הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש תכנית חדשה

Masterkoko

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אז אני כבר כמעט 9 חודשים מתאמן ב AB.
אחרי הרבה תקיעות,דילואדים הגעתי עוד פעם לתקיעה והפעם כבר משהו מרגיש מוזר..לא מקבל פאמפ כמעט ולא מתקדם במשקלים כמעט.
אני יודע שזה צועק דילאוד אבל חשבתי אולי לנצל את ההזדמנות ולהחליף תכנית? כבר משעמם 9 חודשים אותה תכנית אחרי הרבה וריאציות שלה.
מחפש המלצה על תכנית טובה למטרת היפוטרפיה(יכול להתאמן 3-5 ימים בשבוע). את התכנית של קנדיטו ניסיתי אבל לטעמי הנפח לפלג גוף תחתון גבוהה במיוחד ביחס לשאר ובמיוחד במקרה שלי שהרגליים הם דווקא הדומיננטיות בגוף.

משקלי העבודה שלי הם
bp 85*5
sq 105*5
DL 110*5
(לא עושה פרס עם מוט בגלל כאבי כתפיים)

בן 20
1.68 70קג

נערך לאחרונה:
מוזר שאתה אומר שהנפח לרגליים גבוה מדי, בתוכנית יש לך נטו סקוואט ודדליפט לרגליים וכל השאר זה תרגילים אופציונליים שאתה מוסיף, כלומר אתה יכול להוסיף עוד שלושה תרגילים לקוואדס, האמסטרינגס ולתאומים ולסיים את האימון התחתון.

• פותח/ת השרשור
מוזר שאתה אומר שהנפח לרגליים גבוה מדי, בתוכנית יש לך נטו סקוואט ודדליפט לרגליים וכל השאר זה תרגילים אופציונליים שאתה מוסיף, כלומר אתה יכול להוסיף עוד שלושה תרגילים לקוואדס, האמסטרינגס ולתאומים ולסיים את האימון התחתון.
לטעמי זה מיותר להשקיע יום לרגליים במיוחד שאצלי הם יותר דומיננטיות מהפלג גוף עליון
(מבחינת פרופורציה והגודל, לא המשקלי עבודה) ואני אומר את זה אחרי שהתאמנתי כמה חודשים בתכנית הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית