הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנסה למצוא את המולטי המושלם מBB

• פותח/ת השרשור Shreder
  • פורסם בתאריך

Shreder

משתמש פעיל
605
181
נק' מוניטין:
3,425
605
181
נמאס לי לבלוע אופמן (חח) אז חשבתי לנסות למצוא מולטיויטמין יחסית זול ושצריך לקחת כדור אחד ליום- יותר מנות הגשה.
מצאתי את זה http://www.bodybuilding.com/store/ast/multi-pro.html .

מנת הגשה אחת ליום, 200 מנות הגשה סה"כ ב26 דולר.
יוצא כמעט פי 2 יותר זול מאופטימן.

רציתי לדעת אם כדי להסתמך על המולטי הזה או פשוט להמשיך עם האופטי מן? כמו כן הביקורות עליו דיי חצויות יש כאלה שמהללים אותו ויש כאלה שמכפישים אותו.

תודה.

בנצרום,הלקטאז של NSI איכותי?
או שעדיף כבר לקנות מהסופר פארם?
אל תקנה מסופר פארם ובכלל אל תקנה משהו שהוא תוצרת הארץ. ועכשיו אני אסביר למה:
בתור מציג פניות לקטאז (ותאמין לי שניסיתי הרבה) כל מה שמייצרים בארץ זה פשוט כלום אחד גדול. קח למשל את לקטזין של נוטרילייף - שזה המוצר הכי נפוץ בארץ. כל כדור מכיל 1750FCC (שאלה היחידות שבאמצעותן מודדים את מינון הלקטאז).
לעומת זאת, בהרבה כדורים שתקנה בחו"ל ממוצע המינון עומד על 10,000. כן כן כמעט פי 10 פר כדור. אז הגיע הזמן שמישהו ינפץ את הכלום הזה שנקרא לקטאז ישראלי.
עכשיו זה לא רק מספרים על קופסה- אני בזמנו הייתי שותה קפה עם חלב עם 4 כדורי לקטאזין ומשלשל. עם כדורים שקניתי בקנדה זה לא קרה.
אתה יכול לנסות בעצמך ולראות אם אתה לא מאמין למספרים. אבל זה ממש ככה.
הייתי לוקח אבקות חלבון עם 3 לקטאזין ולא היה מזיז לי. עם הכדורים מחול לקחתי 1 וזה היה מעולה.
כיום אני כמעט ולא משתמש כי אני כבר לא אוכל כלום חלבי.
אבל לשאלתך, הלקטאז של NSI מצויין (מפתיע הא? 😃) והוא מכיל מעל עשר אלף FCC.
שזה אומר שאתה יכול לקחת כדור NSI אחד על 9 תוצרת הארץ(אני אומר 9 כי אני בטוח שבארץ הם משקרים ויש פחות- כי ככה יצא לי ממשחקים ועם הכדורים).
אה כן, ומיותר לציין שזה גם יותר זול.
אגב, זה רוב החברות בחו"ל ככה לא רק NSI. אבל NSI הכי טוב 🤡

מישהו צריך לפרסם על זה כתבה בכלבוטק או חרטאטק אחר. זה פשוט בושה לקרוא לזה לקטאז.

http://www.vitacost.com/NSI-Lactase-Enzyme-10-350-FCC-units

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אל תקנה מסופר פארם ובכלל אל תקנה משהו שהוא תוצרת הארץ. ועכשיו אני אסביר למה:
בתור מציג פניות לקטאז (ותאמין לי שניסיתי הרבה) כל מה שמייצרים בארץ זה פשוט כלום אחד גדול. קח למשל את לקטזין של נוטרילייף - שזה המוצר הכי נפוץ בארץ. כל כדור מכיל 1750FCC (שאלה היחידות שבאמצעותן מודדים את מינון הלקטאז).
לעומת זאת, בהרבה כדורים שתקנה בחו"ל ממוצע המינון עומד על 10,000. כן כן כמעט פי 10 פר כדור. אז הגיע הזמן שמישהו ינפץ את הכלום הזה שנקרא לקטאז ישראלי.
עכשיו זה לא רק מספרים על קופסה- אני בזמנו הייתי שותה קפה עם חלב עם 4 כדורי לקטאזין ומשלשל. עם כדורים שקניתי בקנדה זה לא קרה.
אתה יכול לנסות בעצמך ולראות אם אתה לא מאמין למספרים. אבל זה ממש ככה.
הייתי לוקח אבקות חלבון עם 3 לקטאזין ולא היה מזיז לי. עם הכדורים מחול לקחתי 1 וזה היה מעולה.
כיום אני כמעט ולא משתמש כי אני כבר לא אוכל כלום חלבי.
אבל לשאלתך, הלקטאז של NSI מצויין (מפתיע הא? 😃) והוא מכיל מעל עשר אלף FCC.
שזה אומר שאתה יכול לקחת כדור NSI אחד על 9 תוצרת הארץ(אני אומר 9 כי אני בטוח שבארץ הם משקרים ויש פחות- כי ככה יצא לי ממשחקים ועם הכדורים).
אה כן, ומיותר לציין שזה גם יותר זול.
אגב, זה רוב החברות בחו"ל ככה לא רק NSI. אבל NSI הכי טוב 🤡

מישהו צריך לפרסם על זה כתבה בכלבוטק או חרטאטק אחר. זה פשוט בושה לקרוא לזה לקטאז.

http://www.vitacost.com/NSI-Lactase-Enzyme-10-350-FCC-units

סוכן 📢

25$ + משלוח שמספיק רק ל 22 ימים ?
במקום 19$ + משלוח שמספיק ל 60 ימים - אופטימן
או אופציות זולות יותר של NSI...

אנימאל לא יקר יחסית לפרארי אבל יחסית למולטי ויטמין אחר או לרכישת כל הויטמינים בנפרד הוא מאוד מאוד יקר
וזה לא שהוא איכותי, הרכיבים שם רגילים ובמינון נמוך מדי

זה לא מדוייק, זה מספיק ל44 יום, אלה אם כן אתה לוקח 2 packs, ואז זה 22, ואופטי-מן, זה 3 הגשות בlabel, וזה מספיק לך ל30 יום(זה יותר כי בדרך כלל לא מגיעים ל3 כל פעם), ואני גם מסתכל על המינונים, והאנימל פאק לוקח אותו בגדול, למרות שהם פחות או יותר שווים, סתכל בBB... אבל עדיין אני מסכים אתך שהוא לא משתלם, וגם ממש לא נוח לקחת אותו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית