הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בנושא

Adam12345

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן אני בן 22 ומתאמן כבר כמה שנים, מרגיש שאני די קרוב לפונטציאל של הגוף שלי בתור "טבעי"
וחושב להתחיל סייקלים, לא להתחרות וכאלה אלא בישביל עצמי כדי לחצות את הגבול והמשיך להתקדם..
השאלה שלי היא מה קורה אחרי שאני מסיים סייקל ועושה PCT כמו שצריך מה אז ? נגיד ועליתי בסייקל 3-4 קילו שריר כמה מהם ישארו לאחר הPCT? במידה ואוכל נכון ואשקיע באימונים.. והאם אהיה חייב לעשות עוד סייקל כדי להמשיך להתקדם ובעצם אכנס ללולאה לא נגמרת של סייקל/PCT ? כי בסופו של יום אני לא רוצה כל החיים להזריק אבל באמת רוצה להתקדם ויודע שזה לא אפשרי להראות מטורף בתור אדם טבעי .. האם ברגע שאפסיק עם החומרים ארד חזרה ? או שיהיה לי "שאריות" ואוכל להמשיך להתקדם ?

אם אתה חושב להשתמש בGH אל תגיע להשתמש באינסולין , במינון רגוע של GH מתחת ל6iu אפשר לווסת את הרמות סוכר בגוף עם מטמורפין , ואפילו עם תוסף ברברין .
אלה אם כן אתה מתכוון להכניס 15iu אז תשיג אינסולין .

לא .
יש חבר קרוב עם GH 4iu כבר חצי שנה ולא משתמש בכלום לווסת סוכרים 🙁🫤 אומר הכל סבבה .

טוב, מקווה שהוא לפחות עושה בדיקות דם פה ושם. שיקנה בסופרפארם מכשיר ביתי לבדיקת סוכר, זה עולה 100 שקל וצריך רק דקירה באצבע.
מה שהוא עושה לעצמו אולי עוזר לו בחיטוב, אבל מקדם אותו לסוכרת

אם אתה חושב להשתמש בGH אל תגיע להשתמש באינסולין , במינון רגוע של GH מתחת ל6iu אפשר לווסת את הרמות סוכר בגוף עם מטמורפין , ואפילו עם תוסף ברברין .
אלה אם כן אתה מתכוון להכניס 15iu אז תשיג אינסולין .
אם אתה מתכנן לשבת עליו או על mk677 תקופה ארוכה של לפחות חצי שנה
במקרה כזה יש עניין לקחת אינסולין פה ושם כדי לתת מנוחה ללבלב או שזה mk ולא IU אמיתי אז אין קשר?
אשמח שתסגור לי את הפינה בנושא אח

עדיף לקנות מד סוכר וכל 1 שידע מה זה עושה לו לסוכר כמה ומתי . .
לנסות להתחמק מאינסולין בעזרת מפחיתי סוכר - מטמורפין , ברברין , אירובי כאסחני .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית