הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נבירה כנס

נפיסה

משתמש מתחיל
42
13
נק' מוניטין:
3
42
13
גיל 40 נראה לך ממרום שנות ה 30 שלך כמו קשישים אני מבינה.
לא קצת נסחפת בלאחל לי תחנה אחרונה בגלל כמה כדורי אפדרין?? והורמון גדילה?
זה נראה לך גיל שלא שווה לנסות להשקיע בו ולהיראות חטובים? לא מתים כלכך מהר מדום לב על הפדרין ... אלא אם כן אתה מכיר מישהו שזה קרה לו?
על איזה סטראודים אתה? כי הרוב פה מפוצצים את עצמם בתרופות הרבה יותר קשות מהפדרין וקופאין שבהם הנזקים הם בלתי הפיכים

• פותח/ת השרשור
שיהיה לכם בהצלחה עם הסטרואידים אם זה לא גבר ששואל על סיקלים על סטראודים שמכווציםאשכים אז זה לא מעניין אותכם אני מבינה. אישה שרוצה להתחטב לא צריכה לקחת חומרים שיעזרו לה נכון? יותר הגיוני שכן כי אין לה כמעט טסטסטרון בגוף. אבל בשביל מה אתם לוקחים את כל הסטרואידים המזיקים? בעיה של דימוי גוף בדיוק כמו של נשים.

שיהיה לכם בהצלחה עם הסטרואידים אם זה לא גבר ששואל על סיקלים על סטראודים שמכווציםאשכים אז זה לא מעניין אותכם אני מבינה. אישה שרוצה להתחטב לא צריכה לקחת חומרים שיעזרו לה נכון? יותר הגיוני שכן כי אין לה כמעט טסטסטרון בגוף. אבל בשביל מה אתם לוקחים את כל הסטרואידים המזיקים? בעיה של דימוי גוף בדיוק כמו של נשים.
את רוצה להתחטב יענו לרדת במשקל ומדלגת על השלב של המסת שריר בשביל הגזרה שנמצאת שם בדרך, עם כל הכבוד לגילך ה40, זה טעות שבנות 19 עושות, להתחטב בכח בלי לצבור מסת שריר זה מסוכן, שוב, אינני יודע מה ומי ומו את עושה אבל זה לא המקום לשפוט וכל בנאדם שמבקש לדעת על סטרואידים קודם אומרים לו שזה לא משהו שכדאי וצריך לחקור ולהבין על תופעות הלוואי לפני שקופצים בראש, היינו מעקב אחר הורמונים, תזונה נכונה ועוד

אם מישהו באלו לקחת חומרים ולהתנהג כרגיל בלי להשקיע בתזונה או להתמיד באימונים, רוב הסיכויים שיהיה לו ימבה אסטרוגן בסוף והוא יצא בנזק יותר מאשר נשכר אבל שוב זאת רק דעתי וכל העצבים שיש לך על נבירה באמת לא במקום

א. תסדרי את ההודעות שלך בצורה יותר טובה. לא חייבים להיות תוקפניים כלפיי משתמשים אחרים בפורום, בעיקר אם הם רוצים לעזור לך.

ב. אישה שרוצה להתחטב לא חייבת לקחת חומרים.
תתפלאי, אבל הרבה נשים מתחטבות מצוין גם בלי סטרואידים ושורפי שומן למיניהם.

ג. אולי אין לנשים הרבה טסטוסטרון בגוף, אבל זאת לא ממש בעיה.
את באמת רוצה להיות שעירה יותר, לפתח קול עמוק יותר ולהסתכן בפגיעה עתידית בפוריות ובמאזן ההורמונאלי?

ד. להרבה מאוד מפתחי גוף מקצוענים יש בעיה של דימוי עצמי נמוך וחלקם לוקים בהפרעות אכילה.
זה לא אומר שכולם ככה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חחח.
בדיוק השם ישמור. מה כבר שאלתי? על הפדרין? על הורמון גדילה? אלה לא סטראודים. אין לי עניין בזה.
קראתי פה כל שרשור אפשרי על הפדרין וכן אפשר לעשות בו שימוש ארוך טווח ואם לא לוקחים מינוני יתר הוא סביר להניח לא ימית אותי באיזה דום לב לא עלינו:)
הורמון גדילה לא למטרת גדילה למטרת חיטוב!
אז בשביל מה כל הפחדות?
ואני לא דילגתי על שלב התזונה והאימונים רק לא פאנטית!
ולגבי האשכים המכווצים. זה ידוע שתרופות וסטרואידים מורידים לגברים חשק מיני, ופוגעים ביכולת להביא ילדים ברמה הבלתי הפיכה

חחח.
בדיוק השם ישמור. מה כבר שאלתי? על הפדרין? על הורמון גדילה? אלה לא סטראודים. אין לי עניין בזה.
קראתי פה כל שרשור אפשרי על הפדרין וכן אפשר לעשות בו שימוש ארוך טווח ואם לא לוקחים מינוני יתר הוא סביר להניח לא ימית אותי באיזה דום לב לא עלינו:)
הורמון גדילה לא למטרת גדילה למטרת חיטוב!
אז בשביל מה כל הפחדות?
ואני לא דילגתי על שלב התזונה והאימונים רק לא פאנטית!
ולגבי האשכים המכווצים. זה ידוע שתרופות וסטרואידים מורידים לגברים חשק מיני, ופוגעים ביכולת להביא ילדים ברמה הבלתי הפיכה
אולי לא מהדברים על זה הרבה, אבל חומרים כאלה ואחרים עלולים ואף פוגעים בפריון של האישה, זה רכבת ל2 הכיוונים

• פותח/ת השרשור
לא באה מלמעלה דווקא חשבתי לבוא מלמטה
חשבתי שאקבל תשובות לעניין פה. ואכן היו כמה
חוץ מאחד או שניים ששלחו אותי לעולם הבא בגלל כדור וחצי של הפדרין
😃

אין פה שום הפחדות.
גם עם סטרואידים הכי חזקים, בשימוש לא מושכל מכסימום אפשר לאבד את הפוריות ומאזן הורמונלי טבעי. סטימולנטים להיפך יכולים להביא להתקף לב גם בגיל 18, במיוחד עם אימונים אירוביים ארוכים ויש הרבה דוגמאות למקרים כאלו.
אותו נבירו לא אמר לך לא להשתמש בהורמון גדילה, רק הזהיר בפני אפדרין (כותבים דרך א׳)
אם יש לך שאלות עניינית את מוזמנת לשאול, להוציא תסכול זה לא המקום

• פותח/ת השרשור
אוקי. קיבלתי
תודה
הבנתי שהפדרין הוא הרע במיעוטו לפני קלן ויהומיבין
כלומר פחות חזק משני אלה ושקלן פחות ממומלץ כי ישלו יותר תופעות לוואי

מישהו אם כבר פתחו אשכול יכול לסגור לי את הפינה
מה ההבדל מבחינת סיכון ומכניזם פעולה בין
קלן
אפדרין
קרדרין
יוהמבין

• פותח/ת השרשור
למה לא יודעת יודעת אולי לא בדיוק דייקתי
בשם.
שמעתי ש dnp חומר חזק. מה דעתך?
השם ישמור רץ פה חזק אני רואה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית