הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נבירה כנס

נפיסה

משתמש מתחיל
42
13
נק' מוניטין:
3
42
13
גיל 40 נראה לך ממרום שנות ה 30 שלך כמו קשישים אני מבינה.
לא קצת נסחפת בלאחל לי תחנה אחרונה בגלל כמה כדורי אפדרין?? והורמון גדילה?
זה נראה לך גיל שלא שווה לנסות להשקיע בו ולהיראות חטובים? לא מתים כלכך מהר מדום לב על הפדרין ... אלא אם כן אתה מכיר מישהו שזה קרה לו?
על איזה סטראודים אתה? כי הרוב פה מפוצצים את עצמם בתרופות הרבה יותר קשות מהפדרין וקופאין שבהם הנזקים הם בלתי הפיכים

בתחילת שנות ההאלפיים שילוב של אפדרין, קפאין ואספירין היה נפוץ בתוספי תזונה להרזיה או קדם אימונים. ואז מוות של בחור בן 23 תפס תשומת לב של כל ארהב, עשה בדיקה ובשנה היו 14000 פניות לבתי חולים וכמעט 100 מקרי מוות בגלל הסטימולנטים למיניהם. ואז אסרו את שימוש באפדרין לצרגים אלו ומכירה חופשית שלו נגמרה
ברור שזה לא רעל ויחסית תרופה קלילה לטווח קצר,משתמשים באפדרין וקלן לא מעט בטיפול באסטמה, במיוחד בהזרקה בבתי חולים. פשוט אצל מתאמנים שימוש הוא במינונים גבוהים לזמן ממושך מלווה בפעילות מאוד אינטנסיבית. עכשיו באה לך להוריד 4 קילו מאזור הבטן, אז 25מג יעשו עבודה, לאחר מכן כבר תרצי לקבל תוצאות יותר חזקות ובפחות זמן ותעלי מינון ותשלבי עוד חומרים ואז נכנסים לסאונה אחרי שעתיים ריצה - שלום בית חולים (מקרה אמיתי).
בכל מקרה בהצלחה!

נערך לאחרונה:
בוקר טוב
תודה הבנתי. המקרי מוות הם בכאלה תדירויות ?? מפתחי גוף רוסים מתים מידי יום? הם גם לוקחים סטרואידים וכל מיני שילובים שאולי זה קשור קשה לדעת בדיוק מה הוביל לדום לב שלהם. לפעמים זה שילוב של מומים מולדים. גם פה יש לא מעט מקרים של מוות מדום לב בגיל צעיר גם לאנשים שלא לקחו תרופות ממריצות. קראתי פה הרבה חומר על החומרים האלה ודווקא הרושם שנוצר אצלי הוא שבשימוש מושכל ומינונים נורמאלים אצל בנאדם בריא סביר שלא יביא למקרה של מוות
תודה בכל אופן על המידע אני בהחלט אשקול זאת מחדש.
איזה עוד תופעות לוואי בלתי הפיכות חוץ ממות כמובן
ודווקא אשמח לשמוע למה הגעת למיון בגלל קלן אם תרצה לשתף
וואלה כתבת יפה מאוד אנחנו לא יודעים מה הם עוד לקחו ואם יש להם מחלות גנטיות (לפעמים גם בצינתור מורחב יתכן ולא יראו מומים מולדים) אבל בדרך כלל אקו לב מספיק כדי לדעת מה מצבנו וקצת היסטורית משפחה. וכן הם אולם לא מתים מדי יום אבל בהחלט בפורמים הרוסים ניתן ליראות המון הספדים והקדשות וחבל שזה חבר'ה בטווח הגילאים 29-45.בהחלט בשימוש נכון ומינון תיקני בגוף בריא בהחלט לא צריך להוות סכנה אך זה לא מונע מאיתנו לשכוח מי התופעות שכן יכולות לבןא ושאנחנו לא חסינים לזה. הסיפור שלי אספר בקצרה לקחתי מינון כפול בגלל יום עמוס שחכתי שהעמסתי בבוקר ואת אותו מינון לקחתי בערב וכידוע קלן נשאר המון זמן בדם (מחצית חיים שלו בדם 9 שעות) לכן כבר אחרי פחות מי שעתיים מצאתי את עצמי בחדר מיון עם דופק מטורף אולם הדופק היה סדיר ולא היה אריטמיה היה אולי קצת דופק מוקדם (מלחיץ) ולחץ דם קצת מעל 200 כאב ראש מאוד חזק הרגשה של פיצוצים באזור הקידמי של הראש הרופאים לא הבינו מה זה קלן בוטרול עד שאמרתי להם ונטולין,אלבוטרול וכל מה שקשור לתרופות אסטמה אני בהחלט לא רוצה לדעת מה היה קורה עם לא הייתי מתפנה למיון
התכווצו לך האשכים?
**סטרואידים פוגעים בציר ההורמונלי... נשים מכוערות מורידות לגברים את החשק המיני! 🙄
ואוווו זה בול מילה בסלע. לא מבין גברים שנכנסים אפ נשים לא מושכות למיטה ואז מתלונן שאין זיקפה דאמממ
נפיסה ונבירה 😘
😘😍🤡

ואוווו זה בול מילה בסלע. לא מבין גברים שנכנסים אפ נשים לא מושכות למיטה ואז מתלונן שאין זיקפה דאמממ

באמצע סייקל גם אופירה אסייג מושכת אותי

• פותח/ת השרשור
מה נתנו לך במיון? קלונקס?
זה נכון שקלן חזק יותר מהפדרין? ( ולא אני לא מעוניינת להוסיף אותו לתפריט )
משהו במידע שהוא קשור לסוסים מרתיע אותי.)
בזכותכם ירדתי מעניין ההורמון גדילה אגב.
הבנתי שלא כדאי למהר עם זה
חבל שנזכרתי בכל אלה רק בגיל 40

הזריקו לי בוריד חומר כלשהו שהוריד לי כמה הילוכים מהלב והכל הסתדר
אין בזה משהו רע בלהתאמן ולהיראות טוב ולדואג לעצמך לא צריך להתבאס על זה עדיף מאוחר מאשר אף פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית