אינפוגרפיק האם מחסור בשעות שינה יכול להשפיע לרעה על הרכב הגוף (מסה רזה/מסת שומן)?⁣

אני יודע שזה נמשע מוגזם, וגם אני בטוח שאם אשאל רופאים רובם יגידו שזה לא טוב.. אבל אשמח לדעת למה?

התאוששות יתר ואימון יתר זה דברים שונים, אנשים אפילו לוקחים כל מני חומרים כדי להתאושש יותר

ומן הסתם שינה זה ההתאוששות הכי טובה

כן, אבל תחשוב שאתה במצב סטטי הרבה מאוד שעות ברציפות, ולא מפעיל את השרירים. חלק מתהליך הריפוי של השרירים זה גם להזרים אליהם דם...
בקיצור 7-9 שעות, לדעתי גג 10 זה סביר. מעבר לזה אני לא חושבת שיש תרומה נוספת...
למה, אתה ממש עייף? :0
כי אולי זה מצביע על בעיה אחרת...

כן, אבל תחשוב שאתה במצב סטטי הרבה מאוד שעות ברציפות, ולא מפעיל את השרירים. חלק מתהליך הריפוי של השרירים זה גם להזרים אליהם דם...
בקיצור 7-9 שעות, לדעתי גג 10 זה סביר. מעבר לזה אני לא חושבת שיש תרומה נוספת...
למה, אתה ממש עייף? :0
כי אולי זה מצביע על בעיה אחרת...

יש היגיון במה שאת אומרת.. מצד שני אחרי 17 שעות שינה אני קם חדש... כאבי גב מהאתמול כבר אינם, חצקונים נעלמים, האנרגיה מטורפת במהלך היום.. והכי חשוב אני מעלה משקלים כל אימון..

ואני לא יישן 17 שעות מתוך 24 חחח אם אני יישן 17 שעות זה כי הייתי עיר 20-24 שעות רצוף לפני כן (אין לי יום ולילה)

יש היגיון במה שאת אומרת.. מצד שני אחרי 17 שעות שינה אני קם חדש... כאבי גב מהאתמול כבר אינם, חצקונים נעלמים, האנרגיה מטורפת במהלך היום.. והכי חשוב אני מעלה משקלים כל אימון..

ואני לא יישן 17 שעות מתוך 24 חחח אם אני יישן 17 שעות זה כי הייתי עיר 20-24 שעות רצוף לפני כן (אין לי יום ולילה)

אז הנה כשל שאתה צריך לטפל בו 🤣
הרבה עותר בריא וטוב לישון 16/8 מאשר 24/17.
לדעתי גם תרגיש יותר אנרגטי ובאופן כללי עם פחות כאבים ומחלות חחח

אז הנה כשל שאתה צריך לטפל בו 🤣
הרבה עותר בריא וטוב לישון 16/8 מאשר 24/17.
לדעתי גם תרגיש יותר אנרגטי ובאופן כללי עם פחות כאבים ומחלות חחח

הלוווואי והייתי יכול, אבל לא מסתדר עם העבודה..

בכל מקרה יחס 24/17 הרבה יותר גדול מיחס 16/8 😃

מה גם שזה נותן לי לאכול יותר ב"יממה" חחח

הלוווואי והייתי יכול, אבל לא מסתדר עם העבודה..

בכל מקרה יחס 24/17 הרבה יותר גדול מיחס 16/8 😃

מה גם שזה נותן לי לאכול יותר ב"יממה" חחח

אבל יוצאים מנקודת הנחה שמלכתחילה אין צורך בככ הרבה שינה ☝️
כנראה הגוף נכנס למצב שהוא ממש מותש....

קראת את שקופית מספר 4?
קראתי הכל, אתה מתכוון לשקופית שלוש שבמחקר השני יש 36?
אני שואל לא כדי לתקוף, אין בעינך מספר מינימלי של אנשים בשביל אמינות למחקר כזה(בוא נעזוב את השני ונניח ש36 זה מספיק) ?

קראתי הכל, אתה מתכוון לשקופית שלוש שבמחקר השני יש 36?
אני שואל לא כדי לתקוף, אין בעינך מספר מינימלי של אנשים בשביל אמינות למחקר כזה(בוא נעזוב את השני ונניח ש36 זה מספיק) ?

התמונה האחרונה, במסקנה זה בדיוק מה שכתוב.

התמונה האחרונה, במסקנה זה בדיוק מה שכתוב.
כן. יש איזה מספר משתתפים כלשהו שממנו מחקר נחשב אמין יותר או פחות או שזה רציף ותלוי סיטואציה לחלוטין?

@Mike, אולי אני לא הייתי ברור מספיק, אני לא שואל לגבי הסיכום שלך. אני שואל באופן כללי פר מחקר בתחום הזה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מחקר ״טוב״ יהיה עם משהו כמו 1000 איש
אבל זה לא ישים בתחום התזונה והאימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית