הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון נמוך

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
בן 18
כבר כמה חודשים שאני חווה את כל התסמינים של טסט נמוך

בבדיקות דם יצא לי 15nmo/l שזו כמות בדיחה לגילי וזה נשאר יציב (קבעתי תור לעוד בדיקה)

הרופא והמאמן שלי אמרו שזה בסדר גמור אבל אני באמת מרגיש זוועה - לא הכנסתי את זה לעצמי לראש אלא קודם הרגשתי ואז חיפשתי באינטרנט כשלא הבנתי מה עובר עליי וזה הביא אותי לביצוע הבדיקות.

מתאמן, אוכל מסודר ונכון... אובד עצות.

מהי צריכת החלבון היומית שלך? ביחס למשקל שלך?
מה זה אומר אוכל מסודר?
תתחיל לדחוף בשר ובכמויות
תתחיל להתחרע על בחורות
תפסיק עם הפoרנו, זה אמור לעזור המון
ותעשה סקוואטים כבדים
בנוסף תקח איזה מולטי ויטמין
כמה סטוצים טובים ובטחון עצמי בשמיים בלי להתבלבל, לגדל ביצים והטסט יעלה, אהבה מרפאת הכל

15 זה לא מטורף, אבל זה גם לא נמוך מדי. לגיל שלך אתה צריך בין 10 ל-40 בערך.
אתה לא נמצא בקצה העליון של הסקאלה, אבל הכמות שלך נורמלית לגילך.
הסיבה לתסמינים שלך אפשר בקלות להסביר עם עוד מיליון אופציות רפואיות אחרות, שהעיקרית ביניהם היא דיכאון פשוט.
הייתי מתחיל לדאוג שזה באמת טסט נמוך אם גם היו סימנים נוספים לאי איזון הורמונלי, ואם באמת היה לך טסטוסטרון נמוך

אביעד יש לך הסבר למה גברים סובלים משמעותית יותר מדיכאון מנשים?
חחחחחחח בכל מתקשר למין בסופו של דבר
נשים יותר מחוברות לרגש ויותר קל להם להשיג מין אבל זה לא מעניין אותן הן מחפשות רגש
בעוד גברים רוצים מין ופחות מעניין אותם רגש ואז הם נופלים בין הכיסאות
בנוסף, גברים נשפטים ע"פ כמה הם מרוויחים, כמה הם אסרטיביים, בעוד אצל הנשים הכל שונה לגמרי
וזה על קצה המזלג...
גם נשים יש להם מחזור שעוזר להם להגיע לאיזון הורמונלי כל חודש... כמו כן הריון שעושה ריסט ומשחרר עוד קצת הורמוני גדילה למערכת
אצל גברים שפיכה וכדומה עושה דיכאון ולא הפוך, תקרא עוד על no fap
בדורנו כיום, תרבות הtv וכדומה, קשה לאנשים לשמור על עצמם ולהיות בno fap במיוחד כאשר אתה רואה אישה ערומה בכל פרסומת וכו וכו

זה הסברה שלי, מה בפועל? לא יודע חחחח

אביעד יש לך הסבר למה גברים סובלים משמעותית יותר מדיכאון מנשים?
למיטב ידיעתי הם לא סובלים יותר מדיכאון, אלא פשוט הם יותר מאובחנים עם דיכאון מאשר נשים, שלרוב הדיכאון שלהם נשלל כמשהו הורמונלי או סתם.
גם מגברים יש יותר ציפיות חברתיות, שכשגבר לא מצליח לעמוד בהן, הוא יכול ליפול לדיכאון

מהי צריכת החלבון היומית שלך? ביחס למשקל שלך?
מה זה אומר אוכל מסודר?
תתחיל לדחוף בשר ובכמויות
תתחיל להתחרע על בחורות
תפסיק עם הפoרנו, זה אמור לעזור המון
ותעשה סקוואטים כבדים
בנוסף תקח איזה מולטי ויטמין
כמה סטוצים טובים ובטחון עצמי בשמיים בלי להתבלבל, לגדל ביצים והטסט יעלה, אהבה מרפאת הכל
מעולם לא שמעתי אוסף שטויות כל כך מגוון.
בחורות, פסורנו (או פורנו), סקוואט וכנראה גם מולטי בכלל, אבל בכלל לא קשורים.
חוץ מזה שאין צורך לדחוף בשר בכמויות.
בקיצור, בילבולי שכל.
בן 18
כבר כמה חודשים שאני חווה את כל התסמינים של טסט נמוך

בבדיקות דם יצא לי 15nmo/l שזו כמות בדיחה לגילי וזה נשאר יציב (קבעתי תור לעוד בדיקה)

הרופא והמאמן שלי אמרו שזה בסדר גמור אבל אני באמת מרגיש זוועה - לא הכנסתי את זה לעצמי לראש אלא קודם הרגשתי ואז חיפשתי באינטרנט כשלא הבנתי מה עובר עליי וזה הביא אותי לביצוע הבדיקות.

מתאמן, אוכל מסודר ונכון... אובד עצות.
שלום חבר, האם אתה נוטל תרופות כלשהם?
יש תרופות במיוחד פסיכיאטריות שמורידות טסט.

אני לא הייתי סומך על האינטרנט לקבוע לך מה גורם לתחושת הזוועה שלך.
אם הייתי סומך עליו, הייתי מאמין שיש לי סרטן מוח העצם בגלל ההתכווצויות שרירים שהיו לי לפני שנה.

דבר ראשון ציינת שאתה אוכל ומתאמן מסודר, מצויין, תמשיך, זה יכול לעזור.
האם אתה גם יושן מסודר? 8 שעות, דווקא בשעות הלילה היחסית מוקדמות.
האם בדקת עוד הורמונים בבדיקת דם? כמו בלוטת התריס, הוא יכול להסביר את ההרגשה שלך. אולי לבדוק ווירוס מונו (EBV), וברזל. או רגישות לגלוטן שגם יכול להתבטאות בהרגשת זוועה.
כל אלו בדיקת דם פשוטה.

יש תוספים טבעיים שיכולים לתת דחיפה לטסט שלך.
אבל אל תשלה את עצמך לרגע שזה דורש חרמנות או סטוצים. אם כבר כמה ספרים מהטובים בתחום הכוח טענו בדיוק ההיפך, שקיום יחסים מוגבר יעשה רק פעולה הפוכה.
בעיני, זה פשוט לא יוסיף או יגרע למצב שלך.

ואחרון חביב, מה עובר עליך נפשית?
יש לחץ? מה המצב החברתי. איך בבית עם המשפחה?
הדברים האלה יכולים לשחק תפקיד בהרגשה שלך.

15 זה לא מטורף, אבל זה גם לא נמוך מדי. לגיל שלך אתה צריך בין 10 ל-40 בערך.
אתה לא נמצא בקצה העליון של הסקאלה, אבל הכמות שלך נורמלית לגילך.
הסיבה לתסמינים שלך אפשר בקלות להסביר עם עוד מיליון אופציות רפואיות אחרות, שהעיקרית ביניהם היא דיכאון פשוט.
הייתי מתחיל לדאוג שזה באמת טסט נמוך אם גם היו סימנים נוספים לאי איזון הורמונלי, ואם באמת היה לך טסטוסטרון נמוך

40? מה? הסקאלה שאני רואה היא מ6 עד 26, איך 40? בגיל 18 הם סופרמן? וכן רשמת בין 10 ל40 אבל עדיין..40? או אפילו 30-35 נשמע מוגזם

40? מה? הסקאלה שאני רואה היא מ6 עד 26, איך 40? בגיל 18 הם סופרמן? וכן רשמת בין 10 ל40 אבל עדיין..40? או אפילו 30-35 נשמע מוגזם
בגיל הזה ההורמונים משתוללים
כן, זה יכול להגיע ל40 במקרים חריגים של אדם עם שמחת חיים ופעילות מוגברת

בגיל הזה ההורמונים משתוללים
כן, זה יכול להגיע ל40 במקרים חריגים של אדם עם שמחת חיים ופעילות מוגברת

האמת כשאני נזכר בחשק המיני שהיה לי בגיל 14-16 אני יכול להבין את זה, עדיין 30-40 אחי נשמע הזוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית