הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2020

רק ביבי.

קבצים מצורפים

• IMG_20200302_120451.jpg
    IMG_20200302_120451.jpg
    KB 67.3 · צפיות: 37
בדיוק חזרתי מהמכון שלי כדי לגלות שהוא סגור בגלל הבחירות למרות שלא הודיעו כלום ולא אמרו שום דבר, רק אצלי זה היה ככה?
אם חשבתי שאני שונא את ביבי וגנץ עד עכשיו...
סעמק

לפי המדגמים, התוצאות נראות די עגומות לגוש המרכז שמאל. זה הולך להיות על חודו של מנדט, ככה זה נראה. למרות הכל, זוהי דמוקרטיה וצריך לכבד אותה.

לסיכום, אני צריך להיות שמח שאני כבר לא תושב ישראל... אני צופה גל נוסף של ירידה מהארץ אם תוקם ממשלת ימין-חרדים שוב. אבל (!) לא לשכוח שביבי היה בבחירות מועד א׳ עם 60 ח״כים ושום דבר לא קרה.

נראה מה יהיה הפעם, יש לי הרגשה שיערקו מגוש המרכז-שמאל בשביל איזה תפקיד נכסף.

לפי המדגמים, התוצאות נראות די עגומות לגוש המרכז שמאל. זה הולך להיות על חודו של מנדט, ככה זה נראה. למרות הכל, זוהי דמוקרטיה וצריך לכבד אותה.

לסיכום, אני צריך להיות שמח שאני כבר לא תושב ישראל... אני צופה גל נוסף של ירידה מהארץ אם תוקם ממשלת ימין-חרדים שוב. אבל (!) לא לשכוח שביבי היה בבחירות מועד א׳ עם 60 ח״כים ושום דבר לא קרה.

נראה מה יהיה הפעם, יש לי הרגשה שיערקו מגוש המרכז-שמאל בשביל איזה תפקיד נכסף.

תוצאות מדגם עדכניות מורידות את גוש הימין ל59.
לא מרחם על מי שיערוק מגוש המרכז/שמאל.

מה היה רשום לפני, זה לא מראה לי חח.
רשמתי בטעות כחולות במקום כפולות אבל הבנת.
לשאלתך, בפעם הקודמת המעטפות הכפולות היו יותר לטובת גנץ.
במצב הנוכחי בו גוש הימין עומד על כ60 מנדטים, סביר להניח שהוא יעלה, שכן סדר הגודל של כמות המצביעים במעטפות הכפולות עומד על כ150 אלף מצביעים פחות או יותר..

רשמתי בטעות כחולות במקום כפולות אבל הבנת.
לשאלתך, בפעם הקודמת המעטפות הכפולות היו יותר לטובת גנץ.
במצב הנוכחי בו גוש הימין עומד על כ60 מנדטים, סביר להניח שהוא יעלה, שכן סדר הגודל של כמות המצביעים במעטפות הכפולות עומד על כ150 אלף מצביעים פחות או יותר..

לפי תוצאות המדגם האחרון, גוש הימין נמצא על 59.
וכן הבנתי אותך לגבי המעטפות חח לכן לא שמתי לב מה תיקנת חחח.

אני אישית הבאתי 5 מצביעים במעטפות כפולות, היום זה מאוד פופולרי לא להצביע בקלפי שלך.

סיכום, אני צריך להיות שמח שאני כבר לא תושב ישראל...

סתם שאלה, אם כל מדד נסק ועלה ב10 שנים של שנות נתניהו, למה צריך להיות עצוב?

אגב, מספר היורדים מהארץ רק צנח בעשור של נתניהו (פונקציה של המצב הכלכלי המצוין), ככה שגם פה אתה מפספס
אני אישית הבאתי 5 מצביעים במעטפות כפולות, היום זה מאוד פופולרי לא להצביע בקלפי שלך.
ימין עם 58 אפילו ונתניהו ראש ממשלה, לא נראה לי שהבנתם שהפסדתם.
upload_2020-3-3_1-59-55.png

??
כי הליכוד "נניח" ירדו מ37 ל36 כחול לבן נגיד יעלו מ32 ל33, הליכוד המפלגה הגדולה, ואף אחד לא מוכן ללכת למערכת בחירות רביעית כי היא רק תחזק את נתניהו עוד יותר.

בקיצור, אם אתם רוצים איי פעם לעלות לשלטון ולהוות אלטרנטיבה, אתם צריכים קודם כל להתחבר למציאות ולהכיר בהישגים של נתניהו, ואז להסביר איך ולמה אתם תעשו לפחות טוב כמוהו.
אחרת, אין עתיד
משחק כדורגל
רק בכדורגל מפסידים?
לא שמעת על נאומי ניצחון? ונאומי הפסד? אולי תסביר להם שזה לא משחק כדורגל 🤣
עכשיו אני אגיד עוד משהו, ואם צריך אני אעלה תצלומי מסך אחרי שערוך קצת שמות החוצה ופרטים שיכולים לפגוע בפרטיות שלי, אבל כחלק מהניסיון לשכנע אנשים להצביע לנתניהו ולזנוח את כחול לבן, אני אשכרה הראתי להם טיעונים של MASTERSPLITTER כדי שהטימטום והרדידות יוכיחו שהדרך של כחול לבן והמצביעים שלה הם אסופת רק לא ביבי עם אפס רציונאל.

אז Mastersplitter, מודה לך

סתם שאלה, אם כל מדד נסק ועלה ב10 שנים של שנות נתניהו, למה צריך להיות עצוב?

אגב, מספר היורדים מהארץ רק צנח בעשור של נתניהו (פונקציה של המצב הכלכלי המצוין), ככה שגם פה אתה מפספס

ימין עם 58 אפילו ונתניהו ראש ממשלה, לא נראה לי שהבנתם שהפסדתם.
צפה בקובץ המצורף 53665
חד משמעית ניתן לזקוף לנתניהו הישגים, אבל אתה מבין שרוב ״ההישגים״ קרו עקב גידול באוכלוסייה ובידי פוליטיקאים אחרים שהם לא נתניהו, כן?

חד משמעית ניתן לזקוף לנתניהו הישגים, אבל אתה מבין שרוב ״ההישגים״ קרו עקב גידול באוכלוסייה ובידי פוליטיקאים אחרים שהם לא נתניהו, כן?

אפשר להתווכח על זה, ויש קייס חזק שאתה טועה אבל 99% ממצביעי כחול לבן לא מודים שיש לנתניהו הישגים, אלא מספרים שהמדינה מתפוררת ושנתניהו הוא ארדואן.

לכן הפסדתם.

רדידות

רק בכדורגל מפסידים?
לא שמעת על נאומי ניצחון? ונאומי הפסד? אולי תסביר להם שזה לא משחק כדורגל
באפריל 2019 נתניהו נאם נאום ניצחון הסטרי, ואז הבין שלא... הולכים לסיבוב שני.

הליכוד המפלגה הגדולה
בספטמבר 2019 כחול לבן הייתה המפלגה הגדולה, אז מה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית