הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה בסקוואט

חגחגלגץדךד

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
היי כמה אנשים אמרו לי שאני עושה את הסקוואט לא טוב כי אני יורד הרבה עם הגב אבל ככה מרגיש לי הכי טבעי..האם זה באמת הורס את התרגיל ויכול לפגוע בי?

• פותח/ת השרשור
סרטון?.. מה אתה רוצה שנגיד פה?
האתר לא נותן לי לעלות סירטון בכלל אז אני אסביר ככה ומוסיף תמונה (כי לא נותן לי סירטון) אני עושה סקוואט עם הרגליים טיפה פחות מרוחב כתפיים עם המוט מונח על כתף אחורית השאלה זה שאם אני יורד כמו בתמונה זה פוגע בי(במכון אנשין אמרו לי שאני יורד יותר מדיי

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-11-19-13-23-21-727_com.miui.videoplayer.png
    Screenshot_2019-11-19-13-23-21-727_com.miui.videoplayer.png
    KB 362.5 · צפיות: 71
האתר לא נותן לי לעלות סירטון בכלל אז אני אסביר ככה ומוסיף תמונה (כי לא נותן לי סירטון) אני עושה סקוואט עם הרגליים טיפה פחות מרוחב כתפיים עם המוט מונח על כתף אחורית השאלה זה שאם אני יורד כמו בתמונה זה פוגע בי(במכון אנשין אמרו לי שאני יורד יותר מדיי
זה לא שאתה יורד עמוק, אתה אפילו לא נראה במקביל עד כמה שאפשר לראות מהתמונה. הגב שלך כן הולך יותר מדי קדימה וזו בעיה.

תעלה סרטון בשביל שיהיה באמת אפשר לעזור..

• פותח/ת השרשור
תתעלם מההודעה הזאת בטעות שלחתי שהעלתי פעמיים
תעלה סרטון לאחד מהבאים:
ותפרסם את הלינק.

לפי התמונה זה לא נראה כמו משהו בעייתי, השאלה האם זה מסתדר בתנועה או לא
סבבה העלתי לפייסבוק https://m.facebook.com/profile.php?lst=100043750097435:100043750097435:1574359280

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית