הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקיעה בתוכנית madcow

• פותח/ת השרשור DANI55
  • פורסם בתאריך

DANI55

משתמש מתחיל
212
6
נק' מוניטין:
6
212
6
אני מבצע את התוכנית madcow5X5 כבר כמה שבועות והגיתי למבצע שנתקעתי במשקל של בלחיצת כתפיים עם מוט, בשאר התרגילים אני כן מצליח להתקדם. מה צריך לעשות במצב כזה ?
הקפצה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אם הפרס שלך הוא 30 קילו למה אתה בכלל מבצע את madcow?
בעיקרון חיפשתי תוכנית כח של 3 פעמים בשבוע אז מצאתי את madcow..
מה המשקלים שלך בשאר ההרמות ומה הניסיון שלך במכון?
בנץ - 70
סקוואט - 77.5
טי באר - 55(מבצע את זה במקום פנדליי רו)
דדליפט - 62.5(המשקל יחסית נמוך כי לא ידעתי כמה משקל אני יכול להרים למקסימום 5 חזרות אז התחלתי ב50 קילו)

מתאמן כבר שנתיים בהתחלה התאמנתי לצורך למסה ואז עשיתי חיטוב, ואז שחזרתי למסה לא הצלחתי להתקדם אז פשוט התאמנתי כדי לשמר את המצב הקיים ועכשיו אני מחפש לעשות תוכנית כוח

בעיקרון חיפשתי תוכנית כח של 3 פעמים בשבוע אז מצאתי את madcow..

בנץ - 70
סקוואט - 77.5
טי באר - 55(מבצע את זה במקום פנדליי רו)
דדליפט - 62.5(המשקל יחסית נמוך כי לא ידעתי כמה משקל אני יכול להרים למקסימום 5 חזרות אז התחלתי ב50 קילו)

מתאמן כבר שנתיים בהתחלה התאמנתי לצורך למסה ואז עשיתי חיטוב, ואז שחזרתי למסה לא הצלחתי להתקדם אז פשוט התאמנתי כדי לשמר את המצב הקיים ועכשיו אני מחפש לעשות תוכנית כוח
נשמע קלאסי לss.
למה התכוונת ש"לא הצלחת להתקדם"? לא עלית במשקל או שאתה מתכוון שלא התחזקות?
כי אם אתה לא אוכל מספיק זה יכול להיות הסבר מעולה ללמה אתה נתקע.
מה הגיל גובה משקל שלך אגב?

• פותח/ת השרשור
נשמע קלאסי לss.
למה התכוונת ש"לא הצלחת להתקדם"? לא עלית במשקל או שאתה מתכוון שלא התחזקות?
כי אם אתה לא אוכל מספיק זה יכול להיות הסבר מעולה ללמה אתה נתקע.
מה הגיל גובה משקל שלך אגב?
יש בעיה בלהשאר בתוכנית madcow? כרגע נתקעתי רק בלחיצת כתפיים
אכלתי מספיק ועליתי במשקל אבל לא הצלחתי להתקדם במשקלי עבודה
גובה 1.72, משקל 69 קילו, גיל 18

יכול, אבל זה יהיה לא יעיל. אתה תתקדם לאט ממה שתתקדם בתכנית אחרת, יש לך פוטנציאל התקדמות גבוה עם המשקלים האלה ובגיל 18

כמו שאמרו מעלי, אין מניעה מלעשות madcow. אני התחלתי איתה את קריירת הליפטינג שלי כשהיה לי סקוואט ודדליפט של 130-135.
העניין הוא שאתה פשוט יכול להתקדם בצורה פשוטה יותר ומהירה יותר עם ss, אז למה לא?

• פותח/ת השרשור
יכול, אבל זה יהיה לא יעיל. אתה תתקדם לאט ממה שתתקדם בתכנית אחרת, יש לך פוטנציאל התקדמות גבוה עם המשקלים האלה ובגיל 18

כמו שאמרו מעלי, אין מניעה מלעשות madcow. אני התחלתי איתה את קריירת הליפטינג שלי כשהיה לי סקוואט ודדליפט של 130-135.
העניין הוא שאתה פשוט יכול להתקדם בצורה פשוטה יותר ומהירה יותר עם ss, אז למה לא?
אבל אני עדיין נחשב מתאמן מתחיל למרות שאני מתאמן כבר שנתיים ?
למה אני יוכל להתקדם בss יותר מהר, הרי לפי מה שקראתי ההתקדמות היא 5 קילו בחלק מהתרגילים אבל אני כמעט בטוח שלא אצליח להוסיף 5 קילו כל אימון בחלק מהתרגילים אלא רק 2.5 כמו madcow.

אבל אני עדיין נחשב מתאמן מתחיל למרות שאני מתאמן כבר שנתיים ?
למה אני יוכל להתקדם בss יותר מהר, הרי לפי מה שקראתי ההתקדמות היא 5 קילו בחלק מהתרגילים אבל אני כמעט בטוח שלא אצליח להוסיף 5 קילו כל אימון בחלק מהתרגילים אלא רק 2.5 כמו madcow.
אין קשר לכמה זמן אתה במכון. כשהתחלתי לעבוד על כח הייתי כבר 3 שנים במכון עם סקוואט ודדליפט של 130-135. אחרי חודשיים היה לי 180-185 סקוואט ודדליפט.
אין שום סיבה שלא תצליח להוסיף כרגע 15 קילו בשבוע לסקוואט ו5 ללחיצות.

• פותח/ת השרשור
לא ניראה לי אני יצליח לעלות משקל כל אימון גם אם זה 2.5 אולי רק כל שבוע שזה בדיוק כמו madcow
אשמח לקבל עוד דעות מאנשים אחרים אם היו באותו מצב כמוני.

אין קשר לכמה זמן אתה במכון. כשהתחלתי לעבוד על כח הייתי כבר 3 שנים במכון עם סקוואט ודדליפט של 130-135. אחרי חודשיים היה לי 180-185 סקוואט ודדליפט.
אין שום סיבה שלא תצליח להוסיף כרגע 15 קילו בשבוע לסקוואט ו5 ללחיצות.

צר לי אבל אני לא מסכים, לא כולם יכולים להתקדם בקצב מהיר מאוד, גם בהתחלה יחסית. אם תיקח שני אנשים עם כוח התחלתי זהה, אחד יוכל למשוך SS עד 500 טוטאל והשני יוכל למשוך עד 300 טוטאל. זה הגיוני לגמרי.

מעבר לזה, יש עוד הרבה גורמים פנימיים וחיצוניים שיכולים להשפיע על היכולת להתקדם בצורה ככ מהירה.

אני לא רואה בעיה עם התקדמות שבועית, הרי הוא אומר שהוא מתקדם יפה חוץ מפרס.

צר לי אבל אני לא מסכים, לא כולם יכולים להתקדם בקצב מהיר מאוד, גם בהתחלה יחסית. אם תיקח שני אנשים עם כוח התחלתי זהה, אחד יוכל למשוך SS עד 500 טוטאל והשני יוכל למשוך עד 300 טוטאל. זה הגיוני לגמרי.

מעבר לזה, יש עוד הרבה גורמים פנימיים וחיצוניים שיכולים להשפיע על היכולת להתקדם בצורה ככ מהירה.

אני לא רואה בעיה עם התקדמות שבועית, הרי הוא אומר שהוא מתקדם יפה חוץ מפרס.
אז למה שלא ימשוך את ss לטוטאל 300 ומשם יעבור להתקדמות שבועית?

• פותח/ת השרשור
נגיד בmadcow שאני מבצע כרגע אני לא רואה את עצמי מצליח להוסיף 2.5 קילו כל אימון, השאלה אם זה בגלל שהתוכנית הנוכחית מוטעמת לכך שאני יעלה פעם בשבוע או שאם אני אבצע SS אני כן יצליח להוסיף כל אימון כי אני נחשב למתאמן מתחיל בגלל המשקלים

נגיד בmadcow שאני מבצע כרגע אני לא רואה את עצמי מצליח להוסיף 2.5 קילו כל אימון, השאלה אם זה בגלל שהתוכנית הנוכחית מוטעמת לכך שאני יעלה פעם בשבוע או שאם אני אבצע SS אני כן יצליח להוסיף כל אימון כי אני נחשב למתאמן מתחיל בגלל המשקלים
אני לא רואה שום סיבה שלא תצליח להתקדם מאימון לאימון לפחות לאיזה חודשיים. יכול להיות שהתחלת את madcow כבד מדי ובגלל זה אתה נתקע. תתחיל עם ריסט את SS ואין סיבה שלא תתקדם בה יפה לאורך זמן

כי זה לא כזה פשוט, ובטווח הארוך, החודשיים (נגיד) שהוא ״מבזבז״ על התקדמות איטית, לא ממש ישנו משהו.

להיפך, בהתקדמות איטית אפשר לשים דגש יותר על טכניקה וכו׳ וכו׳.

מעבר לזה, אתה לא באמת יכול לדעת כמה מהר הוא יכול להתקדם. ״מתאמן מתחיל״ זו הגדרה מאוד כוללנית, עפ״י ריפטו גם אישה בת 70 שעובדת 12 שעות ביממה היא מתאמנת מתחילה.

כי זה לא כזה פשוט, ובטווח הארוך, החודשיים (נגיד) שהוא ״מבזבז״ על התקדמות איטית, לא ממש ישנו משהו.

להיפך, בהתקדמות איטית אפשר לשים דגש יותר על טכניקה וכו׳ וכו׳.

מעבר לזה, אתה לא באמת יכול לדעת כמה מהר הוא יכול להתקדם. ״מתאמן מתחיל״ זו הגדרה מאוד כוללנית, עפ״י ריפטו גם אישה בת 70 שעובדת 12 שעות ביממה היא מתאמנת מתחילה.
אולי. מסכים איתך שבטווח הארוך זה לא יהיה קריטי כל כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית