הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS בכל הכוח אחרי חיטוב שלא נגמר ואימוני משקולות לקויים, איך עושים את זה נכון?

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך

anoREX

משתמש פעיל
701
0
נק' מוניטין:
1,028
701
0
אני עובר בקרוב מאוד לנייטרלי ומשם למאסה (סוף סוף!!).

אני רוצה להתחיל בSS כדי לשמור על % שומן יציב ולצבור מאסת שריר (להעלות בכמה שפחות שומן וכמובן לצבור כמה מאסה שאפשר).

כמה נקודות על הפרק:
  1. במהלך החיטוב אימוני המשקולות שלי היו לוקים בחסר בלשון המעטה.
  2. אני סובל מכאבים בשורשי כפות הידיים, בעיקר בגלל תרגילי לחיצה.
  3. עד היום בקושי ועבדתי על הרגליים.
  4. הטכניקה שלי ברוב התרגילים גרועה, אני מתרכז בשמירה על המפרקים לאורך רוב הסט.
  5. שרירים מייצבים חלשים יחסית וצריך ליישר קו, חוסר פרופורציה ומאסה ברוב הגוף.
  6. למרות כל אלו, אני רוצה להתחיל SS קצת טיפשי, אבל מתבקש.

איך אני מתגבר על הנקודות הללו?

אני רוצה לשלב SS (אולי lite בהתחלה, לפחות בנייטרלי ואח"כ בהארד-קור) עם תרגילים נוספים לחיזוק נק' חלשות מאוד בגוף שלי (כגון כתפיים שלא סוחבות בפרסים, אמות, יד אחורית, בטן, קיצר כמעט כל השרירים הקטנים בגוף)

איך עושים את זה נכון?

בתור אחד שהיה עושה 5*50 אימוני אירובי בשבוע, מה הצורה הכי נכונה לצאת מהחיטוב ולהתקדם למאסה?
כמובן בהתחשב בעובדה שהקיץ קרב ובא ואני לא רוצה שתקופת החיטוב תיהיה לחינם.

בעיקרון קשה לי מאוד לשרוף שומן, אבל קל לי מאוד לצבור מאסה ולהעלות במשקל (בתקווה שזה לא שומן).

בקרוב יצא אשכול מקביל בתזונה 😃

תודה רבה על העזרה.

מזל טוב
בהצלחה

אתה עושה SS מתחיל ממשקל נמוך (לא מוט ריק ולא RM5 משהו באמצע יותר לכיוון הRM5) ותעבוד על טכניקה
כשהטכניקה טובה (כשניתן לך OK על הסרטונים שתעלה לאתר) תוסיף משקל

• פותח/ת השרשור
מזל טוב
בהצלחה

אתה עושה SS מתחיל ממשקל נמוך (לא מוט ריק ולא RM5 משהו באמצע יותר לכיוון הRM5) ותעבוד על טכניקה
כשהטכניקה טובה (כשניתן לך OK על הסרטונים שתעלה לאתר) תוסיף משקל

מה בנוגע לתרגילים נוספים בלי קשר ל-SS (כתוספת), כפיפות מרפקים, 1-2 תרגילי כתפיים ותרגיל יד אחורית חזק?

אני שם 500 אלף שקל שהוא פורש אחרי חודש מקס' מ SS ועובר לתוכנית ליצנית (הסיבה שהוא יפרוש היא כי "הג'ינס החדש לא יעלה עליו כבר)
(או שהוא ישנה את SS לתוכנית דרג ז' בלי סקוואט ופרס ויוסיף במקום יד קידמית ובטן)

• פותח/ת השרשור
אני שם 500 אלף שקל שהוא פורש אחרי חודש מקס' מ SS ועובר לתוכנית ליצנית (הסיבה שהוא יפרוש היא כי "הג'ינס החדש לא יעלה עליו כבר)
(או שהוא ישנה את SS לתוכנית דרג ז' בלי סקוואט ופרס ויוסיף במקום יד קידמית ובטן)

אל תשים 500 אלף שקל, שים ת'20% שומן המיותרים שיש לך.

האשכול הזה ביזבוז מקום במסד נתונים של הפורום הוא לא יעשה בחיים SS ואם יעשה אז לזמן מאוד קצר ולא כמו שצריך

האשכול הזה ביזבוז מקום במסד נתונים של הפורום הוא לא יעשה בחיים SS ואם יעשה אז לזמן מאוד קצר ולא כמו שצריך
די משה אל תוריד לו את המוטיבציה לפני שהוא התחיל.
אישית אני חושב שקשה לא להתאהב בתוכנית הזאת, לך תדע אולי הוא ילך בדרך הישר 😃

אור עזוב אותך תרגילי עזר מיותרים תתחיל את התוכנית כמו שצריך והיא כבר תדאג לכל החוסרים שלך, לך לפי הספר והכל יסתדר 😉

• פותח/ת השרשור

בקרוב מאוד נפנה מקום ב-DB אני פשוט אמחק את כל התגובות המיותרות שלך ונפנה חצי מהספאם בפורום.

עוד מילה אחת ואני מתלונן עליך בEBAY כסקאמר 😍

קודם כל ברכות חמות על ההחלטה. אני בהחלט חושב שהגיע הזמן 😃
דבר שני, אני לא ממש מכיר אותך אבל יש לי תחושה שמוש צודק - אתה תברח משם אחרי חודש בבהלה.
וכדי למנוע את זה אני שואל מראש - אתה רציני לגבי ההתקדמות עם התוכנית?

לא הסברתי לך למה רק כפיפות מרפקים

יד אחורית עובדת חזק בלחיצות (אם תוסיף אתה לא תתאושש וסתם תפצע)
כתפיים עובודת חזק בפרס
כתף קדמית בבנצ'
כתף אחורית במשיכת

סורי שזה יצא הסבר של בילדרים
בתאכלס הכתף עובדת אל תדאג

התוספת היחידה היעילה זה מתח

אור ליצן צמרת הוא מתאמן 6 שנים ו:
א. הוא עדיין אנורקס
ב. הוא לא יודע מה זה דדליפט וסקוואט
ג. הוא "מפחד להשמין"

רשמת שאתה לא רוצה להעלות בשומן, בתוכנית הזאת בדרך כלל מעלים הרבה בשומן/ נוזלים אם אתה משווה את זה ביחס לשריר אז זה יוצא לך לא כל כך רציני, אבל לפי הדיבורים שלך אתה ממש מפחד משומן וקצת מראה נוזלי, אז תשקול טוב טוב אם אתה רוצה להתחיל אותה.
SS זה לא רק אימונים זה קודם כל תזונה.

ומשה אתה חולה על הבנאדם/ הגישה הזה, התגובות שלך בקשר אליו תמיד מעלות חיוך קל.

אם אתה מפחד לעלות יותר מדיי בשומן אז תנסה תפריטי תזונה כמו AD או פיילו...

מה גם שאתה לא בהכרח צריך 6K קלוריות כדי להתאושש מהאימונים כמו שמטיפים פה...

רשמת שאתה לא רוצה להעלות בשומן, בתוכנית הזאת בדרך כלל מעלים הרבה בשומן/ נוזלים אם אתה משווה את זה ביחס לשריר אז זה יוצא לך לא כל כך רציני, אבל לפי הדיבורים שלך אתה ממש מפחד משומן וקצת מראה נוזלי, אז תשקול טוב טוב אם אתה רוצה להתחיל אותה.
SS זה לא רק אימונים זה קודם כל תזונה.

ומשה אתה חולה על הבנאדם/ הגישה הזה, התגובות שלך בקשר אליו תמיד מעלות חיוך קל.
אני עדיין לא יודע מי זה ואיך הוא מנהל אתר 🤫

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא יודע מי זה ואיך הוא מנהל אתר 🤫

סתופ ת'פה , אין לך זכות דיבור, אני נראה כמו שלד, אתה נראה כמו רגל קרושה.

בכל אופן,
אני מתכוון לקחת את התוכנית הזאת בשיא הרצינות, זו תיהיה המאסה הרצינית הראשונה שלי.
אני אתאמן על הטכניקה במהלך הנייטרלי.

יש לי בעיות במפרק שורש כף היד (מחלה שלי בגלל העמסת משקלים וחוסר יציבות), עכשיו אני סובל מכאבים ומקווה שזה יעבור (התחלתי בתוכנית יומיומית עם קפיץ לחיזוק האיזור וקצת פיזותרפיה).

אני ביום שישי עושה העמסת פחמימות מלוכלכת יחסית, הנאה אחרונה, אחריה אני אמשיך עוד 5-6 ימי דילול \ "חיטוב" למרות שאני כבר בקושי ויורד ואני ממש תקוע, ואחריהם אני אתחיל את התוכנית עם תפריט נייטרלי שאני אעלה בהדרגה כי כרגע הח"ח שלי ברצפה והלגוף שלי יש נטייה לצבור שומן.

אני מקווה שאני אצליח להפיק את המירב מהתוכנית, חשבתי להכניס כמה תרגילים נוספים (לפחות בהתחלה שהתוכנית יחסית קלה עם משקלים לא בשמיים) כדי לתת פוש בהתחלה לשאר האיזורים בגוף ובהמשך להוריד אותם ולעלות את העומס.

אני לא חושב שמי שעושה SS הוא בעל נטייה לצבור שומן \ נוזלים, זה ממש תלוי בתזונה, אני לא מאמין שאני יכול לאכול יותר מ2500-3000 קלוריות ולא להשמין אבל לא אכפת לי לעלות 1-2 אחוז, חוץ מזה שלכו תדעו אולי החילוף חומרים שלי יעלה כתוצאה מזה (מקס' אני אוסיף 20 דק' אירובי בסוף אימון).

תראו, אני יודע שאני אעלה בשריר, והרבה, אני כביכול מתאמן "חדש" מבחינת מאסה, זו מאסה ראשונה, שריר יחזור מהר כתוצאה מזיכרון שריר (פירקתי לא מעט בחיטוב) וכמובן בעקבות התוכנית.

יהיה בסדר, הכי חשוב להתמיד.

אור, אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אם תעשה אירובי בסוף האימון תפגע בהתאוששות, וחוץ מזה אתה הרי יודע שאין מי יודע שריפת שומן במאזן קלורי חיובי. אני גם חושב שאתה יכול להעלות מסת שריר יפה מאוד עם התוכנית הזאת ולהתחיל ממאזן קלורי חיובי לא רצחני, אבל קח בחשבון שרוב הסיכויים שתעלה גם באחוזי השומן. זו לא תוכנית למפחדים להשמין, אני אומר את זה במפורש.

אני מציע לך לעשות קודם כל הפסקה של שבוע-שבועיים שהדלקת תפסק לך.
מנסיון - ממש לא כדאי להתחיל תכנית אימונים עם דלקת (אתה פשוט לא תוכל להעלות משקלים ורק תחמיר את המצב).
אני המשכתי להתאמן ויש לי דלקת כבר חודשיים בערך (ואין התקדמות במשקלים בגלל זה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית