הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת חטיפי חלבון

לירון צוקר

משתמש מתחיל
61
5
נק' מוניטין:
5
61
5
בדקתי בכמה אתרים לגבי חטיפי חלבון ומבחינת המחיר ראיתי בiherab מחיר ממש זול בערך 150 שקל ל3 חבילות של חטיפי חלבון של קומבט הגיוני ? אני אף פעם לא הזמנתי מחול ויש לי כמה שאלות , איך האתר הזה המשלוח ממנו מגיע מהר ? כמה ימים עד שמגיע בערך ? המשלוח מגיע אליי עד הבית ?
ועוד שאלה אם מישהו כאן טעם כבר אז בחרתי טעמים קינמון עוגת יום הולדת ושוקולד לבן ופטל . יש טעמים יותר מומלצים ?
תודה רבה לעוזרים

אין לי מושג כי אני לא אוהב טעמים כאלה... אני, תני לי טעמי שוקולד, ריבת חלב וכו'
אמלה אבקת חלבון בטעם ריבת חלב? איפה?

מאז ש @Sergio_Katz המליץ על ריבת חלב ללא סוכר נהיה לי קרייב מטורף לזה. הפכתי את כל העיר שלי בתקווה למצוא את זה. עברתי בכל סופר וחנות נשבעת.

מאז ש @Sergio_Katz המליץ על ריבת חלב ללא סוכר נהיה לי קרייב מטורף לזה. הפכתי את כל העיר שלי בתקווה למצוא את זה. עברתי בכל סופר וחנות נשבעת.

אם זיכרוני אינו מטעה אותי - ל-PURE יש טעם כזה

כמה ימים לוקח למשלוח כזה להגיע אחי ?

4-5 ימים, בד"כ 5 ימים הכי הרבה (לא ימי עסקים)
אבקת חלבון בטעם ריבת חלב? 🤯 מעולם לא ניסיתי, והאמת שגם לא שמעתי, חייב לנסות

כשאת במסה והכל נכנס לתפריט:lol:
2684F606-B27D-49FA-9F2C-8745FDEF4A25.jpeg

עוד לא מצאת?
בכל סופר יש במדף הללא-סוכר כאלה, יש רשתות ששמות את זה במדף של הממרחים המתוקים לפעמים...

תקשיב הפכתי את כל העיר שלי, התקשרתי לכל סופר אפשרי....לא מוצאת:confused001:
למה שר האוצר עוד לא אמר על זה כלום?

זה מחדל נוראי, וכולם מתעסקים במשבר החמאה כאילו אנחנו עומדים למות מרעב...

לפיור יש אבקת חלבון בטעם ריבת חלב, לא רעה אבל לי הייתה מתוקה יותר מדי, אני חולה על ריבת חלב אבל קשה לי עם יותר מדי מתוק אז אם אין לך בעיה עם מתוק מאמין שתאהבי.

למה שר האוצר עוד לא אמר על זה כלום?

זה מחדל נוראי, וכולם מתעסקים במשבר החמאה כאילו אנחנו עומדים למות מרעב...
אני גם לא הבנתי את זה!!!!! ברגע שאמצא אותה אני קונה סטוק לשנה כיאילו מלחמה מחר.
כנל לגבי הגודיז. לא מצאתי בשום מקום! התקשרתי לטראנס ואמרו שיש מחסור רציני והם מודעים לכך. כי הביקוש מתעלה על הייצור שלהם.
אבל בחזרה לנושא שלנו - איפה אני משיגה את הריבת חלב הזו!!!!?🤯
לפיור יש אבקת חלבון בטעם ריבת חלב, לא רעה אבל לי הייתה מתוקה יותר מדי, אני חולה על ריבת חלב אבל קשה לי עם יותר מדי מתוק אז אם אין לך בעיה עם מתוק מאמין שתאהבי.
לא מאמינה שתהיה לי בעיה עם מתוק מידי. מקסימום מוסיפים יותר מים/חלב לא? עם מה ניסית אותה אגב...?

אני גם לא הבנתי את זה!!!!! ברגע שאמצא אותה אני קונה סטוק לשנה כיאילו מלחמה מחר.
כנל לגבי הגודיז. לא מצאתי בשום מקום! התקשרתי לטראנס ואמרו שיש מחסור רציני והם מודעים לכך. כי הביקוש מתעלה על הייצור שלהם.
אבל בחזרה לנושא שלנו - איפה אני משיגה את הריבת חלב הזו!!!!?🤯

לא מאמינה שתהיה לי בעיה עם מתוק מידי. מקסימום מוסיפים יותר מים/חלב לא? עם מה ניסית אותה אגב...?

מים.
לא בטוח שהיא מתוקה מדי בכללי, לחלק היא תהיה בול במידה אני פשוט ממש לא מתחבר למתוק, חוץ מזה אחלה טעם לדעתי.

מים.
לא בטוח שהיא מתוקה מדי בכללי, לחלק היא תהיה בול במידה אני פשוט ממש לא מתחבר למתוק, חוץ מזה אחלה טעם לדעתי.
אני אנסה! תודה רבה
אתם מביאים לי פה רעיונות 🙃
בכללי ריבת חלב זה ממרח יחסית דל קלוריות בהשוואה לממרחים אחרים, זה באמת אחלה.

מנצל את השרשור
מה הקטע בIHERB בחייאת 11% לכבוד הבלק פרידיי אבל זה מבטל את ה30% שיש גם ככה על החטיפי חלבון
יש דרך לנצל את שתי ההנחות?

• פותח/ת השרשור
מנצל את השרשור
מה הקטע בIHERB בחייאת 11% לכבוד הבלק פרידיי אבל זה מבטל את ה30% שיש גם ככה על החטיפי חלבון
יש דרך לנצל את שתי ההנחות?
הנחה לא משהו בכלל , יש על הקומבט 30 אחוז עד ה31 לחודש והמחירים יוצאים באמת טובים אבל על שאר החברות לא ראיתי איזה הנחה רצינית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית