הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיפה יותר כדאי להזמין את המוצרים הבאים?

מצב
השרשור נעול

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
אני רוצה להזמין תוספים מחו"ל,אבל אני לא יודע אם יצא לי יותר משתלם(מתחינת זמן,סכום כסף,בעיות אם המכס),התוספים הם:
קפאין של NSI
אומגה 3(לא כלכך משנה לי החברה)
מולטיויטמין אופטימן
מגנזיום
קראטין 1-2 ק"ג של אופטימום
וויטמין C ו D בנפרד........

מאיפה ישתלם לי יותר להזמין את אלה מויטהקוסט או מBB,הרבה אמרו שדברים קטנים כמו ויטמינים עדיף להזמין מויטהקוסט אבל בBB יותר אמינים,אז מאיפה להזמין?

ויטה קוסט. תוודא שיש הכל במלאי. במידה ואומרים לך שאין במלאי תבטל את ההזמנה

• פותח/ת השרשור
זה רשום באתר אם יש את זה במלאי??
והמוצרים היתקעו במכס או שאין מצב?
וההזמנה סבבה או לשנות\להוסיף משהו?

---------- התגובה התווספה ב 13:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:33 ----------

ותוך כמה זמן זה יגיע בערך?

אני הזמנתי גם את אותם דברים בערך מויטה..רשמו פה בעבר שעדיף את המולטי של NSI על אופטימן
אני עכשיו משתמש באופטי וזה די באסה צריך שלושה כדורים וכל כדור כמו לבנה.
מבחינת ערכים יש אותו דבר במנה אחת של NSI
בכל מקרה מקווה לקבל את הזמנה כמו שצריך,זה פעם ראשונה שלי שאני מזמין מויטה עד היום היתי מזמין מ BB

זה רשום באתר אם יש את זה במלאי??
והמוצרים היתקעו במכס או שאין מצב?
וההזמנה סבבה או לשנות\להוסיף משהו?

---------- התגובה התווספה ב 13:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:33 ----------

ותוך כמה זמן זה יגיע בערך?
כתוב באתר אבל זה לא מעודכן תמיד.
אי אפשר לדעת. בדרך כלל זה לא נתקע.
הייתי הופך את המולטי לNSI ואז אתה גם לא צריך לקנות ויטמין D כי יש בו מספיק

אני הזמנתי גם את אותם דברים בערך מויטה..רשמו פה בעבר שעדיף את המולטי של NSI על אופטימן
אני עכשיו משתמש באופטי וזה די באסה צריך שלושה כדורים וכל כדור כמו לבנה.
מבחינת ערכים יש אותו דבר במנה אחת של NSI
בכל מקרה מקווה לקבל את הזמנה כמו שצריך,זה פעם ראשונה שלי שאני מזמין מויטה עד היום היתי מזמין מ BB

1 NSI = שלוש אופטימן מבחינת ערכים? בטוח?

• פותח/ת השרשור
היום אני מבצע את ההזמנה עשיתי כמה שינויים קטנים:
NSI MULTIVITAMIN
NSI MAGNESIUM
GAINER FUEL 1000 4.1 LBS
NSI CAFFEINE
OPTIMUM NOTRITION AMINO 2222

סבבה?לא לשנות כלום?
ויש קופון הנחה לויטה קוסט????

---------- התגובה התווספה ב 16:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:09 ----------

רשום לי You do not have any saved items... זה אומר לי שאין את כל מה שהזמנתי?????

• פותח/ת השרשור
ואיפה רשום אם יש את זה במלאי?

---------- התגובה התווספה ב 16:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:51 ----------

ואם נגיד חס וחלילה המוצרים יתקעו במכס,אפשר לשלם במזומן על למכס בנפרד או שצריך מהכרטיס?

---------- התגובה התווספה ב 17:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:54 ----------

ובטוח בטוח בטוח בטוח 100000000000000000000% אפשר להזמין אם ה-ויזה הנטענת????

רשום לך שמה - "ship in 24 hours" נניח במוצר, אם לא יהיה רשום שאין אותו במלאי.
ובשביל מה אמינו וגיינר? לא חבל? גיינר תקנה בארץ ואמינו אל תקנה בכלל.

• פותח/ת השרשור
למה לא ליקנות אמינו שמעתי שזה טוב.........
וגיינר עולה שם יותר זול בהמון......וגם אני לוקח קופסא קטנה של 2 קילו אז לא נראה לי שיהיו בעיות.....

שמעתי גם שישראליות זורמות...אז שמעת

• פותח/ת השרשור
במה עוזר אבץ?

---------- התגובה התווספה ב 21:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:18 ----------

הא ולמי שאכפת המוצרים של NSI כשרים.....לפחות הויטמינים והקריאטין.....נראה לי ששזה רק מה שיש להם...

• פותח/ת השרשור
למה זה ככה?אני עשיתי את המשלוח לפני דקה והיה רשום לי 15 דולר DHL GLOBAL ועכשיו נכנסתי אחרי 5 דקות רשום לי 22 דולר DHL GLOBAL למה????????יכול ליהות בגלל שהוספתי חצי קילו קריאטין?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית