עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאיזה פרוטוקול אתה מתכוון? הפרוטוקול פציעות הנעוץ?חודש וחצי אני בית בגלל דלקת בשורש כף היד
שלא עברה בגלל שבילדות הייתי מלא במחשב :\(פגע במפרק)
קראתי את הפרוטוקול, יש לי 3.5 חודשים עד לצבא...
וזהו חוזר להתאמןןן איזה כיף!!!
טיפים מישהו? 🤪
כן מה שבנעוץ,
ובעיקרון יד ימין בעייתי בגלל התנוחה של היד כשהיד על העכבר,
זה הפעיל לחץ מצטבר על המפרק.
דווקא שמעתי על זה כמה פעמים, שלגיימרים מכורים יש בדרך כלל בעיה במרפק של כף היד בגלל חוסר התזוזה או משהו בסגנוןטוב דבר ראשון אני לא רואה איך המחשב גרם לך את הבעייה, דבר שני הפרוטוקול הנעוץ זה לפציעות שריר, לא לפציעות גידים ומפרקים.
דווקא שמעתי על זה כמה פעמים, שלגיימרים מכורים יש בדרך כלל בעיה במרפק של כף היד בגלל חוסר התזוזה או משהו בסגנון
גם לי זה קרה אבל לא בקנה המידה שלך, פשוט תנסה להתאמן כרגיל, PC אני לא הייתי עושה כי מספיק שפעם אחת לא תתפוס את המוט טוב וזה יחזור, לחיצות הן לשיקולך אבל תוודא שאתה לוחץ נכון.בעיקרון יד ימין בעייתי בגלל התנוחה של היד כשהיד על העכבר,
זה הפעיל לחץ מצטבר על המפרק.
גם לי זה קרה אבל לא בקנה המידה שלך, פשוט תנסה להתאמן כרגיל, PC אני לא הייתי עושה כי מספיק שפעם אחת לא תתפוס את המוט טוב וזה יחזור, לחיצות הן לשיקולך אבל תוודא שאתה לוחץ נכון.
פאוור קלין, אם אתה צריך הסבר אז סביר להניח שלא היית עושה אותו בכל מקרה.לחיצות חזה? אני כנראה מחליף את התרגיל האהוב 😵
PC?הסבר?
פאוור קלין, אם אתה צריך הסבר אז סביר להניח שלא היית עושה אותו בכל מקרה.
במה אתה מתכנן להחליף את לחיצת החזה? התרגיל היחיד שאני מכיר שלא מפעיל את אותו הלחץ על המפרק הוא שכיבות שמיכה על אגרופים (אפשר לשים משקולות בתיק גב).סביר הניח...
פשוט חיטוב פול בודי ל3 חודשים...
ואז הצבא יעשה את שלו :\
תודה אחי