הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפילה באימונים

מנחם מנחם

משתמש מתחיל
179
39
נק' מוניטין:
-1
179
39
ככה אחרי חודש וחצי אפילו קצת יותר שזרקתי זין ניסיתי לחזור ירדתי איזה 4 קילו במשקל גוף
והמשקלים נפלו רצח 20 קילו אם לא יותר בRM1 בכמעט כל מורכב

איך לחזור לעשות דילואוד אם כן כמה?

@kotzer @MasterSplitter @elchonon

• פותח/ת השרשור
כנראה קפץ בקפיצות גדולות יותר ואלי מאימון לאימון ולא משבוע לשבוע.
רגע אתה ממליץ נגיד לעלות מאימון לאימון 2.5 קילו או כל שבוע 5 קילו (כרגע אני עושה שני אימון בשבוע אולי אדחוף באמת עוד אימון רק לסקוואט (ואולי דד כדי לאיץ את התהליך)

רגע אתה ממליץ נגיד לעלות מאימון לאימון 2.5 קילו או כל שבוע 5 קילו (כרגע אני עושה שני אימון בשבוע אולי אדחוף באמת עוד אימון רק לסקוואט (ואולי דד כדי לאיץ את התהליך)
חחח...
תקדם 5 ק"ג כל שבוע.
ותתאמן 3 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
חחח...
תקדם 5 ק"ג כל שבוע.
ותתאמן 3 פעמים בשבוע.
אני די עסוק ואני עושה AB 2 אימונים שיש בהם רגליים

שאלה אחרת למה לעלות 5 קילו כל שבוע ולא לעלות בהדרגה בין אימון לאימון ככה שבסוף השבוע העליה תיהיה 5 קילו

אני די עסוק ואני עושה AB 2 אימונים שיש בהם רגליים

שאלה אחרת למה לעלות 5 קילו כל שבוע ולא לעלות בהדרגה בין אימון לאימון ככה שבסוף השבוע העליה תיהיה 5 קילו
כי זה מהר מידי.
קח את הזמן.

קודם כל למה בדקת RM1 אחרי חודש וחצי באימונים?
דבר שני, לא התאמנת חודש וחצי, הגיוני שיקח לך זמן דומה אם לא יותר (תלוי ברמה שלך) לחזור לעצמך. סבלנות.
בנוסף, אם אתה עובד עם 60% זה לא אומר שזה הרמת כוח שלך. אם אני מסוגל להרים 200 קילו ואני עובד עם 150, זה לא אומר ש״הלכתי אחורה״.

יש לי טכניקה מושלמת אין מה לשפר
The+Dunning-Kruger+Effect.png

• פותח/ת השרשור
ואני עדיין לא מבין למה
לעלות 5 קילו בשבוע כשיש לך שני אימונים
עדיף על
לעלות 2.5 קילו בין אימון לאימון
כי אתה עדיין בפינה השמאלית 🤣🤣🤣.

אני בפינה הימנית\

לא בדקתי אומר בערך על סמך משקלי עבודה

ואני עדיין לא מבין למה
לעלות 5 קילו בשבוע כשיש לך שני אימונים
עדיף על
לעלות 2.5 קילו בין אימון לאימון
אני מוכן להתערב איתך על 1000 שקל שאני יכול למצוא 3 מקומות שונים בטכניקה שלך בכל תרגיל שאפשר לשפר. אם אתה באמת בטוח שהטכניקה שלך מושלמת בהכל זה easy money.

• פותח/ת השרשור
אני מוכן להתערב איתך על 1000 שקל שאני יכול למצוא 3 מקומות שונים בטכניקה שלך בכל תרגיל שאפשר לשפר. אם אתה באמת בטוח שהטכניקה שלך מושלמת בהכל זה easy money.
תביא את המספר שלך תקבל איזה סרטון שבא לך
אני מוכן לתת לך אפילו טיפים על מה להסתכל יש לי אחלה טכניקה שבעולם (צחקתי עם המושלמת אבל היא כן טובה)

ועדיין מבקש שמישהו יסביר לי למה עדיף לעלות 5 קילו בשבוע ולא 2.5 בין אימון לאימון

תביא את המספר שלך תקבל איזה סרטון שבא לך
אני מוכן לתת לך אפילו טיפים על מה להסתכל יש לי אחלה טכניקה שבעולם (צחקתי עם המושלמת אבל היא כן טובה)

ועדיין מבקש שמישהו יסביר לי למה עדיף לעלות 5 קילו בשבוע ולא 2.5 בין אימון לאימון
נמחק לטיפת פרטיות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה אותה מהירות
אולי לא הבנת אותי

נגיד אני מתאמן ביום שני ורביעי
בשני אני עושה 100 ברביעי 102.5 שני אחרי 105
אתה אומר לעשות
בשני 100 ברביעי 100 שני אחרי 105
מה ההבדל?

אוקיי אני אשלח לך יש מצב לתשובה לשאלה ששאלתי ואתה נותן לי ציון לטכניקה?
אין הבדל. זה תלוי מה אתה עושה פשוט. אצלי למשל אני עושה סקוואט כבד פעם בשבוע ובאימון השני וריאציה כלשהי (פאוז סקוואט, פרונט, טפמו וכו') אז זאת פשוט לא באמת אפשרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית