הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה מפגרת הקיץ

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אחרי מספר חודשים של פציעה הולכת וחוזרת באיזור בית השחי,התקרבתי חזרה למשקלים הכבדים שלי והגיע הזמן לשחק במחטים שוב.

רענון קצר לחבר'ה החדשים פה:
הולך לתת 3 שלשות ל140 (אולי אפילו 4 שלשות)
עדכונים עוד חצי שעה
בינתיים הושלם :
140x3
140x3
יכלתי לתת את החזרה הרביעית בשני הסטים לדעתי.

עוד חמש-עשר דקות הסט השלישי
כיווץ לא נעים בכלל בחזה אחרי החזרה השנייה:🤦‍♂️:🤦‍♂️:🙁

היחלצות דרמטית וסיום אימון

בסופו של דבר ה"כיווץ" כנראה היה משהו חמור יותר,שלא לקחתי ברצינות והגביל אותי מאוד למספר חודשים. עדיין יש ניצוצות של כאב במהלך החימום אך אפשר להתאמן בצורה סדירה.
בקצרה,הייתי במסע לעבר 140*5 בבנץ פרס. התקדמתי יותר מהר מהיעד שהצבתי לעצמי ולא לקחתי בחשבון התחזקות של גידים ורצועות ,שההתפתחות שלהם יותר איטית מהשריר. אז נפצעתי.
בחזרה השלישית בסט השלישי היה לי קליק קטן שמשאיר את אותותיו עד היום.

התכנית שלי כרגע היא סוג של בלאסט אנד קרוז שלא מוגבל במטרה או בזמן. מוגבל רק בהרגשה פיזית,נפשית ומינית.
ולראשונה הולך להתנסות בטרן.

שלב א' הולך להיות חיטוב שבו אנסה לחזור ל140 קילו לחמש חזרות(בנץ')
שלאחריו יבוא קרוז היפרטרופיה ולאחר מכן יכונס הקבינט לשיחת יחסינו לאן.

הסטרואידים הם אך ורק של purple panda labs
(כן כן,לראשונה אני חושף את החברה שאני משתמש בה,ובכנות שיש לי רק דברים טובים להגיד עליהם. מרוצה מאוד)
כנ"ל pct, רק של purple panda.

יהיה גם טי 3 טורקי,ודוסטינקס של pfizer.

אני כאן לשאלות,טענות,מענות,תש,סעד,מין וכלכלה
ומצטער שהזנחתי את הפורום וכמה אנשים כאן שפנו אלי לעזרה ולא הייתי פנוי אליהם.

בהמשך יהיו סרטונים של 140x5,150x5 וסינגל מקסימום,שיישלחו אך ורק למנהל שיבקש ובאופן פרטי בשביל שיוכל לאמת את המידע.

מוזמנים להגיד ולשאול את כל שעולה על ראשכם

המסקנה שלי היא שאם אתה לא ליפטר או סטרונגמן דד ליפט מיותר מהסיבה שהוא קורע את הגוף ונורא קשה לדחוף חזק אחרי דדליפט כבד זה אמנם מצטלם יפה לאינסטה וכיף להגיד שאתה מושך רבע טון אבל להיפרטרופיה? Hell no

Bentover Row עדיף על דדליפט בכל מקרה
אחרי כמה שנים של אימונים המסקנה שלי שלכל אחד צריך אם הניסיון להתאים לעצמו את התרגילים פשוט וליראות מה יותר מתאים אבל אני אישית לעלום לא אוותר על שלושה תרגילים דדליפט,לחיצת חזה,סקוואט ושוב כל זה בא מי טעם אישי אין פה משהו שעובד או לא כל זה בולשיט אחד גדול. תמיד שואלים על חזה עליון או רחב גבי אתן דוגמא: "אני רוצה לעבוד יותר על הכנפיים ולתת עליהם דגש" התשובה שלי זה קודם כל אתה לא ציפור ודבר שני תכה את הגב שלך בכמה תרגילים שמכים בו מכל הכיוונים ולא דווקא ספציפיקה על אזור מסוים בשריר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון קטנטן אחרי ירידה של 5 קילו בינתיים..
הבנץ לא טיפס ל140x5 כמו שציפיתי אבל נמצא על 135 לחמישיה..

משקל נוכחי 91.6, בשאיפה לרדת ל88 ואז לעלות חזרה ל95 על אחוז שמן זהה.(כמה שפחות עליה בשומן בתקווה).
IMG_20191229_124752__01.jpg

עדיין שומני ונוזלי קצת 😕

משקל נוכחי 91.6, בשאיפה לרדת ל88 ואז לעלות חזרה ל95 על אחוז שמן זהה.(כמה שפחות עליה בשומן בתקווה). צפה בקובץ המצורף 52370

עדיין שומני ונוזלי קצת 😕
מת לראות אותך בחיטוב

משקל נוכחי 91.6, בשאיפה לרדת ל88 ואז לעלות חזרה ל95 על אחוז שמן זהה.(כמה שפחות עליה בשומן בתקווה). צפה בקובץ המצורף 52370

עדיין שומני ונוזלי קצת 😕
רואים שהתקדמת מהתמונות שלקחת dnp 😵
נראה הרבה יותר טוב 🕴
מעניין לראות אותך חטוב באמת ☠️

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אני באמת רואה את עצמי כשק שומן מהלך.. שמח שאחרים רואים שם משהו יותר טוב..

בכל מקרה,בילדינג מעולם לא היה המטרה שלי.. חטוב כמו גיל אני בחיים לא אהיה. אני אוהב מסה

בכל מקרה,בילדינג מעולם לא היה המטרה שלי.. חטוב כמו גיל אני בחיים לא אהיה. אני אוהב מסה
ב2009 חשבתי שאני סוס, וזה היה אחרי 5 שנים של אימונים מגיל 14. אתה יודע מה הניע אותי? שכל הזמן אמרו לי אתה לא תצליח, לא תהיה, וואלה אני לא צוחק הייתי כ"כ נחוש בדעתי, בגיל 21 עשיתי סייקל 1 של אנטט של סיירוקס ודיבול. בגיל 22 פעם 1 בחיים שהוצאתי קוביות, בגיל 24 כבר נראתי בן זו** בגיל 27 הייתי בשיא, ומשם נפלתי, היום הפייסבוק הזכיר לי בזיכרונות שכתבתי בזמנו שחליתי בווירוס מסוים וכל התופעות, היום עדין אומרים לי אתה לא תחזור להיות כמו שהיית, אבל אני מכיר את עצמי. אז כל תגיד בחיים לא, אם תרצה אתה תגיע יא שפיץ

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1577713883876.jpg
    FB_IMG_1577713883876.jpg
    KB 91.4 · צפיות: 95
  • פותח/ת השרשור
היום הפייסבוק הזכיר לי בזיכרונות שכתבתי בזמנו שחליתי בווירוס מסוים וכל התופעות, היום עדין אומרים לי אתה לא תחזור להיות כמו שהיית, אבל אני מכיר את עצמי. אז כל תגיד בחיים לא, אם תרצה אתה תגיע יא שפיץ
אני יודע אחי,מסכים.
זה לא נאמר בקטע של חוסר מוטיבציה,זה נאצר בקטע של אני שואף להרבה יותר ממה שאני עכשיו,גם אם לאחרים זה מסיבי ונחמד,לי זה לא מספיק

אני יודע אחי,מסכים.
זה לא נאמר בקטע של חוסר מוטיבציה,זה נאצר בקטע של אני שואף להרבה יותר ממה שאני עכשיו,גם אם לאחרים זה מסיבי ונחמד,לי זה לא מספיק
באמיתי רק שתהיה על חד ספרתי אתה תראה כמה הגוף מטורף, אני אף פעם לא ראיתי תוצאות במסה, גם עם חומרים, חוץ מחודש שלקחתי דיבול והמשקל היה נעצר, יצא שעליתי תמיד לאותו המשקל , וירדתי חזרה, וככה בעצם נהייתי חטוב על כלום משקל ואיכותי, מסה חודשיים, חיטוב 10 חודשיים. כמה זה כיף להיות בחיטוב אין לכם מושג אני מת להזריק עם כל הבעיות, אבל הכבד עכשיו עושה בעיות 😣

עדיין שומני ונוזלי קצת 😕
שחכתה לצין גם אלוף 😵‍💫🥊👑
👏
תו בראש המטרות הן הדלק שמניעות את כל המשחק. מתכנן משהו "לחיטוב"

מזכיר את עצמי זה התחיל מי מחשבות על טסט נמוך משם ראיתי את עולם הפארמה התחלתי להשכיל קרעתי את האינטרנט ובעיקר אתרים רוסים (חולי נפש אלה במלוא מובן המילה בנושא חומרים אין להם אלוהים)
ונעסתי פעם ראשנה אננטט סולו ומשם ככה זה התגלגל עלייה חיטוב עלייה חיטוב עד שאתה נראה גדול וחטוב אבל לצערי תם עידן האנבולים ל3 שנים הקרובות אבל די הצלחתי לשמר גודל וכח

זה טוב שאתה ״קשוח״ עם עצמך, מצד שני כמו שאמרת יש לך אחלה מסת שריר. תן בראש רוצים לראות אותך חטוב, גדול ושרירי

שחכתה לצין גם אלוף 😵‍💫🥊👑
👏
תו בראש המטרות הן הדלק שמניעות את כל המשחק. מתכנן משהו "לחיטוב"

מזכיר את עצמי זה התחיל מי מחשבות על טסט נמוך משם ראיתי את עולם הפארמה התחלתי להשכיל קרעתי את האינטרנט ובעיקר אתרים רוסים (חולי נפש אלה במלוא מובן המילה בנושא חומרים אין להם אלוהים)
ונעסתי פעם ראשנה אננטט סולו ומשם ככה זה התגלגל עלייה חיטוב עלייה חיטוב עד שאתה נראה גדול וחטוב אבל לצערי תם עידן האנבולים ל3 שנים הקרובות אבל די הצלחתי לשמר גודל וכח
אתה נראה טיל גם בלי חומרים:s13:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית