הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נבירה כנס

נפיסה

משתמש מתחיל
42
13
נק' מוניטין:
3
42
13
גיל 40 נראה לך ממרום שנות ה 30 שלך כמו קשישים אני מבינה.
לא קצת נסחפת בלאחל לי תחנה אחרונה בגלל כמה כדורי אפדרין?? והורמון גדילה?
זה נראה לך גיל שלא שווה לנסות להשקיע בו ולהיראות חטובים? לא מתים כלכך מהר מדום לב על הפדרין ... אלא אם כן אתה מכיר מישהו שזה קרה לו?
על איזה סטראודים אתה? כי הרוב פה מפוצצים את עצמם בתרופות הרבה יותר קשות מהפדרין וקופאין שבהם הנזקים הם בלתי הפיכים

• פותח/ת השרשור
טוב אז בואו נסכם את השרשור המצחיק הזה .
כנראה שאני ארד מהורמון גדילה יותר נזק מול תועלת ויקר
אין לי שום עניין ב dnp זה סתם היה בשביל להדליק אותכם קצת כי נורא יבש פה בכל זאת .. כמה אפשר להיות כלכך רציניים בסייקלים.
אבל תודה לכולם אקח את הדברים שנאמרו פה לתשומת ליבי

לילה טוב

ראיתי איפושהו פה תגובה שdnp עדיף מאשר קלן ואפדרין חיטוב לא זוכר באיזה הקשר אבל עזבו את זה רגע

מישהו אם כבר פתחו אשכול יכול לסגור לי את הפינה
מה ההבדל מבחינת סיכון ומכניזם פעולה בין
קלן
אפדרין
קרדרין
יוהמבין

חחח.
בדיוק השם ישמור. מה כבר שאלתי? על הפדרין? על הורמון גדילה? אלה לא סטראודים. אין לי עניין בזה.
קראתי פה כל שרשור אפשרי על הפדרין וכן אפשר לעשות בו שימוש ארוך טווח ואם לא לוקחים מינוני יתר הוא סביר להניח לא ימית אותי באיזה דום לב לא עלינו:)
הורמון גדילה לא למטרת גדילה למטרת חיטוב!
אז בשביל מה כל הפחדות?
ואני לא דילגתי על שלב התזונה והאימונים רק לא פאנטית!
ולגבי האשכים המכווצים. זה ידוע שתרופות וסטרואידים מורידים לגברים חשק מיני, ופוגעים ביכולת להביא ילדים ברמה הבלתי הפיכה

התכווצו לך האשכים?
**סטרואידים פוגעים בציר ההורמונלי... נשים מכוערות מורידות לגברים את החשק המיני! 🙄

התכווצו לך האשכים?
**סטרואידים פוגעים בציר ההורמונלי... נשים מכוערות מורידות לגברים את החשק המיני! 🙄
חחחחח לא הייתי ממהר להגיד את זה
יש אנשים שרואים אישה מכוערת ואז החשק שלהם מתעורר כי היצר האבולוציוני שלהם אומר להם שאיתה יש להם יותר סיכוי אבל שוב.. כל מקרה לגופו

די עם השנאה לdnp..
זה אחד החומרים הבטוחים והיעילים במינון נכון.

אני לא מצליח להבין מאיפה כל אחד אומר לי שזה יותר גרוע מקלן וכו'

מפרסם מחדש מאמר על dnp שמייק פירסם ב2008

שיפור תפקוד מוטורי לאחר שבץ בחולדות ושיפור תסמיני פרקינסון זה רק חלק מהאפקט של dnp .
די עם השנאה העיוורת,זה ממש לא השטן שאתם עושים ממנו.

לא קצת נסחפת בלאחל לי תחנה אחרונה בגלל כמה כדורי אפדרין?? והורמון גדילה?

כל האשכול הזה מיותר, משתי סיבות:
העיקרית שבהן היא שהוא לא איחל לך תחנה אחרונה, אין לי מושג איך הבנת את זה ככה. 😳
ממש עכשיו קראתי את האשכול הקודם שלך, דווקא ענייני. (מה גם שתחנה אחרונה נתון לפרשנות)

ציטוט של ההודעה שלו: "תשתדלי להימנע גם מי קפאין סורי שאני כבאי שמחות אבל זה יכול להיות תחנה אחרונה שלך"

כפי שאת רואה אין פה איחול. ההיפך הוא הנכון - אני רואה דאגה (בין אם היא נכונה ובין אם לא, זה לא העניין)

הסיבה השנייה - יכלת להגיב לו באותו אשכול, פשוט וקל. ויש אפשרות של הודעה פרטית, כשמה כן היא.

שיהיה לכם בהצלחה עם הסטרואידים אם זה לא גבר ששואל על סיקלים על סטראודים שמכווציםאשכים אז זה לא מעניין אותכם אני מבינה. אישה שרוצה להתחטב לא צריכה לקחת חומרים שיעזרו לה נכון? יותר הגיוני שכן כי אין לה כמעט טסטסטרון בגוף. אבל בשביל מה אתם לוקחים את כל הסטרואידים המזיקים? בעיה של דימוי גוף בדיוק כמו של נשים.
חס וחלילה את שאלת עניתי מה התופעות לוואי הכדור בידים שלך ולא ביידים שלי את רוצה תקחי לבריאות באדם בריא זה לא צריך לקרות זכותך להיראות איך שאת תרצי ומתי שאת תרצי השאלה איל תשחקי בזה אח תשכנעי את עצמך כאשר קימות עובדות אני לא רוצה להיכנס לזה ולהיות כבאי אבל המון מפתחי גוף צעירים ומבוגרים נפטרים מידי יום ברוסיה כמעט כל יום יש פוסט פרידה מי מפתחי גוף בצער רב ורק שתדעי שאצל רובם בדם נמצא ממריצים מי סוגים כאלה אחרים ולא דווקא פקקת עורקים או התקפי לב אלה פשוט וקל דום לב. אז תחליטי לטובתך. לגבי שימוש בכל מיני ממריצים תראי גם בנות בנות 20 ו25 יכולןת להיות מסוכן ונזק בלתי הפיך וגם לנו הגברים זה חא משנה מין אבל עוד אינפורמציה חשובה לך ותשאלי את הרופא האם יש הבדל בין גבר לאישה בשימוש בתרופות. וכן התפנתי למיון בגלל קלן זה א' ובצער רב אני מכיר אנשים שלא שרדו אחרי שימוש בקלן אז אני מדבר מי ניסיון. חביבתי הכל לטובתך שלא תטעי אני בכלל לא נגדך אני איתך.
אם באמת מענין אותך במה אני משתמש אוכל לפרט לך בפרטי עם זה כל כך מענין אותך (ואני בטוח שלא) אז קודם כל. כל הכבוד על היוזמה להתאמן ולהיראות טוב וגם לשמור על הבריאות אז אני לא אמליץ על כלום הכדור ביידים שלך אני רק יאחל לך המון בהצלחה בדרך הזו וממליץ לך לא לשכוח מהתופעןת לוואי
אשכים שלך כבר התכווצו?
הם קיימים בכלל? סתם סתם שלי כבר מזמן בגודלם הטבעי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בוקר טוב
תודה הבנתי. המקרי מוות הם בכאלה תדירויות ?? מפתחי גוף רוסים מתים מידי יום? הם גם לוקחים סטרואידים וכל מיני שילובים שאולי זה קשור קשה לדעת בדיוק מה הוביל לדום לב שלהם. לפעמים זה שילוב של מומים מולדים. גם פה יש לא מעט מקרים של מוות מדום לב בגיל צעיר גם לאנשים שלא לקחו תרופות ממריצות. קראתי פה הרבה חומר על החומרים האלה ודווקא הרושם שנוצר אצלי הוא שבשימוש מושכל ומינונים נורמאלים אצל בנאדם בריא סביר שלא יביא למקרה של מוות
תודה בכל אופן על המידע אני בהחלט אשקול זאת מחדש.
איזה עוד תופעות לוואי בלתי הפיכות חוץ ממות כמובן
ודווקא אשמח לשמוע למה הגעת למיון בגלל קלן אם תרצה לשתף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית