הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה מפגרת הקיץ

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אחרי מספר חודשים של פציעה הולכת וחוזרת באיזור בית השחי,התקרבתי חזרה למשקלים הכבדים שלי והגיע הזמן לשחק במחטים שוב.

רענון קצר לחבר'ה החדשים פה:
הולך לתת 3 שלשות ל140 (אולי אפילו 4 שלשות)
עדכונים עוד חצי שעה
בינתיים הושלם :
140x3
140x3
יכלתי לתת את החזרה הרביעית בשני הסטים לדעתי.

עוד חמש-עשר דקות הסט השלישי
כיווץ לא נעים בכלל בחזה אחרי החזרה השנייה:🤦‍♂️:🤦‍♂️:🙁

היחלצות דרמטית וסיום אימון

בסופו של דבר ה"כיווץ" כנראה היה משהו חמור יותר,שלא לקחתי ברצינות והגביל אותי מאוד למספר חודשים. עדיין יש ניצוצות של כאב במהלך החימום אך אפשר להתאמן בצורה סדירה.
בקצרה,הייתי במסע לעבר 140*5 בבנץ פרס. התקדמתי יותר מהר מהיעד שהצבתי לעצמי ולא לקחתי בחשבון התחזקות של גידים ורצועות ,שההתפתחות שלהם יותר איטית מהשריר. אז נפצעתי.
בחזרה השלישית בסט השלישי היה לי קליק קטן שמשאיר את אותותיו עד היום.

התכנית שלי כרגע היא סוג של בלאסט אנד קרוז שלא מוגבל במטרה או בזמן. מוגבל רק בהרגשה פיזית,נפשית ומינית.
ולראשונה הולך להתנסות בטרן.

שלב א' הולך להיות חיטוב שבו אנסה לחזור ל140 קילו לחמש חזרות(בנץ')
שלאחריו יבוא קרוז היפרטרופיה ולאחר מכן יכונס הקבינט לשיחת יחסינו לאן.

הסטרואידים הם אך ורק של purple panda labs
(כן כן,לראשונה אני חושף את החברה שאני משתמש בה,ובכנות שיש לי רק דברים טובים להגיד עליהם. מרוצה מאוד)
כנ"ל pct, רק של purple panda.

יהיה גם טי 3 טורקי,ודוסטינקס של pfizer.

אני כאן לשאלות,טענות,מענות,תש,סעד,מין וכלכלה
ומצטער שהזנחתי את הפורום וכמה אנשים כאן שפנו אלי לעזרה ולא הייתי פנוי אליהם.

בהמשך יהיו סרטונים של 140x5,150x5 וסינגל מקסימום,שיישלחו אך ורק למנהל שיבקש ובאופן פרטי בשביל שיוכל לאמת את המידע.

מוזמנים להגיד ולשאול את כל שעולה על ראשכם

קצת נסעת רחוק בדמיון... אין לך שום שליטה על כמות הקולטנים ואין לך שום דבר לעשות עם זה.
בטח ובטח שאין קשר לאוננות וסיפוקים

קצת נסעת רחוק בדמיון... אין לך שום שליטה על כמות הקולטנים ואין לך שום דבר לעשות עם זה.
בטח ובטח שאין קשר לאוננות וסיפוקים
Rapid increase in the number of androgen receptors following electrical stimulation of the rat muscle. - PubMed - NCBI
שוקל לחבר לעצמי ems שוב פעם, אולי חלץ משרירים תפוסים יש לו כל מיני יתרונות, אם זה עובד על עכברים זה יכול לעבוד גם אצלנו

Dopamine, Testosterone & D2 Androgen Receptors. : NoFap

Tip: How to Increase Androgen Receptor Density | T Nation

Androgen receptors and testosterone in men—Effects of protein ingestion, resistance exercise and fiber type - ScienceDirect

יש פה ושם מחקרים בנושא..

עליתי על דקה וטסט
גורמים לי פה להצטער שלא עליתי על טרן וטסט עם כל המחמאות האלה לטרן
אם אתה לא מתחרה, אני חושב שלא היית צריך גם את דקה. כמה סייקלים ראשונים טסט סולו זה הכי טוב, אתה מתקדם אש. אחר כך אפשר להוסיף חומר שני, איזה בולדנון כזה וכו׳ רק שכבר ניסית הכל אז חושבים על טרן. אפשר להתקדם יפה מאוד גם על 350 מג טסט בשבוע 😃 הרי גם אם תעשה סייקל הכי כבד שאפשר אתה לא תגיע לשייפ מטורף מסייקל ראשון.

Rapid increase in the number of androgen receptors following electrical stimulation of the rat muscle. - PubMed - NCBI
שוקל לחבר לעצמי ems שוב פעם, אולי חלץ משרירים תפוסים יש לו כל מיני יתרונות, אם זה עובד על עכברים זה יכול לעבוד גם אצלנו

Dopamine, Testosterone & D2 Androgen Receptors. : NoFap

Tip: How to Increase Androgen Receptor Density | T Nation

Androgen receptors and testosterone in men—Effects of protein ingestion, resistance exercise and fiber type - ScienceDirect

יש פה ושם מחקרים בנושא..
קראת בכלל מה ששלחת?

זה ציטוט שעולה שוב ושוב בכל מה ששלחת

"The number of androgen receptors didn't change during the training, "

ובמחקר אחד בכלל מדובר על דופאמין

קראת בכלל מה ששלחת?

זה ציטוט שעולה שוב ושוב בכל מה ששלחת

"The number of androgen receptors didn't change during the training, "

ובמחקר אחד בכלל מדובר על דופאמין
האמת שלא קראתי יותר מדי, עשיתי שאילתת גוגל ודחפתי כמה קישורים

אשמח להסבר לגבי למה לוקחים יותר חומרים בסייקלים מתקדמים... הרצפטורים נשרפים? יש יותר רצפטורים כי הגוף יותר גדול או שנטו בשביל הרגשה בדומה לסמים..? איך זה עובד..

אשמח להסבר לגבי למה לוקחים יותר חומרים בסייקלים מתקדמים... הרצפטורים נשרפים? יש יותר רצפטורים כי הגוף יותר גדול או שנטו בשביל הרגשה בדומה לסמים..? איך זה עובד..
לא קשור לרצפטורים,מה נדלקת עליהם?..
סטרואידים נותנים לך לשבור מגבלה גנטית,יותר סטרואידים,מגבלה חדשה יותר. זה הכל

אני יודע על וויד וכדומה שאם אוכלים מנגו וכל מיני המצאות אז זה עושה עוד רצפטורים וכאלה ואז אפשר להינות יותר מהשפעה, בעולם של החומרים, דבר כזה קיים... ואם כן, אם אתה משלב סארמס בנוסף לזה אז זה פשוט לא יזיז לך כי הרצפטורים תפוסים?
בנוסף, נכון הדבר שאם אתה שוקל יותר אז יש לך יותר רצפטורים?
ואם כן, האם יש דרך לשכלל את הרצפטורים? השמועה אומרת שיש יותר רצפטורים אנרוגנים עם הזמן בו אתה דוחה סיפוקים ומיישם דברים כמו NoFap לא יודע כמה זה נכון, מה שכן, NoFap שאתה על סייקל זה קשוח ביותר אבל אתה לומד להיות בנאדם וזה נותן יתרונות באימונים, ובכלל לליבידו זה מוסיף...
מפה לשם, להתחיל לפרק מנגוים זה יכול לעזור?
קראתי שלגבי קלן לוקחים קוטיפטפן ואז זה סוגר פינה עם הרצפטורים ואפשר למשוך ליותר משבועיים, השאלה היא מה הסודות לרצפטורים בתחום של הטסט וכדומה?
ולמה אנשים ככל שמתקדמים הסייקלים לוקחים יותר ויותר חומרים? זה בגלל שנדפקו להם הרצפטורים??, תעשה לי פה קצת סדר אח..
אולי הכל פה זה שאלות של טירונים אבל אם יש מי שיכול לענות עליהם זה החברה פה

מה זה דקה פייס????

ולמה שאתה עושה טרן קצר יש בעיה במינונים, הכי החומר אותו חומר בדם בטוטאל
וגם איך אתה מסתדר עם המלא מחטים כל הזמן שאתה עושה קצר?
הטרן הקצר חזק הרבה יותר מהארוך. זה כמו טסט קצר לאומת ארוך. זה ניתן פיקים חזקים יותר בהרבה. נניח שאתה לוקח סקופ של ממריץ 1 לשבוע, פה אתה לוקח 3 במכה.

לא עושה יום כן יום לא. נותן כל יומים.

הטרן הקצר חזק הרבה יותר מהארוך. זה כמו טסט קצר לאומת ארוך. זה ניתן פיקים חזקים יותר בהרבה. נניח שאתה לוקח סקופ של ממריץ 1 לשבוע, פה אתה לוקח 3 במכה.

לא עושה יום כן יום לא. נותן כל יומים.
אני מבין מה אתה אומר ובו בעת מסתבך
הכי הערכים בדם שיש סה"כ בתקופה מסויימת זהים למה אמור להיות שוני
זה כמו לאכול שוקולד כל שעתיים בפרק זמן של 6 שעות או לאכול 3 שוקולדים במכה

אני מבין מה אתה אומר ובו בעת מסתבך
הכי הערכים בדם שיש סה"כ בתקופה מסויימת זהים למה אמור להיות שוני
זה כמו לאכול שוקולד כל שעתיים בפרק זמן של 6 שעות או לאכול 3 שוקולדים במכה
החומר שונה בארוך יש אסטר שמחזיק את חיי החומר בגוף, כך שאתה מזריק 250 טסט אתה מזריק פחות לפי בייאר 250 מ"ג אנטט אחרי שהאסתר מתפרק אתה מקבל 186 מג טסט נקי לער שמתחיל להשתחרר לזרם הדם לאט לאט.. בקצר נניח 100 מג אחרי התפרקות האסטר בערל תקבל 84 מג טהור בפיק 1 שמשתחרר בקצב של 3 ימים. בקיצור קצר חזק יותר.

הרצפטורים נשרפים?
גוף לא משנה את כמות רצפטורים אנדרוגניים , כי הם נמצאים בגרעין של התא ולא על המעטפת.
בהפשטה מאוד - יש לך מודלטורים סטרואידליים (חומרים שלנו) וחלבונים (הורמון גדילה נגיד). אז החלבונים משפיעים על מעטפת של תא ואז ממעטפת הולכת פקודה לגרעין לעשות משהו (לגדול, לשחרר לך סטלה וכו׳), אם מפעילים את מעטפת יותר מידי , התא יכול להחביא או להשמיד את הרצפטורים כדי להקטין את הפעלתם. בגלל זה נגיד קלן מפסיק לעבוד אחרי זמן מה.
שמדובר על סטרואיד, הוא פשוט חוצה מעטפת של התא, מגיע לגרעין ומפעיל שם את מה שהוא צריך. התא לא יכול להמעיט את השפעה של סטרואיד עליו. זה ככה ממש בגסות חחח

גוף לא משנה את כמות רצפטורים אנדרוגניים , כי הם נמצאים בגרעין של התא ולא על המעטפת.
בהפשטה מאוד - יש לך מודלטורים סטרואידליים (חומרים שלנו) וחלבונים (הורמון גדילה נגיד). אז החלבונים משפיעים על מעטפת של תא ואז ממעטפת הולכת פקודה לגרעין לעשות משהו (לגדול, לשחרר לך סטלה וכו׳), אם מפעילים את מעטפת יותר מידי , התא יכול להחביא או להשמיד את הרצפטורים כדי להקטין את הפעלתם. בגלל זה נגיד קלן מפסיק לעבוד אחרי זמן מה.
שמדובר על סטרואיד, הוא פשוט חוצה מעטפת של התא, מגיע לגרעין ומפעיל שם את מה שהוא צריך. התא לא יכול להמעיט את השפעה של סטרואיד עליו. זה ככה ממש בגסות חחח
אז אם אתה משתמש בyk11
או שהגוף יותר גדול, אז ז לא אומר שיש לך יותר תאים ואז יש לך יותר מעטפות גם? ואז הגוף מגיב יותר טוב לחומרים או שאי אפשר שיהיה יותר תאים ו היפרתרופיה היא אפשרית אך היפרפלזיה הינה מיתוס?

היפרתרופיה היא אפשרית אך היפרפלזיה הינה מיתוס?
מנגנון של היפרתרופיה יחסית מוכח, היפרפלזיה זה תאוריה שלא ממש הצליחו לאמת אותה. יש מלא שמאמינים שהיפרפלזיה זה בעצם "זכרון שרירים", אבל במחקרים מבוקרים לא ראו שום דבר רציני

מנגנון של היפרתרופיה יחסית מוכח, היפרפלזיה זה תאוריה שלא ממש הצליחו לאמת אותה. יש מלא שמאמינים שהיפרפלזיה זה בעצם "זכרון שרירים", אבל במחקרים מבוקרים לא ראו שום דבר רציני
גדילה בכמות מספר הסיבים בשרירי השלד - היתכן? - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

זה קנה אותי

אתה עולה על סייקל מלטונין בנוסף לטרן וזה סוגר לך את כל הפינות
מה זה ג'וני לא מפרגן?
חשבתי כתבו פה שאתה על טרן אתה חיה במיטה, ואתה אומר שזה הפוך...
בדקה דקה דיק יותר גרוע, לא?
עם תשמור על טווח תקין של הורמנים נשים צריך להיות פיקס ולא תתקל בבעיות האלה
לגבי טרן מעט יותר קשה לשלוט עליו מאשר נונדרלון
דקה זה אסטר זה לא חומר. כמו אנטט וכמו פרופ

ננדרולון זה החומר הפעיל

להגיד דקה קצר זה כמו להגיד אנטט קצר או פרופ ארוך

אני לא רואה את עצמי בחיים לוקח קצר,חבל על המחטים
מפחד מי נונדרלון דקה
נהנתי מאוד כל פעם שהשתמשתי בNpp מהר נכנס מהר יוצא אין לי שום בעיה להזריק יום כן יום לא לקראת סוף הסייקל ממלא את הקנה ב2.5 גרם. גרם Npp, גרם טסט קצר 0.5 גרם מסטרון קצר וככה יום כן יום לא וחוסך לעצמי יצאיות מהסייקל או קיקים לסייקל
חשבתי שזיכרון שריר זה מונח ל מוזרק סמוי שלא חושף תעצמו,אחרי תקופה שלא התאמן ואז חזר בבום לחדר כושר עם איזה סייקל טוב למסה שאחרי 8 שבועות כולם עם פה פעור והבחור בהתלהבות אומר "עחי זה זיכרוו שריר"

כתבה נחמדה, אבל לא מצאתי שום מחקר שראה שאצל אנשים שמתאמנים טבעי ראו היפרפלזיה. זה תמיד "צריך עוד מחקר יותר מעמיק" או "שימוש בהורמון גדילה או AAS". אני גם לא רואה שום דבר משנים 2010+ שבדק את הנושא, כי שיטות ויכולות השתנו מאז הרבה.

לדוגמא מחקר-
Effects of anabolic steroids on the muscle cells of strength-trained athletes. - PubMed - NCBI
מה שבעצם אומר שאנשים שעשו רק סייקל אחד או שניים , נמצאים עכשיו ביתרון תמידי על "טבעיים" גם כעבור עשור בלי שימוש בחומרים.
ובסופו של דבר, גם אם יש היפרפלזיה היא תהווה חלק קטן מגדילה של מסת שריר שלך בכל מקרה. היפרטרופיה זה הכל 😃
חשבתי שזיכרון שריר זה מונח ל מוזרק סמוי שלא חושף תעצמו,אחרי תקופה שלא התאמן ואז חזר בבום לחדר כושר עם איזה סייקל טוב למסה שאחרי 8 שבועות כולם עם פה פעור והבחור בהתלהבות אומר "עחי זה זיכרוו שריר"
שששששש, למה ככה בפומבי אחי. אל תהרוס אשליות 🤣🤣🤣
אבל תכלס אני חושב שכל הקטע של זכרון שריר (חוץ מסייקל טרן בשושו) זה שמתאמן עם ניסיון יודע איך להתאמן, איך לאכול ואיך להתאושש ולכן הוא יגיעה לתוצאות הרבה יותר מהר מסתם מתחיל.

כתבה נחמדה, אבל לא מצאתי שום מחקר שראה שאצל אנשים שמתאמנים טבעי ראו היפרפלזיה. זה תמיד "צריך עוד מחקר יותר מעמיק" או "שימוש בהורמון גדילה או AAS". אני גם לא רואה שום דבר משנים 2010+ שבדק את הנושא, כי שיטות ויכולות השתנו מאז הרבה.

לדוגמא מחקר-
Effects of anabolic steroids on the muscle cells of strength-trained athletes. - PubMed - NCBI
מה שבעצם אומר שאנשים שעשו רק סייקל אחד או שניים , נמצאים עכשיו ביתרון תמידי על "טבעיים" גם כעבור עשור בלי שימוש בחומרים.
ובסופו של דבר, גם אם יש היפרפלזיה היא תהווה חלק קטן מגדילה של מסת שריר שלך בכל מקרה. היפרטרופיה זה הכל 😃

שששששש, למה ככה בפומבי אחי. אל תהרוס אשליות 🤣🤣🤣
אבל תכלס אני חושב שכל הקטע של זכרון שריר (חוץ מסייקל טרן בשושו) זה שמתאמן עם ניסיון יודע איך להתאמן, איך לאכול ואיך להתאושש ולכן הוא יגיעה לתוצאות הרבה יותר מהר מסתם מתחיל.
אופסי פופסי חחח

מסכן תוסיק שלך
בגלל זה השתמשתי א' בחומרים איכותים ב' בזריקה עמוקה וטכניקה אדיאלית (לפחות לי) ג' מגוון במקומות הזרקה בהתחלה נורא מעצבן ולאחר מכן כבר לא הרגשתי את זה
ברגע שאני נותן רק בטוסיק זה מאוד מעצבן ההרגשה בתרגום חופשי מי רוסית לעברית זה ניקרא "קריעת תחת" אבל שוב הטכניקה ואיכות החומרים והחלפת המקומות אני לא נתקל בזה חח

שאני נותן רק בטוסיק זה מאוד מעצבן ההרגשה בתרגום חופשי מי רוסית לעברית זה ניקרא "קריעת תחת
כן, אני גם מהמגזר בגלל זה הצחיק אותי 🤣
חומרים איכותים
אני זוכר איך כמה חברה שקנו מדילר החדרכושרי טסט של חברה חדשה (חברה שמבשלת מוצרים במחסן ברמלה כנראה) ואז הלכו עם כדורי סנוקר על התחת, אחד מהם שהתעקש להמשיך להזריק את השיט הזה הגיע לפצע מוגלתי ופשוט הוציאו לו חתיכה של בשר מהפלח.

חשוב לנו לשמר את הביטוי זיכרון שריר , בול למטרה שכתבת , חוץ מהחירטוט הזה . אין דבר כזה זיכרון שריר, זה בנינו .. כן 🤫

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית