עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסיימים לחקור מחר בעוד יומיים, אעדכן
וחוקרים את הנושא
מישהו יודע אם סיימו לחקור וזה נכון?
ההמלצה לחלבון מעל 2 גרם פר משקל גוף בחיטוב מיועדת לאנשים שהם באחוזי שומן נמוך. השאר יכולים להסתפק בהחלט ב1.5-1.8 גרם חלבון פר משקל גוף (צריך לזכור שגם זה תלוי בפחמימה.. ככל שיש יותר פחמימה אפשר לאכול פחות חלבון)🤣
חח דיי, לא יפה....😅
אני יודעת שמעבר לכמות חלבון מסוימת כבר אין השפעה...
לפי הזכור לי, מעל 1.8 אין הבדל משמעותי. ז"א אם תאכל 1.8 או 2.5 זה לא ישנה. המשתנה היחיד הוא מה אתה מעדיף ומה נח/טעים/זורם לך.
אבל הבנתי שבחיטוב מומלץ להעלות את כמות החלבון למעל 2 לקג כדי לשמור על רמות שובע גבוהות ולמנוע פירוק שריר.
לאכול יותר ממה שצריך אומנם לא אפקטיבי. אבל מה זאת אומרת התמורה פוחתת? נניח לאחת כמוני שצורכת קצת יותר ממה שאני צריכה בפועלככל שתאכל יותר חלבון ככה הוא ייתן לך יותר, אבל מגבול מסויים (שעומד איפושהו בין 1.6-2.2 גרם לקילו, תלוי בבנאדם) התמורה פוחתת יותר ויותר
הוא התכוון אני מניח שהיחס בתרומה הנוספת קטן עם הכמות. למשל, ההבדל בין 1.6 ל-2 גרם חלבון פר קג, גבוה יותר מההבדל בתמורה בין צריכה של 2.4 לעומת 2.לאכול יותר ממה שצריך אומנם לא אפקטיבי. אבל מה זאת אומרת התמורה פוחתת? נניח לאחת כמוני שצורכת קצת יותר ממה שאני צריכה בפועל
אוקיי יש לי בעיות של הבנת הנקרא ללא ספק:sweatingbullets:הוא התכוון אני מניח שהיחס בתרומה הנוספת קטן עם הכמות. למשל, ההבדל בין 1.6 ל-2 גרם חלבון פר קג, גבוה יותר מההבדל בתמורה בין צריכה של 2.4 לעומת 2.