נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
מישהו ניסה? יכול להעיד על תוצאות?
במאסה זה עבד נחמד, ולא בא לי לעשות מדקאו בחיטוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המותניים הכניעו אותך? 🤡מישהו ניסה? יכול להעיד על תוצאות?
זה כל כך לא משנה מה אתה עושה בחיטוב. העיקר שיהיה פעם בכמה זמן יום עצימות וזהו. כל הסיפור של "לאבד שריר" הוא מופרז.
תעשה מה שבא לך או שום דבר אבל תדאג לעשות את התרגילי בסיס פעם ב 7-10 ימים מעל 90%.
אתה יכול לנצל את הזמן ללמוד הרמות אולימפיות. אתה יכול ללמוד ללמוד ספורט חדש או אומנות לחימה. לעשות תוכנית מדוקדקת כמו HST בלי לאכול זה פול גז בניוטרל.
החיטוב שלך יפול או יקום במטבח, לא בחדר כושר.
פול גז בניוטרל זה לא אם אני ארד בשומן, זה עשוי לקדם אותי במשקלים גם בחיטוב, וזו גם דרך נחמדה להעביר אותו. אני אוהב תוכניות מסודרות, קשה לי עם קרקס. ומניסיון אני מצליח לאבד שריר דיי מהר בחיטוב.
ורן, הייתי שמח להמשיך אבל אני באמת צריך להוריד. אני קרוב מאוד ל-20 אחוז, גם אם זה לא נראה ככה כשאני עם חולצה. אתה יודע בעצמך שהטווח הטוב ביותר להעלות בכוח ובמאסה נע בין 10 ל-16 א.ש. ככה.
מה שלומך לטיסימ1ס?????????
אינך חפץ בלהיות מתאמן ב1גר על 90 קיל1גרם?
בתכלס באמת חבל שתתחיל לחטב עכשיו, יש לך עוד הרבה להתקדם, במיוחד בסקוואט, אתה עדיין אפילו לא בפי 1 וחצי משקל גוף.
והייתי שמח אם מישהו יכוון אותי אל מצבור המחקרים שמוכיח את הטענה השניה. יש לי הרגשה שמעורב בזה המון bro-science.
פול גז בניוטרל זה לא אם אני ארד בשומן, זה עשוי לקדם אותי במשקלים גם בחיטוב, וזו גם דרך נחמדה להעביר אותו. אני אוהב תוכניות מסודרות, קשה לי עם קרקס. ומניסיון אני מצליח לאבד שריר דיי מהר בחיטוב.
ורן, הייתי שמח להמשיך אבל אני באמת צריך להוריד. אני קרוב מאוד ל-20 אחוז, גם אם זה לא נראה ככה כשאני עם חולצה. אתה יודע בעצמך שהטווח הטוב ביותר להעלות בכוח ובמאסה נע בין 10 ל-16 א.ש. ככה.
ביל סטאר עוד ישמע על הכפירה שלך!
למי שמצליח לרדת ל 10%
לדעתי חבל כי אף פעם לא היית 10% ויהיה לך מאוד קשה להגיע לזה
וזה יכול לקחת גם 4 חודשים
חוץ מזה מי אמר לך שאתה 20% ?
אל תשכח שיש עליך נוזלים
אתה תתקדם יפה במשקלי עבודה גם ככה, אתה לא חייב להיות בחיובי גדול
ולא תשמין כמעט
חוץ מזה תראה את המאמן הרוסי שלך הוא לא ירד בחיים ל10% והוא התקדם מאוד בגלן פנדלי האחרון
והייתי שמח אם מישהו יכוון אותי אל מצבור המחקרים שמוכיח את הטענה השניה. יש לי הרגשה שמעורב בזה המון bro-science.
לייל אמר, אחי.