הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הכרתם את LBS/קילוגרם?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
איך הגעתם לפורום? אני ירשתי את האתר הזה מהאגודה לאנורקסים בישראל והפכתי את זה לאתר באדיבילדינג, ואתם?

כל מיני אנשים כאן פתחו משתמשים חדשים בפורום האחר והתחילו ״להטריל״ עם כל מיני שטויות...אז בדקתי על מה כל המאומה ונשארתי כי יש כאן אחלה פורום ללוגים

פתחנו משתמשים והתחלנו להטריל בפורום האחר

נערך לאחרונה:
דרך גוגל אם אני לא טועה, אם זכור לי נכון קודם ראיתי את הפורטל, קראתי כמה מאמרים וראיתי שהם טובים ומטרתם באמת לשתף ידע ע"מ לעזור לאדם להגיע למטרתו ולא פרסומות לתוספי תזונה תחת הכותרת "מאמר" כמו באתרים אחרים, ואז החלטתי להעיף מבט בפורום ואהבתי את מה שראיתי 😃

שמעתי על זה במכון ... אחרי שקיבלתי המלצה על הספר של SS ... לא על הפורום ...
על הפורום נאמר "הם אנטיפטים" ...
🙄

Google,
תאכלס זה הפורום היחיד שאפשר להעלות סירטונים וקבל ביקורת כמו שצריך (לרוב)

שמעתי על זה במכון ... אחרי שקיבלתי המלצה על הספר של SS ... לא על הפורום ...
על הפורום נאמר "הם אנטיפטים" ...
🙄
איך שאני רואה את זה ברוב המקרים המשתמשים מקבלים את היחס שהם הרוויחו, אדם שמעלה טענות אידיוטיות וממשיך להתעקש אחרי שמוכיחים לו שהוא טועה כנראה יקבל מוניטין שלילי ויספוג כינויי גנאי למיניהם, הפורום לא מחפש אנשים שמבלבלים את השכל ללא שום ביסוס מדעי ומתעקשים על הטענות הכוזבות שלהם.

איך שאני רואה את זה ברוב המקרים המשתמשים מקבלים את היחס שהם הרוויחו, אדם שמעלה טענות אידיוטיות וממשיך להתעקש אחרי שמוכיחים לו שהוא טועה כנראה יקבל מוניטין שלילי ויספוג כינויי גנאי למיניהם, הפורום לא מחפש אנשים שמבלבלים את השכל ללא שום ביסוס מדעי ומתעקשים על הטענות הכוזבות שלהם.
אפשר להצביע על התנהגויות שאפשר היה להימנע מהם, המון ציניות יש כאן, אבל זאת בעיה כללית של האינטרנט, ולא של האתר כעצמו.

קראתי את המדריך לחיטוב לפני שנה בערך עשיתי חיטוב קצר, משה עזר מאוד בחיטוב ובתפריט
אחר כך התחלתי 5X5 גלן פנדלי ופתחתי לוג
בלוג דאוס, אלכס ומישל עזרו לי מאוד בהתחלת הדרך בתוכניות כוח
דאוס לא האמין לי על הדדליפט 190 ל5 ואחר כך צילמתי סרטונים בלוג 185 5X5 אקרוס
אחר כך התקדמות במדקאו ושוב גלן פנדלי

מקום טוב למי שמוכן לעבוד קשה וצריך עזרה בעיקר באימונים ותזונה, כי הידע פה באימונים בעיקר הוא מספר 1
(יש פה מגוון של מתאמנים כולל WL שלדעתי תורם המון, אלכס הספריטנר אפילו עזר לי בפרטי על איזו בעיה שקשורה לריצות, והרבה אנשים שמרימים כבד וגם עשושטויות לפני, אנשים קראו פה הרבה חומר בנושא ויודעים הרבה)
בנוסף שמחים לעשור אחד לשני ולהטריל ליצנים מטומטמים

נכון, אנחנו אנטיפטים, *****ים ציניים וחסרי סבלנות. תתמודד, אין לכם אלטרנטיבה יותר טובה 🖕

אדם גלש בפורום אימונים של FXP ראה את קילוגרם בלינקייה שלהם נכנס ואמר לי להכסס ואז לחצתי על הפורום יעוץ ומשם זה הגיע לשימי קשיו של היום

הגעתי איכשהו למדריך לחיטוב לפני משהו כמו 7-8 חודשים, ואז הסתכלתי קצת בפורום. שסיימתי את החיטוב ורציתי לחזור להתאמן התחלתי לחקור קצת, הגעתי ל-SS, השוואתי בין הפורום הזה לפורום השני מבחינת ידע ואנשים והגעתי למסקנה שפה יותר מצחיק.

משה הציק לי בהודעות פרטיות בתפוז עד שנכנעתי. *הוא בכלל אמר שיש הרבה כוסיות בפורום, שקרן פתולוגי שכמוהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית