אני לא מסכים איתך, אבל זה בסדר שזאת דעתך. עם זאת, קח בחשבון שאם אתה לא הולך להצביע, אנשים אחרים שמצביעים למפלגות שתומכות בטרור או מפלגות אחרות שכנראה (מבחינתך) גרועות אפילו יותר מהליכוד וכחול לבן, יחליטו בשבילך.נו, מה שלום כל מצביעי כחול לבן שבטוחים שהמועמד שלהם הוא צח כשלג? איך הבדיקה המשטרתית בפרשת המימד החמישי אחרי הבחירות תשפיע על הבחירה שלכם? גם אתם תשתמשו בסיסמאות של מצביעי הליכוד?
ומה עם ההתחמקות מאותו עימות פוליטי שהוא רכב עליו במשך שני סבבי בחירות בטענה שיש לו המון שאלות קשות לשאול את ביבי? פתאום נגמרו לו השאלות?
אני גם הפעם לא אלך להצביע ומבחינתי גם הליכוד וגם כחול לבן זו נבלה וזו טריפה אבל וואו, הרבה זמן לא ראיתי נער פוסטר ריק מתוכן כמו בני גנץ.
על אף הסלידה שלי מביבי משלל סיבות אי אפשר להתעלם מההישגים המדיניים שהשיג במהלך הקריירה הפוליטית שלו, בני גנץ הוא פשוט כלום ושום דבר, סיסמאות בלי סוף ובלי שום אג'נדה פוליטית ועמוד שדרה, הרבה זמן לא ראיתי איש שכל מה שהוא מוכר מסתכם ב"אני לא מישהו אחר". מדהים בעיניי איך הוא מצליח לזרות חול בעיניהם של כל כך הרבה אנשים שמונעים משנאת המן ולא מאהבת מרדכי.
מרתיח את הדם לראות איזה ליצנים עומדים בראש הפוליטיקה הישראלית, ואני מוכן לשים את הראש שלי על גיליוטינה שיהיה גם סבב רביעי.
בקיצור, אם כל המפלגות מבחינתך גרועות בדיוק באותה מידה, אל תלך להצביע. אבל אם לפחות אחת, גרועה לפחות קצת פחות מהאחרות, יהיה חכם מצידך ללכת ולהצביע לה.