הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם וויטמין e באמת יכול לעצור סימני מתיחה

מצב
השרשור נעול

itayprz

משתמש פעיל
302
1
נק' מוניטין:
18
302
1
יש לי הרבה סימני מתיחה , בשתי הידים בין הכתף ליד קידמית יש לי,
וכבר עכשיו שמתי לב שביד סימן אחד נפתח לי ודם טיףטפ קצת משם לא שזה מפחדיד אותי
אבל עכשיו אני רוצה להעלות עוד 10-15 קילו בחודשיים הקרובים ואני לא רוצה לחשוב מה יהיה לי אז,

אז יש איזה שהיא אמת שאם לוקחים וויטמין e זה יכול למנוע שלא יהיה ?

יש לי הרבה סימני מתיחה , בשתי הידים בין הכתף ליד קידמית יש לי,
וכבר עכשיו שמתי לב שביד סימן אחד נפתח לי ודם טיףטפ קצת משם לא שזה מפחדיד אותי
אבל עכשיו אני רוצה להעלות עוד 10-15 קילו בחודשיים הקרובים ואני לא רוצה לחשוב מה יהיה לי אז,

אז יש איזה שהיא אמת שאם לוקחים וויטמין e זה יכול למנוע שלא יהיה ?

למה להעלות כל כך הרבה שומן ?

משחה עם ויטמין E ,כן.
ד"א בלתי אפשרי בצורה טבעית כמתאמן לא מתחיל לעלות יותר מחצי קילו - קילו שריר נקי בחודש אלא אם אתה בעל גנטיקה יוצאת דופן.

• פותח/ת השרשור
משחה עם ויטמין E ,כן.
ד"א בלתי אפשרי בצורה טבעית כמתאמן לא מתחיל לעלות יותר מחצי קילו - קילו שריר נקי בחודש אלא אם אתה בעל גנטיקה יוצאת דופן.
אה כאילו רק משחה כדורים עם וויטמין e לא יעזרו ?
ואני רוצה לעשות מסה מלוכלכת יחסית , בינתיים אני עולה ככה בחודשיים האחרונים ואני סבבה לא העלתי כל כך הרבה שומן.

קשור , ולא צריכה של ויטמין E לא ממש תועיל אלא משחה עם ויטמין E

יכול ליהיות יש במשחות האלה חומרים אחרים אני לא חושב שהויטמין עצמו יהיה זה שיתן את הפעולה הזאת.🙄

זה קצת הוכח שויטמין E תורם לא רק לסימני מתיחה אלא בכלל בעיות עור בצורת משחה...
נסה תראה תקופה, אם כבר יש סימני מתיחה הדבר היחידי שנשאר לעשות (כמעט חוץ מלייזר) זה ללכת להשתזף מניסיון זה כמעט מוריד את כל הסימני מתיחה(הופך אותם לחלק מהצבע של הגוף) וממש לא רואים את זה יותר (אין ורוד)

זה קצת הוכח שויטמין E תורם לא רק לסימני מתיחה אלא בכלל בעיות עור בצורת משחה...
נסה תראה תקופה, אם כבר יש סימני מתיחה הדבר היחידי שנשאר לעשות (כמעט חוץ מלייזר) זה ללכת להשתזף מניסיון זה כמעט מוריד את כל הסימני מתיחה(הופך אותם לחלק מהצבע של הגוף) וממש לא רואים את זה יותר (אין ורוד)
=/ כולי מתמלא זה ממש הורס לי תגוף נמאס לי אני שוקל לעשות לייזר כמה זה צריך לעלות?

תלך היא תביא לך כבר משהו, לא מבין מה אתם בוכים כולה סימני מתיחה אפשר לחשוב

יש "מרפאה" ויש "מרפאה" כמו שאמרתי זה מאוד תלוי בחומרת המצב אם יש לך איזה פס מסכן ואתה בוכה ממנו אז כן זה יעלה 5 אלף אם יש לך בכמה מקומות שונים בגוף וזה ממש נראה לעין זה כבר יותר, שוב זה ממש דפוק לעשות ניתוח על כאלו שטויות לך תשרוף את עצמך באיזה מיטת שיזוף או משהו יהיה יותר יעיל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית