הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה נקייה - על פי משקל ולא על פי ספירת קלוריות

Question

משתמש מתחיל
248
28
נק' מוניטין:
35
248
28
אני יכול במקום לספור קלוריות פשוט להסתכל על המשקל? נגיד אני מתכנן לעלות בחודש חצי קילו אז להישקל במהלך הימים ולפי זה להוריד/ להוסיף קלוריות כדי שתהיה עליה של חצי קילו בחודש
יש לי כבר סוג של חישוב בערך של קלוריות בראש אבל לא מדויק ופחות רוצה להתעסק עם זה

העניין זה שאתה לא תדע באמת אם הורדת או הוספת קלוריות כי מראש לא ספרת אותם, אם אתה יודע שאתה מוסיף או מעלה אתה בהכרח סופר בצורה כלשהי, גם אם גסה.
אבל ככה אני עושה, דואג שהמשקל יעלה בבערך כמה שאני רוצה ולפי השינויים דואג לאכול יותר או פחות בגסות.
לי זה עובד, אבל זאת לא מסה נקייה. מסה נקייה זאת מסה שאתה עולה בה בדיוק כמה שתיכננת. לא שזה כזה משנה הטייטל אם בסוף הגעת לתוצאות שרצית.

• פותח/ת השרשור
העניין זה שאתה לא תדע באמת אם הורדת או הוספת קלוריות כי מראש לא ספרת אותם, אם אתה יודע שאתה מוסיף או מעלה אתה בהכרח סופר בצורה כלשהי, גם אם גסה.
אבל ככה אני עושה, דואג שהמשקל יעלה בבערך כמה שאני רוצה ולפי השינויים דואג לאכול יותר או פחות בגסות.
לי זה עובד, אבל זאת לא מסה נקייה. מסה נקייה זאת מסה שאתה עולה בה בדיוק כמה שתיכננת. לא שזה כזה משנה הטייטל אם בסוף הגעת לתוצאות שרצית.
חשבתי שמסה נקייה זה עליה מתונה במשקל כדי לא לעלות הרבה בשומן והספירת קלוריות זה רק אמצעי, בתכלס כן זאת המחשבה שלי מה זה משנה ההגדרה ואיך אני מגיע לזה אם בסופו של יום אני מגיע לעליה של חצי קילו במשקל בחודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית