הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיפה יותר כדאי להזמין את המוצרים הבאים?

מצב
השרשור נעול

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
אני רוצה להזמין תוספים מחו"ל,אבל אני לא יודע אם יצא לי יותר משתלם(מתחינת זמן,סכום כסף,בעיות אם המכס),התוספים הם:
קפאין של NSI
אומגה 3(לא כלכך משנה לי החברה)
מולטיויטמין אופטימן
מגנזיום
קראטין 1-2 ק"ג של אופטימום
וויטמין C ו D בנפרד........

מאיפה ישתלם לי יותר להזמין את אלה מויטהקוסט או מBB,הרבה אמרו שדברים קטנים כמו ויטמינים עדיף להזמין מויטהקוסט אבל בBB יותר אמינים,אז מאיפה להזמין?

כן. כי הוספת דברים. תבטל את ההזמנה ותעשה חדשה. יש לך 15 דקות לעשות את זה

• פותח/ת השרשור
עוד לא הזמנתי כי רציתי לברר.........בכל זאת לימחוק ולעשות חדשה?

תוריד דברים עד שזה יגיע למחיר הזה שוב

• פותח/ת השרשור
ואז להוסיף אותם עוד פעם???

---------- התגובה התווספה ב 21:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:46 ----------

זה עדיין נשאר 22 דולר מה לעשות???!?!?

הזמנה ראשונה שלי מחו''ל אני לא רוצה להידפק.....ועדיין לא עניתם לי על איך אני אמור לדעת שיש במלאי את המוצרים?!?!

אתה מזמין ורואה שקיבלת מייל שההזמנה נשלחה
אם לא אתה שולח להם מייל והם יענו לך

אם הם עונים שחסר חלק במלאי - אתה מבטל הכל ומזמין מחדש !

אתה יכול לראות את זה גם באתר שלהם אבל לא הייתי סומך על המערכת

אם יש לך שאלות שלח אותם במייל לקטרין (עובדת שירות לקוחות שלהם, היא עונה באותו היום 5 בערב עד 1 בלילה בערך)
[email protected]

• פותח/ת השרשור
תודה MOO.......וואלה אני די יסתבך אם האנגלית העילגת שלי.........

אני חושב שאנחנו צריכים לארגן קורס אנגלית עם דגש על קניות באינטרנט

מה זה ההנחה של המשלוח שכתוב?
מנחם לקחת בחשבון שהמולטי לחודש? ובמקומך הייתי עורך את ההודעה...לא כדאי להשאיר פרטים כמו שכתבת באינטרנט

• פותח/ת השרשור
מה זה ההנחה של המשלוח שכתוב?
מנחם לקחת בחשבון שהמולטי לחודש? ובמקומך הייתי עורך את ההודעה...לא כדאי להשאיר פרטים כמו שכתבת באינטרנט
עשיתי משלוח רגיל שזה מגיע תוך 8-14 יום,אבל לפי מה בהבנתי זה בכל זאת מגיעה רק אחרי מינימום 3 שבועות.......יכול ליהות שאתה מזמין מBB המשלוח שם יותר יקר באיזה 20-30 דולר...

• פותח/ת השרשור
פלאפון:0527261514
טלאפון:08-8536872
מייל:[email protected]
אחי אם זה בישביל מכירה או משהו אני לא מוכר!!

---------- התגובה התווספה 21-04-2010 ב 00:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה 20-04-2010 ב 21:46 ----------

מה זה אומר??????????????????????????????

ALERT | CREDIT SCORE POSSIBLE CHANGES | APR 10
From: Long Transunion ([email protected]) You may not know the sender. Allow | Mark as mail indésirableEnvoyé: March 20/04/10 04:48 To: yaelarietenfants ([email protected])

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית