הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במשקל?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
העלתי ל2000 קלוריות והייתי תקועה באותו במשקל במשך שלושה שבועות..(100 גרם לפה 100 גרם לשם) העלתי ביום רביעי ל2200 ונראה כיאילו אני במגמת ירידה. הייתה קפיצה בנוזלים אבל לפי השקילות היומיות -

עומדת על 2200 קלוריות
193 ח,193 פ,73 ש
(ברוב הפעמים אני מורידה קצת מהשומן ואוכלת חלבון)
אפשר לומר שאני אוכלת 200+ חלבון,אבל לא תמיד

רביעי- 47.3
חמישי-46.9
שישי-46.9
שבת-47.1
ראשון-46.8
שני-46.6 (למרות שחזרתי לישון אחרי השקילה ושקמתי הייתי בשירותים ונשקלתי שוב 46.2 אז לא יודעת מה יותר נכון)

לא שיניתי יותר מידי בסדר היום שלי,לא התאמנתי כל השבוע הזה אבל...טכנית אני מרגישה הרבה יותר אנרגטית. אולי הפעילות הלא יזומה השתנתה מעט ומשחקת לטובתי?

העלתי ל2000 קלוריות והייתי תקועה באותו במשקל במשך שלושה שבועות..(100 גרם לפה 100 גרם לשם) העלתי ביום רביעי ל2200 ונראה כיאילו אני במגמת ירידה. הייתה קפיצה בנוזלים אבל לפי השקילות היומיות -

עומדת על 2200 קלוריות
193 ח,193 פ,73 ש
(ברוב הפעמים אני מורידה קצת מהשומן ואוכלת חלבון)
אפשר לומר שאני אוכלת 200+ חלבון,אבל לא תמיד

רביעי- 47.3
חמישי-46.9
שישי-46.9
שבת-47.1
ראשון-46.8
שני-46.6 (למרות שחזרתי לישון אחרי השקילה ושקמתי הייתי בשירותים ונשקלתי שוב 46.2 אז לא יודעת מה יותר נכון)

לא שיניתי יותר מידי בסדר היום שלי,לא התאמנתי כל השבוע הזה אבל...טכנית אני מרגישה הרבה יותר אנרגטית. אולי הפעילות הלא יזומה השתנתה מעט ומשחקת לטובתי?
קפיצות כאלה במשקל נובעים נטו מנוזלים אין לך מה להתעסק עם זה. אצלך הקפיצות לפחות בגרמים או בקילו וקצת. אני יכול לשקול היום 120 ומחר 117 לכי תביני..

• פותח/ת השרשור
קפיצות כאלה במשקל נובעים נטו מנוזלים אין לך מה להתעסק עם זה. אצלך הקפיצות לפחות בגרמים או בקילו וקצת. אני יכול לשקול היום 120 ומחר 117 לכי תביני..
אני סופחת נוזלים בקצב מסחרר,העיניין הוא - איך שהייתי על 2000 קלוריות המשקל לא זז. העלתי 200 קלוריות שרובן מגיעות מפחמימה....ובום...פתאום מראה ירידה במשקל למרות שלא שיניתי שום דבר בפעילות הפיזית שלי...אולי סתם מוקדם לדעת ואני קופצת למסקנות....

אני סופחת נוזלים בקצב מסחרר,העיניין הוא - איך שהייתי על 2000 קלוריות המשקל לא זז. העלתי 200 קלוריות שרובן מגיעות מפחמימה....ובום...פתאום מראה ירידה במשקל למרות שלא שיניתי שום דבר בפעילות הפיזית שלי...אולי סתם מוקדם לדעת ואני קופצת למסקנות....
כן. תיראי מה קורה עוד שבוע כזה.

תעקבי עוד שבוע...
כשהתחלתי להתאמן אי שם בפסח, עליתי 2 קילו (!!!!!!!!!!) שנעלמו בתוך כמה ימים (אבל תארי לעצמך את רמת ההיסטריה) פשוט כ-ל הגוף שלי נתפס חזזזקקק בבת אחת. הפכתי בתוך יממה אחת מבחורה בת 22,לזקנה בת 122 מבחינת היכולת התפקודית ורמת הכאב חחח:lol:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית