אני עובר בקרוב מאוד לנייטרלי ומשם למאסה (סוף סוף!!).
אני רוצה להתחיל בSS כדי לשמור על % שומן יציב ולצבור מאסת שריר (להעלות בכמה שפחות שומן וכמובן לצבור כמה מאסה שאפשר).
כמה נקודות על הפרק:
איך אני מתגבר על הנקודות הללו?
אני רוצה לשלב SS (אולי lite בהתחלה, לפחות בנייטרלי ואח"כ בהארד-קור) עם תרגילים נוספים לחיזוק נק' חלשות מאוד בגוף שלי (כגון כתפיים שלא סוחבות בפרסים, אמות, יד אחורית, בטן, קיצר כמעט כל השרירים הקטנים בגוף)
איך עושים את זה נכון?
בתור אחד שהיה עושה 5*50 אימוני אירובי בשבוע, מה הצורה הכי נכונה לצאת מהחיטוב ולהתקדם למאסה?
כמובן בהתחשב בעובדה שהקיץ קרב ובא ואני לא רוצה שתקופת החיטוב תיהיה לחינם.
בעיקרון קשה לי מאוד לשרוף שומן, אבל קל לי מאוד לצבור מאסה ולהעלות במשקל (בתקווה שזה לא שומן).
בקרוב יצא אשכול מקביל בתזונה 😃
תודה רבה על העזרה.
אני רוצה להתחיל בSS כדי לשמור על % שומן יציב ולצבור מאסת שריר (להעלות בכמה שפחות שומן וכמובן לצבור כמה מאסה שאפשר).
כמה נקודות על הפרק:
- במהלך החיטוב אימוני המשקולות שלי היו לוקים בחסר בלשון המעטה.
- אני סובל מכאבים בשורשי כפות הידיים, בעיקר בגלל תרגילי לחיצה.
- עד היום בקושי ועבדתי על הרגליים.
- הטכניקה שלי ברוב התרגילים גרועה, אני מתרכז בשמירה על המפרקים לאורך רוב הסט.
- שרירים מייצבים חלשים יחסית וצריך ליישר קו, חוסר פרופורציה ומאסה ברוב הגוף.
- למרות כל אלו, אני רוצה להתחיל SS קצת טיפשי, אבל מתבקש.
איך אני מתגבר על הנקודות הללו?
אני רוצה לשלב SS (אולי lite בהתחלה, לפחות בנייטרלי ואח"כ בהארד-קור) עם תרגילים נוספים לחיזוק נק' חלשות מאוד בגוף שלי (כגון כתפיים שלא סוחבות בפרסים, אמות, יד אחורית, בטן, קיצר כמעט כל השרירים הקטנים בגוף)
איך עושים את זה נכון?
בתור אחד שהיה עושה 5*50 אימוני אירובי בשבוע, מה הצורה הכי נכונה לצאת מהחיטוב ולהתקדם למאסה?
כמובן בהתחשב בעובדה שהקיץ קרב ובא ואני לא רוצה שתקופת החיטוב תיהיה לחינם.
בעיקרון קשה לי מאוד לשרוף שומן, אבל קל לי מאוד לצבור מאסה ולהעלות במשקל (בתקווה שזה לא שומן).
בקרוב יצא אשכול מקביל בתזונה 😃
תודה רבה על העזרה.