הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בנושא

Adam12345

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן אני בן 22 ומתאמן כבר כמה שנים, מרגיש שאני די קרוב לפונטציאל של הגוף שלי בתור "טבעי"
וחושב להתחיל סייקלים, לא להתחרות וכאלה אלא בישביל עצמי כדי לחצות את הגבול והמשיך להתקדם..
השאלה שלי היא מה קורה אחרי שאני מסיים סייקל ועושה PCT כמו שצריך מה אז ? נגיד ועליתי בסייקל 3-4 קילו שריר כמה מהם ישארו לאחר הPCT? במידה ואוכל נכון ואשקיע באימונים.. והאם אהיה חייב לעשות עוד סייקל כדי להמשיך להתקדם ובעצם אכנס ללולאה לא נגמרת של סייקל/PCT ? כי בסופו של יום אני לא רוצה כל החיים להזריק אבל באמת רוצה להתקדם ויודע שזה לא אפשרי להראות מטורף בתור אדם טבעי .. האם ברגע שאפסיק עם החומרים ארד חזרה ? או שיהיה לי "שאריות" ואוכל להמשיך להתקדם ?

כתבת שאתה לא עובד ידיים שאלתי למה
כי בשנתיים האחרונות, המטרה היחידה של האימונים שלי זה פאוורליפטינג.
ואני לא רואה צורך באימון ידיים למטרה הזאת, ואימון ידיים אפילו יפריע לי.

אם לוקחים מלא הורמון גדילה וכאלה או תחליפים שלו אפילו לתקופה מאוד ארוכה
הביצים שלך והpct וכל זה, אתה תהיה בסדר בקטע הזה, נכון?
לא ממש הבנתי את השאלה ועדיין יש לי תשובה -
לא

אין מצב שתסביר את השאלה בצורה אחרת שהתשובה אליה היא לא - לא
זה העבודה שלהם,הפ חייבים להראות הכי טוב,בנוסף כל אלה שמצליחים רובם אם גנטיקה מאוד טובה
זה לא העבודה שלהם .
הם קודם מחליטים שגוף כזה הם רוצים ואז מגלים שיש בזה הרבה כסף מפירסום .. או עוד כל מיני קומבינות .

אם זה לא יפריע, אז פשוט אין לי זמן.
זה אימון של 3 שעות ממוצע.
בוא ניתן דדליפט ביחד
לא

זה לא העבודה שלהם .
הם קודם מחליטים שגוף כזה הם רוצים ואז מגלים שיש בזה הרבה כסף מפירסום .. או עוד כל מיני קומבינות .
כולם רוצים להראות טוב,99 אחוז לא מגיעים לרמה הנדרשת

אכן .
99% שהולכים בדרך החומרים (הלא מפורסמת) של Athlaen-X מגיעים לאותו מראה , הוא לא מיוחד ואפילו מתחת .
כאילו שגוף זה רק חומרים? גנטיקה מבנה שרירים ואפילו הפנים משפיעים על הפופולריות של דוגמן פיטנס מסוים,תוכן גם קובע

תוכן גם קובע
זה לרוב לא אחריות של אותו דוגמן, אולי בשלבים ראושנים.
בעזרת כוח רצון והרבה חומרים אתה תתעלה על רוב המחסרוים גנטיים, יש הרבה דוגמאות לאנשים כאלה בתעשיה. דווקא האלה שלא התחילו עם מטען גנטי חזק, רואים אותם הופכים הרים כדי להגיע למטרות שלהם.
ואפילו הפנים
זה כן, חן וכריזמה בהחלט יכולים להשפיע

זה לרוב לא אחריות של אותו דוגמן, אולי בשלבים ראושנים.

בעזרת כוח רצון והרבה חומרים אתה תתעלה על רוב המחסרוים גנטיים, יש הרבה דוגמאות לאנשים כאלה בתעשיה. דווקא האלה שלא התחילו עם מטען גנטי חזק, רואים אותם הופכים הרים כדי להגיע למטרות שלהם.

זה כן, חן וכריזמה בהחלט יכולים להשפיע
פנים וגובה נכללים גם בגנטיקה,אסתטיקה ופרופורציןת גם,גם על חומרים עובדים קשה

פנים וגובה נכללים גם בגנטיקה,אסתטיקה ופרופורציןת גם,גם על חומרים עובדים קשה
גובה זה לא כל כך עקרוני, פנים משפצים היום כמו כלום.
ובהחלט אחי שצריך לעבוד קשה ולוותר על הרבה דברים בחיים. זה נכון לא רק לגבי בניית גוף 😃

כאילו שגוף זה רק חומרים? גנטיקה מבנה שרירים ואפילו הפנים משפיעים על הפופולריות של דוגמן פיטנס מסוים,תוכן גם קובע
יופי תודה לך .
חיזקת לי את הטענה : אז Athlaen X הוא ממש קטן גנטיקה גרועה ומכוער ועם חיי שני עשורים על חומרים מלהיב את הקהל .
בגלל שהגנטיקה גרועה הוא ניראה כאילו זה סתם טבעי והוא עשה את זה כמו שהוא אומר בכוחות התזונה והאימונים המיוחדים שהוא מספר עליהם .
בגלל שהוא מכוער גורם לאנשים רגילים בבית להתחבר אליו ולהגיד הינה בן אדם רגיל הצליח גם אני יכול .

לא

זה לא העבודה שלהם .
הורמון גדילה גורם להשבתה??

גובה זה לא כל כך עקרוני, פנים משפצים היום כמו כלום.
ובהחלט אחי שצריך לעבוד קשה ולוותר על הרבה דברים בחיים. זה נכון לא רק לגבי בניית גוף 😃
1.80
יופי תודה לך .
חיזקת לי את הטענה : אז Athlaen X הוא ממש קטן גנטיקה גרועה ומכוער ועם חיי שני עשורים על חומרים מלהיב את הקהל .
בגלל שהגנטיקה גרועה הוא ניראה כאילו זה סתם טבעי והוא עשה את זה כמו שהוא אומר בכוחות התזונה והאימונים המיוחדים שהוא מספר עליהם .
בגלל שהוא מכוער גורם לאנשים רגילים בבית להתחבר אליו ולהגיד הינה בן אדם רגיל הצליח גם אני יכול .
תוכן לא קובע כלום.
כל סיני מטומטם ממציא היום "תכנית 6 שלבים ל8 ריבועים ב10 שבועות" ואם הוא נראה טוב אז מאמינים לו.
רוב החברה אם המלא עוקבים זה חברה שמפורסמיפ ביוטיוב

הורמון גדילה גורם להשבתה??
אה עשית שם סלט שלא הבנתי .
יפה סידרת את השאלה למצב שאתה צודק התשובה היא - לא
הורמון גדילה אתה יכול לקחת כל החיים אין לו קשר לטוסטרון .
התופעות לוואי שלו הם אחרות . מי שמצליח להתחמק מהתופעות לוואי יכול להמשיך לקחת שנים .

אה עשית שם סלט שלא הבנתי .
יפה סידרת את השאלה למצב שאתה צודק התשובה היא - לא
הורמון גדילה אתה יכול לקחת כל החיים אין לו קשר לטוסטרון .
התופעות לוואי שלו הם אחרות . מי שמצליח להתחמק מהתופעות לוואי יכול להמשיך לקחת שנים .
אינסולין?

יש פרוטוקול מסויים לאינסולין?
נגיד מישהו יושב על mk677 או הורמון גדילה ההזרקות תקופה וזה נותן תוצאות
יש הוראות לאינסולין? חוץ מלהסתובב עם צנצנת דבש בכיס כל הזמן למקרה שיהיה נפילת סוכר ובלגנים

mk677 והורמון גדילה יתנו לך תוצאות לגמרי שונות. תחשוב שmk677 רק מפעיל רצפטורים שאמורים לגרום לעליה בהורמון גדילה, כאשר גוף תמיד יכול לווסת את מספר של אותם רצפטורים ואז גם אם תיקח 100מג mk677 שום דבר לא ישתנה.
להורמון גדילה יש תופעות גם לוואי, הם פשוט פחות בולטים בטווח הקצר בניגוד לסטרואידים. הכי נפוצים זה סוכרת וסרטן, כאשר סוכרת מופעה בגלל הורמון גדילה מוריד הפרשה של אינסולין ומעלה תנגודת של הרקמות לאינסולין. אז אתה מזריק אינסולין חיצוני ועוד יותר מעלה תנגודת של רקמות לאינסולין (זה כמה האינסולין באמת עובד), וככה בהפשטה מגיעים לסוכרת מסוג 2 (סוכרת של מבוגרים בעם). במקרים יותר נדירים עם כל הפעולות האלה אתה הורס את הלבלב שלך וככה מגיעים לסוכרת מסוג 1 (סוכרת נעורים בעם). כמובן אפשר להוסיף לזה איכות של הורמון גדילה, כי רוב האנשים לא קונים רפואי בגלל מחיר מאוד מאוד גבוה. הורמון גדילה קשה לסנטז, זאת מולקולה ענקית בהשוואה לכל נגזרות של טסט ויכולה לגרום לתגובה אלרגית בגוף, אם הפיקו אתה לא טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית