הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

למה אסור לגייס שמאלנים

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
משה, אני שב וחוזר, קח אותי איתך לארה"ב. את מי זה מעניין? :(

אני חושב שאין לי אפילו שמץ של מושג מה בדיוק קרה שם. בשביל זה יש לי בתי משפט במדינה ושופטים שיעברו על הראיות ויחליטו מה צריך להיות העונש שלה.
עד כמה שהבנתי, היא לא סיכנה חיים של אף אחד. המסמכים המדוברים היו על מבצעים שכבר נעשו. היא עברה על החוק ושופט שיהיה חשוף לכל הראיות יחליט מה העונש שמגיע לה.

אבל תודה שהתנינים יכול להיות מגניב.

תנינים זה תמיד הבחירה הראשונה שלי .
אבל אני מסכים איתך בנוגע לבית משפט , אני מקווה שיענישו בצורה כזאת שאנשים יחשבו פעם הבאה לפני מעשה כזה .

במסמכים שהודלפו לאינטרנט אין אישור לפגוע בחפים מפשע.

תנינים זה תמיד הבחירה הראשונה שלי .
אבל אני מסכים איתך בנוגע לבית משפט , אני מקווה שיענישו בצורה כזאת שאנשים יחשבו פעם הבאה לפני מעשה כזה .

אני מאוד מקווה שאנשים יחשבו טוב טוב לפני שהם מחליטים לעבור על החוק. אבל זה לא אומר שאין מצבים שבהם זה לא מוצק. בכל מקרה צריך להעניש אדם שעובר על החוק והוא צריך לקחת את בחשבון. שוב אני לא מכיר את הפרטים של המקרה הזה, אבל אני יכול לחשוב על מצבים שבהם הייתי שמח שידליפו לתקשורת, כמו במקרה של ההתעללויות שהיו וטוייחו בשריון וביחידות אחרות.

• פותח/ת השרשור
הופה פתחתי ויכוח איזה כיף ל1ל LOL

אני מאוד מקווה שאנשים יחשבו טוב טוב לפני שהם מחליטים לעבור על החוק. אבל זה לא אומר שאין מצבים שבהם זה לא מוצק. בכל מקרה צריך להעניש אדם שעובר על החוק והוא צריך לקחת את בחשבון. שוב אני לא מכיר את הפרטים של המקרה הזה, אבל אני יכול לחשוב על מצבים שבהם הייתי שמח שידליפו לתקשורת, כמו במקרה של ההתעללויות שהיו וטוייחו בשריון וביחידות אחרות.

בשריון זה לא היה התעללות כמו שעשו מזה
כולם נהנו מהעיניין
והצעירים קצת חטפו ביצים קמח ומכות

התמונה של הגב המוכה זה על קבלת סמ"ר, וככה נהוג בגדודים
אני נגד אלימות כמו בתמונה של הסמ"ר
אבל המשחקים של הצעירים ותיקים זה יותר כמו הצגה והווי
סתם עשו סיפור מהעיניין

מה גם שכל שרשרת הפיקוד מודעת לזה כיוון שכל המ"פים והמפג"ד היו חיילים ומפקדים בעצמם בגדוד ועברו את זה
ויש עצימת עין מכוונת בנושא, כי זה ההווי של הפלוגת המצבעיות בשריון (ואותה פלוגה ספציפית ידועה בזה ולא משנה השם שלה ובעבר המ"פ שלה נשלח לכלא צבאי והמח"ט איים לפרק את הפלוגה לפני 5-7 שנים בערך)

אז בסופו של דבר שאף קצין לא הואשם אלא רק איזה סמל/סמ"ר מסכן זה מראה על כמה הצבא מטומטם ולא יסודי

מה גם אולי זה סתם צירוף מקרים אבל אותה פלוגה היא אחת הפלוגות שריון בין הכי טובות בצה"ל

בשריון זה לא היה התעללות כמו שעשו מזה
כולם נהנו מהעיניין
והצעירים קצת חטפו ביצים קמח ומכות

התמונה של הגב המוכה זה על קבלת סמ"ר, וככה נהוג בגדודים
אני נגד אלימות כמו בתמונה של הסמ"ר
אבל המשחקים של הצעירים ותיקים זה יותר כמו הצגה והווי
סתם עשו סיפור מהעיניין

מה גם שכל שרשרת הפיקוד מודעת לזה כיוון שכל המ"פים והמפג"ד היו חיילים ומפקדים בעצמם בגדוד ועברו את זה
ויש עצימת עין מכוונת בנושא, כי זה ההווי של הפלוגת המצבעיות בשריון (ואותה פלוגה ספציפית ידועה בזה ולא משנה השם שלה ובעבר המ"פ שלה נשלח לכלא צבאי והמח"ט איים לפרק את הפלוגה לפני 5-7 שנים בערך)

אז בסופו של דבר שאף קצין לא הואשם אלא רק איזה סמל/סמ"ר מסכן זה מראה על כמה הצבא מטומטם ולא יסודי

מה גם אולי זה סתם צירוף מקרים אבל אותה פלוגה היא אחת הפלוגות שריון בין הכי טובות בצה"ל

ההתעללות עצמה היא נושא לחקירה של מצ"ח. הבעיה היותר חמורה היא באמת שכל הקצינים יודעים. ובקטע הזה כנראה היה צריך הדלפה לתקשורת כדי לנער שם את המנגנון. אבל זה סיפור שונה מהסיפור עם המסמכים. הבחורה הזאת לא ממש יכלה להגיש קבילה על אלוף הפיקוד למצ"ח על זה שהוא עבר על הוראות בג"צ. אין מה לעשות, בחיים האמיתיים יש מקרים שהם אפורים מאוד. כשאתה מגיע לנקודה כזאת כל בנאדם מקבל החלטה לפי המצפון שלו, בידיעה שהוא יצטרך גם לשאת את התוצאות של המעשים שלו. היא החליטה שהיא לא יכולה לשתוק כי היא חושבת שנעשו מעשים שאסור להבליג עליהם ואני מקווה שהיא הבינה (גם מראש) שיהיו תוצאות חמורות מאוד, מדיניות ואישיות למעשים שלה.

ומה עם כל התאבדויות ? וכל הניסיונות התאבדות? הצבא מטייח כי הוא צריך לטייח כדי לשרוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית