הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחות בבית ספר

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
טוב יש לי בעיה במסה לפני שאני מתחיל בבית אין בעיה לאכול וכל זה אבל בבית ספר לפעמים מסיימים מאוחר.
מה לקחת איתי ? מה לאכול?
אני גם קונה הרבה בקפיטריה שזה יכול להיות טוב.
אבל בכללי מה?

אני לוקח איתי
100 גבנ"צ + קוטג' + ירקות
300 גרם בקר + טחינה + ירקות

את הגבינות אני אוכל תוך שעתיים ואת הבשר אחרי 6 שעות בערך (הוא בבוקר קפוא ומפשיר במהלך היום - כן אני מגעיל אני יודע)

אני במסה הייתי לוקח מלא לחמניות עם טונה, פסטרמה, גבנ''צ,גבינות.
ובקופסא איזה ארוחת צהריים כמו בשר ופחמימה או משהו בסגנון.

אם אני ביום רגיל (8 שיעורים) אני מביא 5 סנדוויצ'ים או מתי שיש כסף אני הולך לחנות ליד וקונה בגט עם 200 גרם פסטרמה או משהו.
ביום ארוך (10 שיעורים) אני מביא בדרך כלל שניצלים או בשר עם אורז או קוסקוס ושטויות כאלה בקופסא.

5 פיתות
פיתה 1-גבינה צהובה
פיתה 2-גבינה לבנה
פיתה 3-נקניק סלמי
פיתה4-פסטרה
פיתה 5(אם בכלל תוכאל לאכול את הפיתה הזאת) מה שתרצה אולי טונה
תאמין לי ככה אתה מוסודר חבל לך על הזמן בבית ספר

• פותח/ת השרשור
אתם אשכרה מכונות אכילה אה?
5 פיתות? 300 גרם בשר חח?
וואלה אני ינסה בהתחלה כמה שיותר ויתקדם. יביא לבצפר בקופסאות אורז וכל זה. אני כולה בן 14 חחח

5 פיתות
פיתה 1-גבינה צהובה
פיתה 2-גבינה לבנה
פיתה 3-נקניק סלמי
פיתה4-פסטרה
פיתה 5(אם בכלל תוכאל לאכול את הפיתה הזאת) מה שתרצה אולי טונה
תאמין לי ככה אתה מוסודר חבל לך על הזמן בבית ספר
למה מה זה פה טיול שנתי?

אני 2 פיתות עם חצי חבילה של חמאת בוטנים
שיבורך מי שהמציא אותו

לדעתי להביא קופסאות של אורז וחזה עוף לבית ספר זה OVER מכל כיוון, אתם תיהיו מוזרים, לא מספיק שאתם כבר מוזרים? (עכשיו יבואו כל האלו "למי אכפת אחי, העיקר המסה", לא תגיעו ככה רחוק)

יאפ. פיתה לכל הפסקה.
לקחת קופסא עם אוכל לפי דעתי זה התאבדות, אפילו בעבודה שהיה לי מיקרו וזה ויכלתי לחמם אוכל הייתי נחנק איתו, פיתות נותנות פחות או יותר פתרון להכל, גם לחשק המתוק שתוקף באמצע היום אפשר להכניס איזה שוקולד\ריבה\חלווה, תמיד אחלה 😃

• פותח/ת השרשור
לדעתי להביא קופסאות של אורז וחזה עוף לבית ספר זה OVER מכל כיוון, אתם תיהיו מוזרים, לא מספיק שאתם כבר מוזרים? (עכשיו יבואו כל האלו "למי אכפת אחי, העיקר המסה", לא תגיעו ככה רחוק)
אז בעצם לאכול פיתות, אפשר גם באגטים קטנים עם משהו? טונה, חביתה וכל זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית