הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נכנסתי לחודש שני של חיטוב, איך זה עובד ההמשך?

WORKHARD

משתמש מתחיל
104
26
נק' מוניטין:
65
104
26
אהלן

נכנסתי לחודש השני בתהליך החיטוב שלי(חיטוב ראשון שלי), התחלתי במשקל 88 ואני עכשיו 84.3 נכון להיום בבוקר, אני על אותו תפריט וקלוריות מהיום הראשון לא נגעתי בו,
השאלה שלי היא כזו-מתי ובאיזה שלב אני מוריד את הפחמימות בתפריט? יש לציין שאני יורד בלי לגעת בשום דבר בתפריט אבל עדיין יש בטן ועוד דברים שמפריעים לי

אהלן

נכנסתי לחודש השני בתהליך החיטוב שלי(חיטוב ראשון שלי), התחלתי במשקל 88 ואני עכשיו 84.3 נכון להיום בבוקר, אני על אותו תפריט וקלוריות מהיום הראשון לא נגעתי בו,
השאלה שלי היא כזו-מתי ובאיזה שלב אני מוריד את הפחמימות בתפריט? יש לציין שאני יורד בלי לגעת בשום דבר בתפריט אבל עדיין יש בטן ועוד דברים שמפריעים לי
ירדת את ה4 קילו לאורך כל החודש בקצב דומה?
כנראה שרוב מה שירדת זה נוזלים של התחלה ובקרוב תתחיל ירידה בקצב של הירידה או עצירה, ברגע שתעצור או הירידה תיהיה איטית מידי תתחיל לקצץ קלוריות

אהלן

אתה לא צריך בשום שלב. רוב מה שירדת זה נוזלים. אם אתה תיתקע תרד בקלוריות.
אתה מתאמן ואוכל לפחות פי 2 חלבון ממשקל גופך? (רק רוצה לוודא.)
אם אתה לא מבצע את 2 העקרונות שרשמתי למעלה אתה תרד גם במסת השריר ולא רק במסת השומן.

אהלן

אתה כולה חודשיים בחיטוב, אל תצפה לתוצאות משמעותיות. חלק מהירידה גם ככה נובעת מנוזלים. וכמו שכבר אמרו, אם אתה ממשיך לרדת אז אין טעם לקצץ בשום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית