הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמעתי שחלבון פי 1.6-1.2 אפקטיבי כמו פי 2.25

מסיימים לחקור מחר בעוד יומיים, אעדכן

🤣
חח דיי, לא יפה....😅

וחוקרים את הנושא

מישהו יודע אם סיימו לחקור וזה נכון?

אני יודעת שמעבר לכמות חלבון מסוימת כבר אין השפעה...
לפי הזכור לי, מעל 1.8 אין הבדל משמעותי. ז"א אם תאכל 1.8 או 2.5 זה לא ישנה. המשתנה היחיד הוא מה אתה מעדיף ומה נח/טעים/זורם לך.
אבל הבנתי שבחיטוב מומלץ להעלות את כמות החלבון למעל 2 לקג כדי לשמור על רמות שובע גבוהות ולמנוע פירוק שריר.

🤣
חח דיי, לא יפה....😅

אני יודעת שמעבר לכמות חלבון מסוימת כבר אין השפעה...
לפי הזכור לי, מעל 1.8 אין הבדל משמעותי. ז"א אם תאכל 1.8 או 2.5 זה לא ישנה. המשתנה היחיד הוא מה אתה מעדיף ומה נח/טעים/זורם לך.
אבל הבנתי שבחיטוב מומלץ להעלות את כמות החלבון למעל 2 לקג כדי לשמור על רמות שובע גבוהות ולמנוע פירוק שריר.
ההמלצה לחלבון מעל 2 גרם פר משקל גוף בחיטוב מיועדת לאנשים שהם באחוזי שומן נמוך. השאר יכולים להסתפק בהחלט ב1.5-1.8 גרם חלבון פר משקל גוף (צריך לזכור שגם זה תלוי בפחמימה.. ככל שיש יותר פחמימה אפשר לאכול פחות חלבון)

הוכח ש-2.5 גרם חלבון לכל קילו של משקל גוף כן שיפר את העלייה במסת השריר יותר מפי 1.6.
ז"א, ככל שאתה צורך יותר קלוריות מחלבון מאשר אבות מזון אחרים, הגוף מתעדף לבנות יותר שריר מאשר לאחסן שומן.
מתי עובר הגבול? אין לי מושג.

ככל שתאכל יותר חלבון ככה הוא ייתן לך יותר, אבל מגבול מסויים (שעומד איפושהו בין 1.6-2.2 גרם לקילו, תלוי בבנאדם) התמורה פוחתת יותר ויותר

ככל שתאכל יותר חלבון ככה הוא ייתן לך יותר, אבל מגבול מסויים (שעומד איפושהו בין 1.6-2.2 גרם לקילו, תלוי בבנאדם) התמורה פוחתת יותר ויותר
לאכול יותר ממה שצריך אומנם לא אפקטיבי. אבל מה זאת אומרת התמורה פוחתת? נניח לאחת כמוני שצורכת קצת יותר ממה שאני צריכה בפועל

לאכול יותר ממה שצריך אומנם לא אפקטיבי. אבל מה זאת אומרת התמורה פוחתת? נניח לאחת כמוני שצורכת קצת יותר ממה שאני צריכה בפועל
הוא התכוון אני מניח שהיחס בתרומה הנוספת קטן עם הכמות. למשל, ההבדל בין 1.6 ל-2 גרם חלבון פר קג, גבוה יותר מההבדל בתמורה בין צריכה של 2.4 לעומת 2.

הוא התכוון אני מניח שהיחס בתרומה הנוספת קטן עם הכמות. למשל, ההבדל בין 1.6 ל-2 גרם חלבון פר קג, גבוה יותר מההבדל בתמורה בין צריכה של 2.4 לעומת 2.
אוקיי יש לי בעיות של הבנת הנקרא ללא ספק:sweatingbullets:
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית