הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון נמוך

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
בן 18
כבר כמה חודשים שאני חווה את כל התסמינים של טסט נמוך

בבדיקות דם יצא לי 15nmo/l שזו כמות בדיחה לגילי וזה נשאר יציב (קבעתי תור לעוד בדיקה)

הרופא והמאמן שלי אמרו שזה בסדר גמור אבל אני באמת מרגיש זוועה - לא הכנסתי את זה לעצמי לראש אלא קודם הרגשתי ואז חיפשתי באינטרנט כשלא הבנתי מה עובר עליי וזה הביא אותי לביצוע הבדיקות.

מתאמן, אוכל מסודר ונכון... אובד עצות.

תלך לאנדוקרינולוג אתה פאקינג בן 18 , תן לו לטפל בך , לא מבין את האנשים שמחפשים טיפול בטיארטי ועוד בגיל כל כך צעיר אתה לא נורמלי ,
טיארטי זה השבתה של הגוף לאורך זמן לא חסר תופעות לוואי שיכולות לקרות מטיארטי זה כמו לכרות את הרגל שלך וללכת עם תותבת לכל החיים בשביל מה אתה צריך את זה , לך לרופא !

אז מה ניתן להעלות כדי לשפר את הטסטוסטרון
מפריע לי מאוד
הטסטוסטרון שלך תקין, הוא לא מה שגורם לבעיות, צריך לרדת לשורש הבעיה ולהבין מה כן גורם לבעיות, במקום לחפש משהו איפה שאין

אז מה ניתן להעלות כדי לשפר את הטסטוסטרון
מפריע לי מאוד

בתחילת הפוסט כתבנו לך כל מיני הערות על התזונה אז - אותם .
זה הבסיס.
זה רעיון יפה .
צא מהחיטוב ל3 חודשים תפסיק לחשב קלוריות .
תאכל כל מה שאמא שלך מכינה לך , מה שבא לך , מתי שאתה רעב ובכיף .
ותיראה איך אתה מרגיש אחריי 3-4 חודשים
שים לב שהשינה שלך תהיה לכמה חודשים בשביל הטיפול קרובה ל10 שעות , כבר ב10 בערב תתכונן לישון בסביבות 11 גג בימים חריגים 12.
ועם הבסיס הזה תלך לאנדרולוג פרטי ותגיד לו איך אתה מרגיש "ואיך מעלים טסטוסטרון טבעי" .

• פותח/ת השרשור
שאלה (זורק משהו לאוויר),
הייתה לך התנסות עם בחורה שלא הלך ובעקבות זה הלכת לעשות בדיקות?
לא.
עניין של ליבידו... ראיתי שלא עובד ואני יודע שזה קשור לטסטוסטרון אז בדקתי.

• פותח/ת השרשור
אין לך שום בעיה בטסטוסטרון הטבעי 😉✌️

העליתי 1-2 סנטימטר בהכל כי רק חזרתי להתאמן.
כפי שידוע לי גם אנשים על 170 ננוגרם יכולים להעלות פרוגרסיבית ןלהתקדם בשריר - לא כל כך מהר אבל אפשרי.

מרגיש את כל התסמינים.

תשמע אם באמת אתה מרגיש את התסמינים האלו .
אתן לך עיצה רצינית לך אנדרולוג פרטי ! עם הבדיקות שמוכיחות את מה שאצה אומר וספר לו על ההרגשה .
זה תגובה שאני עוזב את כל מה שאני חושב בצד , וזורם איתך שיש לך בעיית טסטוסטרון נמוך .

• פותח/ת השרשור
כי זורם לך דם לשריר והאזור מודלק אז הוא נפוח

אז אתה אומר שלא עליתי בשריר ?
אם זה נכון מה שאתה רושם פה, כנראה שיש לי בעיה רצינית

הלכתי לרופאה שלי בכללית והפעם היא לא הסכימה לתת לי בדיקות לטסטוסטרון בדם, מטומטמת

איפה אפשר באופן פרטי לעשות?
אתה סתם מתחפר במקום הלא נכון.
התסמינים של טסטוסטרון נמוך ברובם כלליים מאוד ויכולים להיות מוסברים ע"י הרבה מצבים אחרים.
הבדיקות שלך תקינות, אז במקום להאשים את כל העולם שהבדיקות לא מספקטת, עדיף לבדוק מה כן גורם לתסמינים

אני מכיר אנשים עם טסטוסטרון מאוד גבוה (על חומרים) ועם ליבידו נמוך.

רק בגלל שיש קורלציה בין השניים זה לא אומר שזה חד משמעי.

אני מכיר אנשים עם טסטוסטרון מאוד גבוה (על חומרים) ועם ליבידו נמוך.

רק בגלל שיש קורלציה בין השניים זה לא אומר שזה חד משמעי.
מיינדסט או חוויה משחררת או להפך חוויה רעה
משחק פה תפקיד באופן דרמטי, בייחוד לאור העובדה שלפעמים בחומרים אפשר לקחת דברים בהגזמה לפעמים, ולפעמים להיות שיא האדיש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית