הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה מפגרת הקיץ

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אחרי מספר חודשים של פציעה הולכת וחוזרת באיזור בית השחי,התקרבתי חזרה למשקלים הכבדים שלי והגיע הזמן לשחק במחטים שוב.

רענון קצר לחבר'ה החדשים פה:
הולך לתת 3 שלשות ל140 (אולי אפילו 4 שלשות)
עדכונים עוד חצי שעה
בינתיים הושלם :
140x3
140x3
יכלתי לתת את החזרה הרביעית בשני הסטים לדעתי.

עוד חמש-עשר דקות הסט השלישי
כיווץ לא נעים בכלל בחזה אחרי החזרה השנייה:🤦‍♂️:🤦‍♂️:🙁

היחלצות דרמטית וסיום אימון

בסופו של דבר ה"כיווץ" כנראה היה משהו חמור יותר,שלא לקחתי ברצינות והגביל אותי מאוד למספר חודשים. עדיין יש ניצוצות של כאב במהלך החימום אך אפשר להתאמן בצורה סדירה.
בקצרה,הייתי במסע לעבר 140*5 בבנץ פרס. התקדמתי יותר מהר מהיעד שהצבתי לעצמי ולא לקחתי בחשבון התחזקות של גידים ורצועות ,שההתפתחות שלהם יותר איטית מהשריר. אז נפצעתי.
בחזרה השלישית בסט השלישי היה לי קליק קטן שמשאיר את אותותיו עד היום.

התכנית שלי כרגע היא סוג של בלאסט אנד קרוז שלא מוגבל במטרה או בזמן. מוגבל רק בהרגשה פיזית,נפשית ומינית.
ולראשונה הולך להתנסות בטרן.

שלב א' הולך להיות חיטוב שבו אנסה לחזור ל140 קילו לחמש חזרות(בנץ')
שלאחריו יבוא קרוז היפרטרופיה ולאחר מכן יכונס הקבינט לשיחת יחסינו לאן.

הסטרואידים הם אך ורק של purple panda labs
(כן כן,לראשונה אני חושף את החברה שאני משתמש בה,ובכנות שיש לי רק דברים טובים להגיד עליהם. מרוצה מאוד)
כנ"ל pct, רק של purple panda.

יהיה גם טי 3 טורקי,ודוסטינקס של pfizer.

אני כאן לשאלות,טענות,מענות,תש,סעד,מין וכלכלה
ומצטער שהזנחתי את הפורום וכמה אנשים כאן שפנו אלי לעזרה ולא הייתי פנוי אליהם.

בהמשך יהיו סרטונים של 140x5,150x5 וסינגל מקסימום,שיישלחו אך ורק למנהל שיבקש ובאופן פרטי בשביל שיוכל לאמת את המידע.

מוזמנים להגיד ולשאול את כל שעולה על ראשכם

• פותח/ת השרשור
אהה מעולה אני מבין אז שאין Pip או גושים או כל תופעה אחרת
עם סיפיונט לא,טסט אנטט קצת כאב אבל אנטט בטבעי שלו אסטר בעייתי.
מאז שהתנסתי בטסט סיפיונט,אני לעולם לא אחזור לטסט אנטט

הבנתי זה מוזר קצת אני אולם לא התנסתי בספיונאט אבל דווקא שתי הברנדים האחרונים שניסיתי של אנטט זרם ממש טוב בלי כאב אבל דווקא של באייר כואב כמו פרופיונט (שזה גם לא כזה כואב בתכלס) ולמה הוא אסטר בעייתי הספיונאט והאנאנטט די דומים

הבלנדים האלה כאילו מתוכננים לבודיבילדרים ועוטפים אותך בשיחרור טסט לדם עם גל הכי "יציב" .
אני מאמין בהם כי כל הטסטים עם האסתרים מתוכננים לטיפול בחולים ולא לחדרי כושר .

למה בעייתי ?
אני שמתי לב שאני מגיב הרבה יותר טוב לטסט קצר, מכל סוג של טסט שהוא. וורטקס מפגיז אותי , אנטט לא ממש הרגשתי אותו את האמת גם של באייר מעבר לכאבים, אצלי תמיד קצר נתן בראש.

ייאלה מחכה לעדכונים בהצלחה תותח

אתה לא מנסה Blend של טסט ?
מתכננים אותם בכוונה לבודיבילדרים
אהבתי של מאגנום מה ששלחתה הרבה יותר מאוזן למפתח גוף מי סוסטנון. בהחלט אני אתנסה בו בעתיד הרחוק

לא זוכר את ההסבר המדוייק,מה שנקרא כבר הספקתי לשכוח..
ככל שהאסטר יותר קצר השמן אמור פחות לכאוב לכאורה.
מוזר דוןקא אסטרים קצרים יטתר כואבים לי עוד לא דיברנו על וינסטרול שאותו רק באחוז שומן נמוך עם מזרק אינסולין אני נותן בכתף
סופספנשיון בהחלט כואב אני אולם אוהב להזריק אבל לגרום לעצמי לסבל אני נמנע.
אני חובבן כמו כולנו פה אחי,אין לי מה להתעסק במשהו שמיוצר במיוחד לבילדרים..אנחנו עוד לא שם
דווקא זה נחמד של מגנום ניראלי ראיתה את זה באמת מאוזן ונוח

מוזר דוןקא אסטרים קצרים יטתר כואבים לי עוד לא דיברנו על וינסטרול שאותו רק באחוז שומן נמוך עם מזרק אינסולין אני נותן בכתף
סופספנשיון בהחלט כואב אני אולם אוהב להזריק אבל לגרום לעצמי לסבל אני נמנע.

דווקא זה נחמד של מגנום ניראלי ראיתה את זה באמת מאוזן ונוח
וויני בטרייספס זה כאב כאב משום מה הייתי חווה כאבים ואופוריה בו זמנית. וורטקס טסט קצר דווקא לא כואב, הוא טיל ומבחינת הרגשה ממש מרגישים את הפיקים שלו. אנטט אני לא מרגיש, בייאר כואב טילים, לצערי יש לי בעיות שינה בסייקלים, ביום הזריקה אני לא מצליח להירדם, אבל אחת ליומים-3 אפילו עובד יופי, אני מרגיש מיד את החומר בניגוד לאנטט.
לא זוכר את ההסבר המדוייק,מה שנקרא כבר הספקתי לשכוח..
ככל שהאסטר יותר קצר השמן אמור פחות לכאוב לכאורה.
נראה לי שזה יותר תלוי בגוף, וסוג השמן. שמן זית/בוטנים זה מוות מבחינתי

וויני בטרייספס זה כאב כאב משום מה הייתי חווה כאבים ואופוריה בו זמנית. וורטקס טסט קצר דווקא לא כואב, הוא טיל ומבחינת הרגשה ממש מרגישים את הפיקים שלו. אנטט אני לא מרגיש, בייאר כואב טילים, לצערי יש לי בעיות שינה בסייקלים, ביום הזריקה אני לא מצליח להירדם, אבל אחת ליומים-3 אפילו עובד יופי, אני מרגיש מיד את החומר בניגוד לאנטט.

נראה לי שזה יותר תלוי בגוף, וסוג השמן. שמן זית/בוטנים זה מוות מבחינתי
רגע שאני מזריק טסט אנטט אני מכניס לשריר שמן זית?
חידשת לי אחי
ומה ז"א מרגיש את החומר
מבחינת התוצאה, שניהם נותנים את אותו עבודה הרי זה אותו טסט שמגיע לדם בסוף, לא?

רגע שאני מזריק טסט אנטט אני מכניס לשריר שמן זית?
חידשת לי אחי
ומה ז"א מרגיש את החומר
חחח תתפלא חומר זבל שנעשה בתנאי מקלט יכול ללות בהמון תופעןת לוואי לא נעימות כמו למשל אתה לוקח טסט סולו אבך במהלך הסייקל מקומות ההזרקה נהים בוהקים וכואבים יש גולות למרות ההזרקה העמוקה ויש הרגשה של חרארא למהלך כל היום במשך הסייקל.

ומה ז"א מרגיש את החומר
הוא מתכוון מרגיש את העירנות את הכאסח ה"דלקה" שמביא טסט בפיק , לא יודע איך אומרים את זה בשפה רפואית 😆 .

אבל אין לך מה להתלהב זה ידוע שבטסט קצר ההרגשה מגיעה לכולם , 100mg קצר לא שווה ל100mg ארוך .✋🛑✋

הוא מתכוון מרגיש את העירנות את הכאסח ה"דלקה" שמביא טסט בפיק , לא יודע איך אומרים את זה בשפה רפואית 😆 .

אבל אין לך מה להתלהב זה ידוע שבטסט קצר ההרגשה מגיעה לכולם , 100mg קצר לא שווה ל100mg ארוך .✋🛑✋
יענו פאמפ חחח

טסט זה טסט זה טסט.
אם החומר לג'יט התוצאות יהיו בדיוק אותו הדבר כל השאר זה פסיכולוגי בלבד .
שונא פרופ' יחיה.
איך זה קשור ?$$@%!
הסברתי להם אנשים מתלהבים מטסט קצר ואין את ההתלהבות הזאת מטסט ארוך .
כי 100mg טסט קצר לא שווה 100mg טסט ארוך .
טסט זה טסט . אבל טסט קצר לא טסט ארוך . אפשר לדמות טסט קצר לטסט ארוך אבל חברים לא עושים את זה .
זה בערך יהיה ב-קצר יום כן יום לא של 30-40mg זה מדמה זריקה של 250mg ארוך ב3.5 ימים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית