עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה קפץ בקפיצות גדולות יותר ואלי מאימון לאימון ולא משבוע לשבוע.לעלות 180 קילו ב8 שבועות זה קצת יותר מההמלצה של אלחנן
רגע אתה ממליץ נגיד לעלות מאימון לאימון 2.5 קילו או כל שבוע 5 קילו (כרגע אני עושה שני אימון בשבוע אולי אדחוף באמת עוד אימון רק לסקוואט (ואולי דד כדי לאיץ את התהליך)כנראה קפץ בקפיצות גדולות יותר ואלי מאימון לאימון ולא משבוע לשבוע.
חחח...רגע אתה ממליץ נגיד לעלות מאימון לאימון 2.5 קילו או כל שבוע 5 קילו (כרגע אני עושה שני אימון בשבוע אולי אדחוף באמת עוד אימון רק לסקוואט (ואולי דד כדי לאיץ את התהליך)
אני די עסוק ואני עושה AB 2 אימונים שיש בהם רגלייםחחח...
תקדם 5 ק"ג כל שבוע.
ותתאמן 3 פעמים בשבוע.
כי זה מהר מידי.אני די עסוק ואני עושה AB 2 אימונים שיש בהם רגליים
שאלה אחרת למה לעלות 5 קילו כל שבוע ולא לעלות בהדרגה בין אימון לאימון ככה שבסוף השבוע העליה תיהיה 5 קילו
למה זה מהר מידי בסוף החודש זה בדיוק אותו דבר רק ביותר הדרגתיותכי זה מהר מידי.
קח את הזמן.
יש לי טכניקה מושלמת אין מה לשפר
אני בפינה הימנית\
לא בדקתי אומר בערך על סמך משקלי עבודהקודם כל למה בדקת RM1 אחרי חודש וחצי באימונים?
כי אתה עדיין בפינה השמאלית 🤣🤣🤣.ואני עדיין לא מבין למה
לעלות 5 קילו בשבוע כשיש לך שני אימונים
עדיף על
לעלות 2.5 קילו בין אימון לאימון
אני מוכן להתערב איתך על 1000 שקל שאני יכול למצוא 3 מקומות שונים בטכניקה שלך בכל תרגיל שאפשר לשפר. אם אתה באמת בטוח שהטכניקה שלך מושלמת בהכל זה easy money.אני בפינה הימנית\
לא בדקתי אומר בערך על סמך משקלי עבודה
ואני עדיין לא מבין למה
לעלות 5 קילו בשבוע כשיש לך שני אימונים
עדיף על
לעלות 2.5 קילו בין אימון לאימון
תביא את המספר שלך תקבל איזה סרטון שבא לךאני מוכן להתערב איתך על 1000 שקל שאני יכול למצוא 3 מקומות שונים בטכניקה שלך בכל תרגיל שאפשר לשפר. אם אתה באמת בטוח שהטכניקה שלך מושלמת בהכל זה easy money.
נמחק לטיפת פרטיותתביא את המספר שלך תקבל איזה סרטון שבא לך
אני מוכן לתת לך אפילו טיפים על מה להסתכל יש לי אחלה טכניקה שבעולם (צחקתי עם המושלמת אבל היא כן טובה)
ועדיין מבקש שמישהו יסביר לי למה עדיף לעלות 5 קילו בשבוע ולא 2.5 בין אימון לאימון
אוקיי אני אשלח לך יש מצב לתשובה לשאלה ששאלתי ואתה נותן לי ציון לטכניקה?0541234567
תפרסם כאן אחר כך את הביקורת בבקשה.0546-----3
למה אתם לא מוכנים להגיד לי מה ההבדל בין 5 קילו בשבוע ל2.5 בין אימון לאימוןתפרסם כאן אחר כך את הביקורת בבקשה.
למה אתם לא מוכנים להגיד לי מה ההבדל בין 5 קילו בשבוע ל2.5 בין אימון לאימון
כי זה מהר מידי.
קח את הזמן.
אין הבדל. זה תלוי מה אתה עושה פשוט. אצלי למשל אני עושה סקוואט כבד פעם בשבוע ובאימון השני וריאציה כלשהי (פאוז סקוואט, פרונט, טפמו וכו') אז זאת פשוט לא באמת אפשרותאוקיי אני אשלח לך יש מצב לתשובה לשאלה ששאלתי ואתה נותן לי ציון לטכניקה?