הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה מביאים חלבון בכמויות

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
לא מדבר על ה5 ק"ג של myprotein כי זה לא מספיק לי וכל פעם צריך להגיע ל250 או לשלם 45₪ משלוח או מכסים וכאלה
האם יש מקום בארץ שמוכר 25 ק"ג חלבון במחיר אטרקטיבי ביחס לmyprotein או שיש דרך להביא 25 ק"ג חלבון מחו"ל בזול ושזה ייצא יותר זול מאשר להביא מmyprotein כולל הקטע עם המכסים וכל זה
למישהו יש מושג?

לא מספיק לך?
אני על 3 סקופים ביום וזה מספיק בהחלט להרבה זמן

ואתה לא משלם משלוח או מכס עם myprotein
אתה חייב ממש לדייק לעבור גם את הגבול של משלוח חינם וגם לא לעבור את ה75 דולר כי התחילו לאכוף את זה

והיו כמה פעמים שפורסמו בארץ מכירות של שקי חלבון של 25 קג במחירים מצחיקים, אני חושב שאני עדיין עוכב אחרי פוסט כזה בפייסבוק ולא עדכנו שם כלום
זה שקים שמייצרים מהם את כל אבקות החלבון הישראליות (מיוצר ע״י זומר תעשיות מזון או משהו כזה שהם שלוחה של תנובה ולפעמים יש שקים שנמכרים בבודדים, אבל זה נדיר מאוד)

אתה חייב ממש לדייק לעבור גם את הגבול של משלוח חינם וגם לא לעבור את ה75 דולר כי התחילו לאכוף את זה
יש להם ספק ישראלי,דרים נוטרישן שעולה אותו דבר בדיוק ולפעמים זול יותר ללא שום עלות משלוח או מכס

לא מדבר על ה5 ק"ג של myprotein כי זה לא מספיק לי וכל פעם צריך להגיע ל250 או לשלם 45₪ משלוח או מכסים וכאלה
האם יש מקום בארץ שמוכר 25 ק"ג חלבון במחיר אטרקטיבי ביחס לmyprotein או שיש דרך להביא 25 ק"ג חלבון מחו"ל בזול ושזה ייצא יותר זול מאשר להביא מmyprotein כולל הקטע עם המכסים וכל זה
למישהו יש מושג?
מה זה ״כל פעם״? מה אתה חיי רק על אבקות אני לא מבין? כמה אתה כבר שוקל? אני ופרוזן שוקלים יותר מ 100 קילו ומסתדרים יופי עם 3 סקופים ביום. בארץ לא תמצא שום מכיר אטרקטיבי..

• פותח/ת השרשור
יש להם ספק ישראלי,דרים נוטרישן שעולה אותו דבר בדיוק ולפעמים זול יותר ללא שום עלות משלוח או מכס
היבואן הישראלי יותר יקר בפער ניכר
הבעיה עם Mp שכדי לקבל משלוח חינם צריך לעבור את ה250 ואוכפים את המעל 75 דולר ותמיד נופלים בין הכיסאות וזה לא כיף
מה זה ״כל פעם״? מה אתה חיי רק על אבקות אני לא מבין? כמה אתה כבר שוקל? אני ופרוזן שוקלים יותר מ 100 קילו ומסתדרים יופי עם 3 סקופים ביום. בארץ לא תמצא שום מכיר אטרקטיבי..
אני עובד עם ה total protein וכן אני לפעמים חי על ש"ש ואבקת חלבון, 4-6 סקופים ביום בכיף
ופתאום אתה תקוע בחי ואז לוקח 2-4 שבועות עד שמגיע חדש, לא כיף שאין לך חלבון וצריך לשלם יקר על טונה וחזה עוף בכמויות
אני שוקל 92 גם בדרך לעבור את ה100 וקונה מלא מMP אבל הם העלו מחירים לאחרונה בתואנת בblack Friday מחפש אלטרנטיבה

והיו כמה פעמים שפורסמו בארץ מכירות של שקי חלבון של 25 קג במחירים מצחיקים, אני חושב שאני עדיין עוכב אחרי פוסט כזה בפייסבוק ולא עדכנו שם כלום
זה שקים שמייצרים מהם את כל אבקות החלבון הישראליות (מיוצר ע״י זומר תעשיות מזון או משהו כזה שהם שלוחה של תנובה ולפעמים יש שקים שנמכרים בבודדים, אבל זה נדיר מאוד)
עם מי צריך לדבר כדי לקנות שקים של ה25 ק"ג בארץ ומה המחירים? נשמע כמו חלום
יש נציג שירות לזומר האלה?
מאמין שאם אני אשגע אותם מספיק אז ישלחו לי את ה25 ק"ג רק מקווה שהמחיר יהיה שווה את זה

אני עובד עם ה total protein וכן אני לפעמים חי על ש"ש ואבקת חלבון, 4-6 סקופים ביום בכיף
ופתאום אתה תקוע בחי ואז לוקח 2-4 שבועות עד שמגיע חדש, לא כיף שאין לך חלבון וצריך לשלם יקר על טונה וחזה עוף בכמויות
אני שוקל 92 גם בדרך לעבור את ה100 וקונה מלא מMP אבל הם העלו מחירים לאחרונה בתואנת בblack Friday מחפש אלטרנטיבה
זו תזונה נוראית, זה נשמע כמו מלא חוסרים

אני קצת לא מבין למה לא לאכול אוכל... לא מבחינת הטפה לאל תשתמשו אלא פשוט לא בהכרח כל יום אתם צריכים לתסף חלבון לפעמים אפשר להגיע לזה פשוט מהאוכל

ובכל אופן מייפרוטאין הכי זולים, שמעתי על כאלה שהביאו ממפעלים או משהו אבל יש לי 0 ידע בנושא

5קג בבלאק פריידי יצא לי 200שח ואם הייתי קונה לפני חודש וחצי זה היה אפילו פחות כי הבלאק פריידי הזה חרטא ענקית

בכל אופן........ אתה יכול להזמין כמה פעמים 5 קילו כי אין תחלופה יותר זולה או משהו

סתם מחיפוש קצר: בעמק טכנולוגיות מתקדמות | ייצור אבקות חלבון מי-גבינה, לקטוז ותערובות ממי גבינה

נערך לאחרונה:
פתאום אתה תקוע בחי ואז לוקח 2-4 שבועות עד שמגיע חדש
פשוט תעבוד על הקטע הזה, כדי לא להיות תקוע. תזמין 2 שקים ותחזור על הזמנה אחרי שראשון נגמר, או כל דרך אחרת שנוחה לך

חזה עוף לא יקר. אתה יכול למצוא אחלה מבצעים כמו 4 קילו ב 100.

ב2016 הייתה פעם אחרונה ששיחררו שקים של 25 ק"ג ממפעל בעמק.
אני צורך 250-300 גרם אבקת חלבון ליום, כלומר קופסאות של הארץ נגמרות לי בפחות מ10 ימים... חבל שכבר אין כמויות גדולות ומשתלמות

• פותח/ת השרשור
זו תזונה נוראית, זה נשמע כמו מלא חוסרים
אוכל כל מה שרואה ועושה השלמות עם זה
המזל שלי שבש"ש יש המון דברים חשובים, כמובן גם מולטי ויטמין אומגה 3 וטונה חזה עוף פירות וירקות כאשר עולה בידי

ב2016 הייתה פעם אחרונה ששיחררו שקים של 25 ק"ג ממפעל בעמק.
אני צורך 250-300 גרם אבקת חלבון ליום, כלומר קופסאות של הארץ נגמרות לי בפחות מ10 ימים... חבל שכבר אין כמויות גדולות ומשתלמות

לא אמרתי שהפסקת לצרוך אפקות? זכור לי שכתבת שאתה אוכל נטו אוכל~

אני אגב שוקל 98 וממש לא מתקשה להכניס חלבון, צריך רק סדר ולא קשה להגיע למה שצריך.

אני בדר״כ אוכל בעיקר:
- סקופ בבוקר
- חזה עוף 300-350 גר׳ בצהריים
- 3 ביצים אחהצ
- חזה עוף / בקר בערב

אני בדר״כ לא מתקשה להגיע ל210-220~.

• פותח/ת השרשור
אני אגב שוקל 98 וממש לא מתקשה להכניס חלבון, צריך רק סדר ולא קשה להגיע למה שצריך.

אני בדר״כ אוכל בעיקר:
- סקופ בבוקר
- 3 ביצים אחהצ
- חזה עוף / בקר בערב

אני בסייקל, מנסה להגיע ל300 גרם חלבון יומי ועוד 600 גרם פחמימות ושומנים כדי להיות עם מספיק קלוריות..
לסיכום אתה אוכל כל יום
חצי ק"ג חזה
3 ביצים
סקופ

מאמין שיוצא יותר לכיוון 600-700~ גר׳ חזה עוף שמספק כמעט את כל החלבון שאני צריך. לפעמים אני אוכל בשר אחר או קצת פחות ואז משלים עם יוגורט או עוד סקופ או משהו כזה.

בנוסף יש חלבון ״לא מלא״ מכל שאר המאכלים שאני אוכל כמובן... דיברתי על העיקרים.

מאמין שיוצא יותר לכיוון 600-700~ גר׳ חזה עוף שמספק כמעט את כל החלבון שאני צריך. לפעמים אני אוכל בשר אחר או קצת פחות ואז משלים עם יוגורט או עוד סקופ או משהו כזה.

בנוסף יש חלבון ״לא מלא״ מכל שאר המאכלים שאני אוכל כמובן... דיברתי על העיקרים.
באוסטרליה הבשר יותר זול משמעותית לא?

אני בדר״כ אוכל בעיקר:
- סקופ בבוקר
- 3 ביצים אחהצ
- חזה עוף / בקר בערב

מצחיק שאני שוקלת 48 וזה מה שאני אוכלת פחות או יותר, מוסיפה גם טונה וקוטג׳ ויוגורט פרו.
מגיעה ל220 בלי מאמץ(עושה בדיקות לראות שהכל תקין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית