הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה|הזמנה מויטהקוסט.

• פותח/ת השרשור mrko102
  • פורסם בתאריך

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
זה מה שהזמנתי מויטה קוסט:
price
NSI Natural Vitamin E -- 1000 IU - 60 Softgels
X2

NSI Advan-C® with Quercetin & Citrus Bio flavonoids -- 1000 mg per serving 180 Capsules X1

NSI Mega EFA® Omega-3 EPA & DHA -- 2.126 g per serving - 240 Softgels
X2

NSI Synergy Once Daily Multi-Vitamin Version 3 -- 60 Capsules
X3

NSI Calcium Magnesium & Vitamin D -- 180 Capsules
X2

החלטתי להזמין מחו"ל מכיוון שאינלי יותר מדי כסף והמחירים בארץ יקרים מאד...
הזמנתי די הרבה כדי שיספיק לי להרבה זמן...
להוסיף משהו?להוריד משהו?
ישלי פה מולטי ויטמין,אומגה 3,ויטמין E,ויטמין C ומגנזיום.
הכל של NSI אחרי ש EMZ הרעיל אותי חחח....
ובמשלוח לבחור DHL?

תודה לעוזרים 😃.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וזה באמת מגיע תוך 8-14 ימי עסקים?
כאילו אני לא אצטרך לחכות חודש נכון?ומה לגבי המוצרים?להוריד?להוסיף?

וואו איזה השפעה 😃 עשית בשכל- זה הכי זול.
מוצרים מעולים רק כמה שאלות:
1) למה ויטמין E? יש אותו במולטי ואני מניח שאתה גם אוכל דיי הרבה (תקן אותי אם אני טועה). - זה ויטמין מאוד מאוד מועיל אך יש מאוד להזהר במינון עודפים שלו כי הוא לא מסיס במים אלא בשמן. וכאן קנית מינון של 1000 ויש עוד במולטי. ככה שהייתי חושב על זה פעמים. זה נראה מיותר למרות שאני תמיד בעד אנטיאוקסידנטים. אם אתה ממש מתעקש הייתי קונה מינון נמוך יותר למרות שאין צורך.
2)למה לא את הויטמין C הפשוט שלהם? יותר זול בהרבה
3)קלציום מגנזיום וויטמין D- למה מוצר משולב? אל תזמין בכלל ויטמין D- יש מספיק במולטי. מגנזיום צריך ואני ממליץ לך ציטראט (במקרה הזה זה חשוב יותר מאשר הסוג של ויטמין C) ואם אתה באמת לא אוכל קלציום אז תקח גם בנפרד.
הפרדה של מוצרים בדרך כלל יותר זולה ויותר מועילה כי אתה קונה חומרים טובים יותר. כמו למשל מגנזיום ציטראט ולא אוקסיד במוצר שאתה הבאת.
כמה אתה חושב שחסר לך סידן בתזונה? אני מאוד בספק אבל הכל יכול להיות.

רואים שאני לא סוכן? אני אפילו מוריד לו את כל מה שלא מחוץ 🤡

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המליצו פה ויטמין E,אז חשבתי שכדאי...אתה אומר לי לרדת ממנו?או פשוט לקנות במינון של 400 mg?
איזה ויטמין C רגיל?Zה מה שראיתי..
לגבי המגנזיום יש משהו אחר שהוא רק מגנזיום של NSI?
לגבי הסידן לא ממש יכול להיות...
כל יום אני אוכל משהו כמו 2-3 פרוסות גבינה צהובה וברוב הימים גם קוטג'+ישלי 2 כוסות חלב בבוקר וכוס אחת אחר הצהריים...כך שאין ממש סיכוי שחסר לי סידן...

המליצו פה ויטמין E,אז חשבתי שכדאי...אתה אומר לי לרדת ממנו?או פשוט לקנות במינון של 400 mg?
איזה ויטמין C רגיל?Zה מה שראיתי..
לגבי המגנזיום יש משהו אחר שהוא רק מגנזיום של NSI?
לגבי הסידן לא ממש יכול להיות...
כל יום אני אוכל משהו כמו 2-3 פרוסות גבינה צהובה וברוב הימים גם קוטג'+ישלי 2 כוסות חלב בבוקר וכוס אחת אחר הצהריים...כך שאין ממש סיכוי שחסר לי סידן...
ויטמין E הייתי יורד. פעם נתקלתי בכמה מחקרים שמצאו נזק בלקיחה קבועה של מעל 500IU. אני לא זוכר כמה אמינים הם היו-זה היה מזמן. וגם ככה במולטי הזה יש מספיק אנטיאוקסידנטים. מקסימום קח מינון של 400. יש שם של חברה אחרת.
ויטמין C רגיל זה זה:
http://www.vitacost.com/NSI-Vitamin-C-1-000-mg-250-Capsules
המגנזיום הכי טוב:
http://www.vitacost.com/NSI-Magnesium-Citrate
הוא יחסית יקר כי הוא ציטראט. אבל זה שווה השקעה לשם שינוי.
ולפי מה שאמרת לא חסר סידן. וסידן יש בעוד דברים חוץ מחלב ככה שנראה לי שאתה מכוסה.
בגדול אתה יכול לתסף גם אם אבץ אם אתה ממש רוצה.

אגב, עוד מוצר נחמד(שהרבה יגידו שהוא יקר וחרטא אבל אחרי חישובים של לקנות את המרכיבים שלו בנפרד מצאתי שזה יוצא אותו מחיר+כל החרטא שהוא מכיל בפנים כבונוס):
http://www.vitacost.com/Dymatize-Z-Force
זה מכיל גם E במינון מספיק טוב, גם אבץ במינון אחלה, גם מגנזיום (אמנם לא ציטראט) , גם B6 שעוזר לספיגת המגנזיום בין היתר וגם מעט מעט ויטמין C.
אני אישית לוקח מולטי של NSI. שתיים/שלוש של זיפורס ועוד מגנזיום רגיל + ויטמין C רגיל בנפרד.
אבל אתה לא חייב לקנות אותו.
יש בו גם כל מיני חרטות חדשות כמו שאתה רואה שכאילו מעודדים ייצור טוסט' ואנבוליות. כמובן שהכל בגדר חרטא אבל לפחות זה חרטא דיי חדיש. (פתחתי אשכול עם שאלות לגבי חומרים אלו ולאף אחד לא היה נסיון בזה ולא ענו לי) אני מדבר על:
Proprietary Anabolic Herbal Blend Tribulus Terrestris Extract (standardized for steroidal saponinis), Mucuna Puriens (seeds standardized for L-Dopa), Polypodium Vulgare (Suma root standardized for 20-Hydroxyecdysone).780 mg*
Lysophosphatidylcholine LPC100 mg*
NAC (N-Acetyl Cysteine)200 mg*

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קריאטין כרגע לא,בהמשך כן,אבקת חלבון אני לא בטוח בגלל הטעם וקפאין לא צריך...
ואני מעדיך לשלם עוד 3 דולרים וללכת על אבץ מחברה מוכרת...

כדאי לקנות 2 אבץ/2ויטמין C/מגנזיום?
או ש-1 יספיק לי?

זה תלוי בך. אם יוצא זול יותר תקנה 2. אני לא חושב שיגיע רגע בחיים שאפסיק לקחת ויטמין C ומגנזיום למשל.
אגב החברה שרן הביא של האבץ גם מוכרת אך זהו סוג אבץ שונה. ולצערי אני לא מבין בסוגים של אבץ כי לא התעניינתי בזה בניגוד למגנזיום. אולי בנצרום יוכל לייעץ לך (?)

• פותח/ת השרשור
טוב אז נחכה לבנצרום...
בכל מקרה אני מעדיך להשקיע את ה-3 דולרים האלו(וכן אני יודע שדולר זה 3.7 שקלים...) ולהיות בטוח...
קריאטין נזמין כבר בפעם הבאה ונקווה שגם אבקת חלבון...

• פותח/ת השרשור
את האמת זה מהכסף שלי,ועכשיו אני מוכר את הגיטרה כך שההורים לא כל כך יעזרו,אבל תהיה בטוח שאני אגיד...

• פותח/ת השרשור
אאאאאאאא.....תנחש? סתם חחחח ההורים שלי...
והחיטוב די חרא הולך.....אני מתחיל שוב והפעם יותר רציני ביום שבת הזה...נקווה שנצליח...
הבעיה היא הריטלין,אני לא רעב בבית ספר ואני לא ממש אוכל את מה שאני צריך ובכל הימים שלי(חוץ משלישי) אני מגיע הביתה בארבע-חמש כך שאם אני יאכל צהריים אני לא אהיה רעב...
בקיצו מסובך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית