שאני קטן או משו, באמיתי אני נראה גדול בתמונות אני יוצא ככה לצערי...

נירא כמו 18%, קצת קשה להגיד.
יש לך מספיק משקל לחיטוב כדי שישאר ממך משהו, אז לדעתי לך על זה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להמשיך במאסה אם אתה רוצה ואם לא איכפת לך לעלות עוד קצת בשומן.
במאסה אני ממשיך בטוח לפחות חודש, פשוט רציתי לדעת אם להמשיך רק חודש ואז חיטוב או לעשות מאסה יותר מחודש כי בחודש אני לא אשיג הרבה אני יודע את זה בגלל שאין לי מספיק אוכל למאסה עצבנית.. יש שבועות שאני אוכל 5 ארוחות ועוד הרבה דברים מהצד ויש שאני אוכל רק 3 ארוחות ודברים מהצד אני מנסה לאכול כל מה שאני רואה)....

אתם בטוחים שאני 15%?! אני חושב שיש פה טעות אני יותר

נערך לאחרונה:
במאסה אני ממשיך בטוח לפחות חודש, פשוט רציתי לדעת אם להמשיך רק חודש ואז חיטוב או לעשות מאסה יותר מחודש כי בחודש אני לא אשיג הרבה אני יודע את זה בגלל שאין לי מספיק אוכל למאסה עצבנית.. יש שבועות שאני אוכל 5 ארוחות ועוד הרבה דברים מהצד ויש שאני אוכל רק 3 ארוחות ודברים מהצד אני מנסה לאכול כל מה שאני רואה)....

אתם בטוחים שאני 15%?! אני חושב שיש פה טעות אני יותר

קשה קצת להעריך, אבל אתה לא 18% לדעתי, ככה שזה בסביבות ה-16-17 לדעתי. בחודש מאסה משיגים הרבה, תאכל כמו שצריך, תתקדם במשקלים ואז תחליט מה אתה עושה.
אם אתה רוצה קוביות לקיץ אז אולי תשקול לחטב. כמה אתה שוקל?
עריכה: ראיתי כמה אתה שוקל.

• פותח/ת השרשור
קשה קצת להעריך, אבל אתה לא 18% לדעתי, ככה שזה בסביבות ה-16-17 לדעתי. בחודש מאסה משיגים הרבה, תאכל כמו שצריך, תתקדם במשקלים ואז תחליט מה אתה עושה.
אם אתה רוצה קוביות לקיץ אז אולי תשקול לחטב. כמה אתה שוקל?
עריכה: ראיתי כמה אתה שוקל.
תאמין לי שקוביות זה הדבר האחרון שמעניין אותי, פשוט חלמתי להגיע עם חזה יפייפה לבריכה אבל אני מוכן להתפאק כי אני מפחד להיות חטוב וקטן כי לא השגתי בזה כלום.

ד''א, קפצתי לסבתא שלי להביא לה משו ובדקתי ת'משקל שלי אצלה על הדרך והמשקל שלי הוא 92.5 על 1.81, שסיימתי חיטוב שקלתי 82.5 או 83.5 ברח לי מהראש כוסעומו...

ד''א, מה המצב שלי מבחינת גוף?

תאמין לי שקוביות זה הדבר האחרון שמעניין אותי, פשוט חלמתי להגיע עם חזה יפייפה לבריכה אבל אני מוכן להתפאק כי אני מפחד להיות חטוב וקטן כי לא השגתי בזה כלום.

ד''א, קפצתי לסבתא שלי להביא לה משו ובדקתי ת'משקל שלי אצלה על הדרך והמשקל שלי הוא 92.5 על 1.81, שסיימתי חיטוב שקלתי 82.5 או 83.5 ברח לי מהראש כוסעומו...

ד''א, מה המצב שלי מבחינת גוף?

אני לא יודע לומר. על כמה אחוזי שומן היית בסוף החיטוב?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע לומר. על כמה אחוזי שומן היית בסוף החיטוב?
הייתי במצב של היום, רק הרבה הרבה יותר רזה ברגליים/חזה ובטן... הייתי מאוד מאוד צר גם... הייתי משו כמו 13 א''ש ועשיתי מלא זמן חיטוב כי כמו שאמרתי הייתי שמנמן (לא דובי אבל שמן) על 20%...

טוב, הייתי אומר שאם לא מפריע לך לעלות עוד קצת בשומן ונוזלים, לך על זה (עוד 2-4 קילו) ואז תעשה חיטוב איכותי. אתה עולה במשקלים באימון?

• פותח/ת השרשור
טוב, הייתי אומר שאם לא מפריע לך לעלות עוד קצת בשומן ונוזלים, לך על זה (עוד 2-4 קילו) ואז תעשה חיטוב איכותי. אתה עולה במשקלים באימון?
חח שעשיתי חיטוב בבנץ' נתקעתי על 75 קילו ולא יכלתי לעלות ולא ידעתי למה עכשיו הבנתי בגלל החיטוב. רק עשיתי מאסה ואני עשיתי 105 קילו בנץ' פרס, אבל שאני יחזור אני עושה ריסט כי לא התאמנתי שבוע, ואני חוזר רק ביום חמישי. בתרגילי עזר גם העליתי הרבה במשקלים, אבל דדליפט וכו' אין לי אפשרות לעשות... אני עושה FBW, אני מאמין שאם יכלתי לעשות SS הייתי יכול להעלות הרבה במשקל

העליתי תמונות חדשות של הגב

נערך לאחרונה:
מסה טובה צברת, אחוז שומן סביבות 16-17.
יש עליך הרבה נוזלים, זה ירד תוך שבועיים בערך.
אתה יכול לתת חיטובון /ניטרלי של איזה שבועיים- חודש ואז לחזור למסה, אם הקוביות לא חשובות לך.

מסה טובה צברת, אחוז שומן סביבות 16-17.
יש עליך הרבה נוזלים, זה ירד תוך שבועיים בערך.
אתה יכול לתת חיטובון /ניטרלי של איזה שבועיים- חודש ואז לחזור למסה, אם הקוביות לא חשובות לך.

פתרון נחמד למצבי ביניים כאלה. אפילו לא צריך ״חיטוב״, אפשר להוריד לנייטרלי ולקצץ בפחמימות, להמשיך להתאמן כמעט כרגיל. *

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית