הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית HST בחיטוב

מר לטיסימוס

Übermensch
10,536
63
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,250
10,536
63
מישהו ניסה? יכול להעיד על תוצאות?
במאסה זה עבד נחמד, ולא בא לי לעשות מדקאו בחיטוב.

זה כל כך לא משנה מה אתה עושה בחיטוב. העיקר שיהיה פעם בכמה זמן יום עצימות וזהו. כל הסיפור של "לאבד שריר" הוא מופרז.
תעשה מה שבא לך או שום דבר אבל תדאג לעשות את התרגילי בסיס פעם ב 7-10 ימים מעל 90%.
אתה יכול לנצל את הזמן ללמוד הרמות אולימפיות. אתה יכול ללמוד ללמוד ספורט חדש או אומנות לחימה. לעשות תוכנית מדוקדקת כמו HST בלי לאכול זה פול גז בניוטרל.
החיטוב שלך יפול או יקום במטבח, לא בחדר כושר.

למה אתה מחטב חיים ?
תמשיך מאסה יש לך עוד זמן לחטב
חבל שתתקע בהרמות שעוד לא התחלת להרים משקלים
תדלג על החיטוב השנה ותתחיל במרץ הבא

• פותח/ת השרשור
זה כל כך לא משנה מה אתה עושה בחיטוב. העיקר שיהיה פעם בכמה זמן יום עצימות וזהו. כל הסיפור של "לאבד שריר" הוא מופרז.
תעשה מה שבא לך או שום דבר אבל תדאג לעשות את התרגילי בסיס פעם ב 7-10 ימים מעל 90%.
אתה יכול לנצל את הזמן ללמוד הרמות אולימפיות. אתה יכול ללמוד ללמוד ספורט חדש או אומנות לחימה. לעשות תוכנית מדוקדקת כמו HST בלי לאכול זה פול גז בניוטרל.
החיטוב שלך יפול או יקום במטבח, לא בחדר כושר.

פול גז בניוטרל זה לא אם אני ארד בשומן, זה עשוי לקדם אותי במשקלים גם בחיטוב, וזו גם דרך נחמדה להעביר אותו. אני אוהב תוכניות מסודרות, קשה לי עם קרקס. ומניסיון אני מצליח לאבד שריר דיי מהר בחיטוב.

ורן, הייתי שמח להמשיך אבל אני באמת צריך להוריד. אני קרוב מאוד ל-20 אחוז, גם אם זה לא נראה ככה כשאני עם חולצה. אתה יודע בעצמך שהטווח הטוב ביותר להעלות בכוח ובמאסה נע בין 10 ל-16 א.ש. ככה.

מה שלומך לטיסימ1ס?????????
אינך חפץ בלהיות מתאמן ב1גר על 90 קיל1גרם?

בתכלס באמת חבל שתתחיל לחטב עכשיו, יש לך עוד הרבה להתקדם, במיוחד בסקוואט, אתה עדיין אפילו לא בפי 1 וחצי משקל גוף.

פול גז בניוטרל זה לא אם אני ארד בשומן, זה עשוי לקדם אותי במשקלים גם בחיטוב, וזו גם דרך נחמדה להעביר אותו. אני אוהב תוכניות מסודרות, קשה לי עם קרקס. ומניסיון אני מצליח לאבד שריר דיי מהר בחיטוב.

ורן, הייתי שמח להמשיך אבל אני באמת צריך להוריד. אני קרוב מאוד ל-20 אחוז, גם אם זה לא נראה ככה כשאני עם חולצה. אתה יודע בעצמך שהטווח הטוב ביותר להעלות בכוח ובמאסה נע בין 10 ל-16 א.ש. ככה.

אני משער שהניסיון שלך בנושא איבוד שריר נמדד בעזרת הטכנלוגיה האופטית המדהימה אם כי קצת עתיקה - המראה? לא נחשב.

והייתי שמח אם מישהו יכוון אותי אל מצבור המחקרים שמוכיח את הטענה השניה. יש לי הרגשה שמעורב בזה המון bro-science.

• פותח/ת השרשור
מה שלומך לטיסימ1ס?????????
אינך חפץ בלהיות מתאמן ב1גר על 90 קיל1גרם?

בתכלס באמת חבל שתתחיל לחטב עכשיו, יש לך עוד הרבה להתקדם, במיוחד בסקוואט, אתה עדיין אפילו לא בפי 1 וחצי משקל גוף.

אני לא מאמין ב-ratio, והגדרה שקבע איזה אמריקאי שחושב שהוא חכם לא ממש מעניינת אותי. מה גם שאין מניעה להתחזק בסקוואט ודדליפט גם בזמן החיטוב.

אשמח אם נחזור לנושא - מישהו כאן ניסה את התוכנית בחיטוב ויכול לכתוב רשמים?

• פותח/ת השרשור
והייתי שמח אם מישהו יכוון אותי אל מצבור המחקרים שמוכיח את הטענה השניה. יש לי הרגשה שמעורב בזה המון bro-science.

נחכה שמשה יתעורר, הוא בדרך כלל אומר שמסביבות ה-20 אחוז היחס בין צבירת שומן למסה הוא 2:1 או אפילו 3:1 ככה שזה הופך לא כדאי.

שאל את בית"ריסט.

ד"א, תסתכל בשורה הראשונה בהודעה הקודמת שלי, היתה שם שאלה, ולא ענית עליה!
😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

למי שמצליח לרדת ל 10%
לדעתי חבל כי אף פעם לא היית 10% ויהיה לך מאוד קשה להגיע לזה
וזה יכול לקחת גם 4 חודשים

חוץ מזה מי אמר לך שאתה 20% ?
אל תשכח שיש עליך נוזלים
אתה תתקדם יפה במשקלי עבודה גם ככה, אתה לא חייב להיות בחיובי גדול
ולא תשמין כמעט

חוץ מזה תראה את המאמן הרוסי שלך הוא לא ירד בחיים ל10% והוא התקדם מאוד בגלן פנדלי האחרון

• פותח/ת השרשור
למי שמצליח לרדת ל 10%
לדעתי חבל כי אף פעם לא היית 10% ויהיה לך מאוד קשה להגיע לזה
וזה יכול לקחת גם 4 חודשים

חוץ מזה מי אמר לך שאתה 20% ?
אל תשכח שיש עליך נוזלים
אתה תתקדם יפה במשקלי עבודה גם ככה, אתה לא חייב להיות בחיובי גדול
ולא תשמין כמעט

חוץ מזה תראה את המאמן הרוסי שלך הוא לא ירד בחיים ל10% והוא התקדם מאוד בגלן פנדלי האחרון

משה ראה, הוא יכול להעיד על כמה א.ש. אני בערך.
ואני לא מתכוון להגיע ל-10, אני רוצה לעצור בסביבות ה-12-13, בלי שימוש בשורפי שומן. אני מעריך שזה ייקח בסביבות השלושה חודשים, כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית