הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אסור לגייס שמאלנים

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני בעד לשלוח אותה למאסר עולם ביחד עם מחבלים

אה הטמבלית הזאת, באמת מעניין איך המדינה תתייחס במיקרה

שמאלנים יותר גרועים ממחבלים.
מחבלים לפחות חיים בפחים בעזה, שמאלנים גרים בדירות פאר בצפון ת"א ומוכרים אותנו לערבים.

איזה מאסר עולם, חיים בסרט. ההוא שעבד בשביל החיזבאללה ועקב אחרי אשכנזי בחד"כ קיבל כולה 5 שנים. תוך 3-4 שנים הבחורה הזאת כבר תהיה באמצע סבב הרצאות (אני מהמר שדי מצליח) בארופה לקראת צאת הספר שלה על כמה מדינת ישראל היא מדינת משטרה גזענית ושאם רק היינו נעלמים מפה ונותנים לפלסטינים להקים את המדינה הדמוקרטית ושוחרת שלום שהם רוצים כל הצרות של העולם היו נפתרות.

עיתונאי לא צריך להיות שמאלן בשביל לרצות לפרסם סקופ גדול. יכול מאוד להיות שזאת הדעה הפוליטית שלה, אבל לדעתי הדבר העיקרי (אם לא היחידי) שמעורב פה זאת אמביציה מקצועית.

כן, הסמולנים האלה שורש כל הרוע במדינה. ארורים תהיו סמולנים!!!

האנשים פה בסיפור הם עבריינים .

ומרגלים+שמאלנים, לא?

🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

עיתונאי לא צריך להיות שמאלן בשביל לרצות לפרסם סקופ גדול. יכול מאוד להיות שזאת הדעה הפוליטית שלה, אבל לדעתי הדבר העיקרי (אם לא היחידי) שמעורב פה זאת אמביציה מקצועית.

אני חושב שאתה צודק, רק שים לב שהדיון הוא על עצם גניבת המסמכים לצד הפרסום שלהם. היא לא הייתה כתבת בוואלה בשעתו, ולא היא פרסמה את המסמכים.
מה שמעניין בכל הסיפור הוא שעיתון הארץ קיבל את אישור הצנזור על כל פרסום שהוא פרסם בנושא משנת 2008, שהגברת נמצאת במעצר בית ולא בכלא (מה שמעיד על חומרת המעשה?) ושהאדון כתב נמצא בחו"ל ולא דורשים את הסגרתו, אלא מנהלים איתו משא ומתן להחזרת המסמכים.
אבל אני תמיד מעדיף להתלהם, זה עובד הרבה יותר טוב מבחינת הפסיכולוגיה של ההמון.

אם הצנזורה אישרה את הפרסומים אז על מה המהומה? ממש פגיעה בבטחון המדינה, רק שנסראללה לא ידע שצהל מפר הוראות בגץ. ולך תדע מה האיראנים יכולים לעשות עם המידע הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית