הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה בסדר להרים ככה?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני התחלתי להתאמם לפני בערך חודש כרגע גובה 1.78 ושוקל 66(עליתי בערך 3 קילו בחודש האחרון)
כרגע אני מרים בנץ 75 קילו ל6 חזרות(עשיתי בהתחלה 8 אבל עם 6 אני מתקדם יותר מהר וכשאגיע למשקל הרבה יותר גבוה אחליף ל8) וכל הזמן אומרים לי שלא בסדר להרים ככה שרק התחלתי לפני חודש אבל אני אם אני מצליח אז למה לא בעצם? ומאימון לאימון אני כל הזמן מצליח להעלות במשקל העבודה גם אם לא תמיד מעלה במשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
אל תקשיב להם
שמור על טכניקה נכונה פשוט
ברור מוריד עד נגיעה בחזה ומעלה עד למעלה.
בכללי זה טוב להרים ככה? כל אימון בזמן האחרון אני מצליח להוסיף עוד 2.5 קילו גם אם המשקל גוף נשאר בערך אותו דבר
וסתם רציתי לבדוק שאני לא עושה נזק שאני על ההתחלה מרים משקלים כי הם אומרים שזה פוגע נגיד יש אנשים אצלנו יותר גדולים ממני במסה שמתאמנים איזה שנה ומרימים פחות איך זה הגיוני?

תוודא שאתה מבצע את זה עם טכניקה נכונה, וזה לא אומר רק עד נגיעה בחזה. השכמות צריכות להיות צמודה אחת לשניה, קשת בגב, נקודות המגע שלך עם הספה אמורות להיות העצמות בקצוות העליונים של השכמות, והישבן. ככה נוצר קו ישר בין נקודת המגע עם הספסל והמפרק שמבצע את התנועה, זה מייצב את כל התנועה וגם מאפשר לעצם הזרוע לנוע במפרק הכתף בלי לטחון את הגידים.

ברוב המקרים משקלים גדולים זה לא מה שפוצע, אלא טכניקה גרועה.

• פותח/ת השרשור
תוודא שאתה מבצע את זה עם טכניקה נכונה, וזה לא אומר רק עד נגיעה בחזה. השכמות צריכות להיות צמודה אחת לשניה, קשת בגב, נקודות המגע שלך עם הספה אמורות להיות העצמות בקצוות העליונים של השכמות, והישבן. ככה נוצר קו ישר בין נקודת המגע עם הספסל והמפרק שמבצע את התנועה, זה מייצב את כל התנועה וגם מאפשר לעצם הזרוע לנוע במפרק הכתף בלי לטחון את הגידים.

ברוב המקרים משקלים גדולים זה לא מה שפוצע, אלא טכניקה גרועה.
העניין של הקשת בגב רק עוזר להרים יותר. כן אני עושה את כל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית