עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
60% זה מלא יקח לי חודשים לחזורדבר ראשון, תמיד צריך לעקוב ולהקפיד על תזונה ושינה ראויה לפני הכל.
לגבי לחזור, ממליץ לך להתחיל עם 60% מה RM1 שלך ותתחיל להתקדם לאט לאט משם.
כתבתי חודשים לא חודשייםמה רע בחודשיים?
או שתעלה בהתחלה 7.5 ק"ג כל שבוע במקום 5.
אני לא חושב, במיוחד בגלל שבטווח הרחוק תוכל להתקדם הרבה יותר ככה.כתבתי חודשים לא חודשיים
וגם חודשיים זה מלא זמן
יש לי טכניקה מושלמת אין מה לשפראני לא חושב, במיוחד בגלל שבטווח הרחוק תוכל להתקדם הרבה יותר ככה.
במיוחד אם תנצל את המשקל הקל לשפר את הטכניקה שלך.
שאלה מצויינת.יש לי טכניקה מושלמת אין מה לשפר
אני רוצה לשאול אותך אחרת נגיד אתה עכשיו מפסיק להתאמן לאכול לישון טוב חודש הדדליפט שלך 280 אם אני לא טועה
אתה אומר לי אתה אומר לי שאתה מתחיל מ60% ממנו שזה 170 מה שמצריך ממך חצי שנה רק בשביל לחזור לאיפה שהיית?
רגע יכול להיות לא הבנתי אותך נכוןשאלה מצויינת.
280 הוא RM1 שלי, מה שאומר, שאין לי שום תוכניות להגיע לשם לחמשיות. המטרה שלי תהיה להגיע ל 230 לחמשיות בערך.
170 הוא מקום מעולה להתחיל, ואני יעלה ב 10 ק"ג כל שבוע כי המשקל כבד. אז העליה לא כל כך גדולה ביחס למשקל על המוט.
תוך 6 שבועות הגעתי למשקל מאוד מאתגר, כנראה שאצטרך דילואד מסוים אחרי זה.
אבל חשוב לי לציין, שהטכניקה של אף אחד לא מושלם, זה חלק מהאימונים, אז גם אני אנצל את ה 170 לשיפור טכניקה.
ברור, לא תתחיל מ 60% לבודדת.רגע יכול להיות לא הבנתי אותך נכון
אתה התכוונת שנגיד הRM1 שלי זה 280 אז אני מתחיל מ170 לחמישיות?
הרבה יותר הגיוני חח תודהברור, לא תתחיל מ 60% לבודדת.
אז תעשה 80-70% מהסטים שהיו לך לחמש חמשיות איתם.הרבה יותר הגיוני חח תודה
אז עכשיו אני בבעיה אחרת כמעט לא באמת בדקתי אף פעם RM1 יש לי לרוב רק 5 חזרות במקרה הטוב או 8 ברע
זורם איתך אבל ביאסתאז תעשה 80-70% מהסטים שהיו לך לחמש חמשיות איתם.
מצטער, מקווה שתודה לי בעוד חודשיים כשתראה שעברת את המספרים הקודמים שלך.זורם איתך אבל ביאסת
להתחיל תכנית מ-70%-80% ממה שהיה לך לחמישייה זה אפילו לא נשמע לי נמוך.אז תעשה 80-70% מהסטים שהיו לך לחמש חמשיות איתם.
יקח לי חודשיים רק להגיע אליהם...מצטער, מקווה שתודה לי בעוד חודשיים כשתראה שעברת את המספרים הקודמים שלך.
זה באמת לא נמוך, זה מקום מעולה להתחיל לדעתי.להתחיל תכנית מ-70%-80% ממה שהיה לך לחמישייה זה אפילו לא נשמע לי נמוך.
אבל אל תשכח לנצל את החודשיים האלה ללמוד מה אתה יכול לשפר בטכניקה שלך.יקח לי חודשיים רק להגיע אליהם...
זאת מחשבה די מסוכנת.יש לי טכניקה מושלמת אין מה לשפר
אם אתה חושב ככה סימן שהטכניקה שלך דורשת המון שיפור.יש לי טכניקה מושלמת אין מה לשפר
תודהזה באמת לא נמוך, זה מקום מעולה להתחיל לדעתי.
היה לי חבר שחזר למכון אחרי הפסקה של כמה חודשים, וקפץ מיד למשקלים כבדים.
למחרת התחיל לו כאבים, הוא התאשפז בגלל שהCPK בדם שלו היה כל כך גבוה מהאימון שלו, חששו שהכליות שלו יקרסו.
יש המון סיבות להתחיל עם משקל נמוך, למרות שמה שהצעתי הוא לא כזה נמוך בכלל.
אבל אל תשכח לנצל את החודשיים האלה ללמוד מה אתה יכול לשפר בטכניקה שלך.
לעלות 180 קילו ב8 שבועות זה קצת יותר מההמלצה של אלחנןאם אתה חושב ככה סימן שהטכניקה שלך דורשת המון שיפור.
כשמתחילים מחדש צריך להתחיל קל, אבל אפשר להתקדם מהר מאוד.
אחרי התחרות האחרונה שלי, שבה עשיתי סקוואט של 202.5, החלטתי לטפל בפציעה שגררתי לאורך ההכנה והתחלתי חזרה ממוט ריק. תוך חודשיים כבר עשיתי 200 לחזרה קלה יחסית ללא כאב.
קח את הזמן והשיפור יגיע