הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מערכת האזהרות באתר

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
לא השתמשנו בה ודגלנו במחיקת נושאים/השעיות לזמן קצר, אבל אתם גודלים כמו ג'וקים וכדי לא לאבד שליטה החלטנו להכניס את זה לתוקף רישמי.
מערכת האזהרות פועלת כך:

3 נקודות = השעיה ליומיים
5 נקודות = השעייה לשבוע
8 נקודות = השעייה לצמיתות

לשם השוואה:

ספאם = 1 נקודה
שפה בוטה = 2 נקודות
פירסום לרווח אישי (ללא אישור) = 3 נקודות

למשתמשים חדשים יש תקופת חסד, אבל זה גם תלוי במצב רוח המנהל.

בהצלחה ושימרו על החוקים:
http://www.lbs.co.il/terms.php

אין כמו דיקטטורה! 🤩
תמיד דגלתי.
דמוקרטיה זה לטפשים

כן, זה ברור. השאלה היא אם זה יהיה בוטה מצידי להסביר למישהו שלדעתי הוא מקביל באינטיליגנציה שלו לנעל, למשל.

אני מאמין שהוא מדבר על כל נושא הקללות של ערסים ולייצנים

נערך לאחרונה:
לפי דעתי יש לערוך רשימה של כל מילה שנחשבת בוטה,כדי שלא יהיו שאלות אחר כך...כמובן...

• פותח/ת השרשור
קללות קשות, לומר למישהו שהוא טיפש זה מקובל (בגדר הטעם הטוב), לדוגמה:
אמא שלך זונה וכדומה.

תגדיר ספאם.

משה, בהודעה מעלי עברת על החוק ואל תגיד לי לשם הדגמה, זה לא תירוץ.
שתי נקודות ישר לארה"ב.

• פותח/ת השרשור
להקפיץ אשכול 50 פעם לעצמך, להקפיץ אשכולות מלפני יותר משבועיים - שלושה, לרשום "עוד תגובות"(זה יכול לחרפן אותי), לעשות 500 סמיילים בהודעה, לרשום מיליון פעם את אותה המילה / "חחח" (פי 400)

אבל "חחחחחח" זה כמו LOL רק בעברית, ולרשום LOL ולהמשיך את המשפט בעברית זה גיי בצורה מבישה.

אני עדיין זוכר את ההוא שחטפת עליו קריזה כשהוא אמר "עוד הודעות", וכתבת לו עוד הודעות XD

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לרשום "חחחחחחחחחחחח"
אבל לא לרשום

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכן הלאה.

עוד נקודה על ספאם.
הגעת ל3 נקודות, אני דורש שתושעה ליומיים.

מה עם "קוס אמק" .. זה מקובל?

אם תכתוב את זה בעברית תקנית...
כמו שאבשלום קור נוהג לומר:
מהיום אנא אמור כוס אמק אני חוזר כוס אמק.....ולא קוס אמק....
קוס זה אי ביוון...יא נעל.

השורה האחרונה הנ"ל איננה תקנית....נקודה (רעה) לקצ'וק...

הענין הוא לדעת להבחין מתי יא נעל בה בזמן ומתי זה בא כעלבון...תהיו הגיוניים...
אם מוו קורא לשלד בן זונה כי השלד קרא לו בן שונה שמן זה בסדר...
אבל זה לא בסדר לקלל ככה סתם...

אם תכתוב את זה בעברית תקנית...
כמו שאבשלום קור נוהג לומר:
מהיום אנא אמור כוס אמק אני חוזר כוס אמק.....ולא קוס אמק....
קוס זה אי ביוון...
אבל זה לא בסדר לקלל ככה סתם...

וכּוֹס זה זְכוּכִית ... יא פאוורליפטר ...😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית